Elimle dokunduğum da acıyor ama normalde acı hissetmiyorum. Ne zaman ve nasıl geçer bu?

Elimle dokunduğum da acıyor ama normalde acı hissetmiyorum. Ne zaman ve nasıl geçer bu?

Tam morluk olarak tanımlanabilecek bir şey gibi değil o, evet rengi öyle ama morluk denilemez sanki.
Daha çok bir canlının ısırmasından sonra kaşıma ile oluşmuş gibi. Normalde zamanla üzeri kap tutarak iç tarafını besler ve geçer, onun haricinde mümkün olduğunca temas etmemelisin ki daha da fazla sürtünme olarak daha kötü duruma gelmesin.
Biraz zaman alır geçmesi.
Sürtünmeye dayalı yara izi değilde biri öpmüş gibi duruyor 😂 krem sürebilir soğuk uygulayabilirsin
Cevap
20Cevap
Neden olduğuna göre değişir bunun yerine bir doktora gitmek daha mantıklı olmaz mıydı :) krem verebilir.
Keşke ilk fark ettiğinde Buz koysaydın.
Kantaron Yağı varsa iyi gelir. Susam yağı da iyileşmeyi hızlandırır. Hem tahrişi alır hem de cilt gözeneğini temizler hava almasını sağlar
Geçenlerde aynı bu şekil bende de vardı :D 4-5 güne geçer bir şey yapmana gerek yok
sayın diş hekimim nerde zopa yedin böyle gardaş ülkede :)
boynun böyle morartııysa kocan allah bilir vajinan ne oldu :)
Makyajla geçer ancak.. Bu kader belli etmeyin yaptıklarınızı
fondöten ile geçici çözüm olabilir. ancak neden olduğu da önemli. İlişki kaynaklıysa normal. durduk yere çıkıyorsa dr gitmelisiniz.
Nasıl olduğunu bilmesem de 1-2 haftada anca geçer.
Gecmez anam gecmez benim cildim hassas ve beyaz 1 hafta duruyo
Vuuu sömürmüşler laaa bak garıyı 🤪
Fondöten. Ah şu kissmarklar
Buz iyi gelebilir
Kim morardı emerek
Neden kaynaklı bir morluk ona göre soylicem
Beze sarılmış buz koy 20dk
1 haftayı bulur. İyi bir fondöten al
Esin mi yaptı
emcükletmesen olmazdı :P
Gunah haram wowowo
madecasol sür