sistemde olan tüm arkadaşların fikirlerini bilmek istiyorum sizin için ne ifade ediyor bu enerji akımları?
Paranormal enerji̇?
sistemde olan tüm arkadaşların fikirlerini bilmek istiyorum sizin için ne ifade ediyor bu enerji akımları?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım şu karınca testi bir kaçı boş olmak üzere bir ya da iki kutuya karınca bırakıyorlar kutuların ağzı kapalı ve kurşundan yapıldıkları için manyetik sinyallere karşı kamufle olmuş durumdalar bunları toprağın üstüne koyuyorlar boş kutularda yakının da fakat nasıl oluyorsa etrafta ki karıncalar içinde karıncalar olan kurşun kutuların altını arkadaşlarını kurtarmak için kazmaya başlıyorlar Buna sebep olan neydi neden boş kutuları değilde içinde karıncalar olanı kazdılar
sorduğum soru ile senin verdiğin cevabı anlamadım ben ne alaka şimdi ne karıncası ne kutusu...
Paranormal enerjiyi sormuyormusun arkadaşım yani parapsikoji ile ilgili olan bir konu bence aslında tam olarak açıklamaya çalıştığım gibi... bir enerji var fakat kaynağını gösterebilecek somut kanıtı yok
Kesinlikle inanmıyorum öyle bir şey olamaz.
Diyordum arkadaş gözümün önünde bir bardağın içerisindeki kağıdı fır döndü yaptı kabul ettim.
Hmm seni kandırmış diye düşünebilirsin ama bunu anlayacak kapasitem olduğunu düşünüyorum.
sana bir örnek vereyim kibrik10 git youtube paranormal enerji diye yaz senin karşına neler çıkacak gör ben izledim ve gerçekten insanın aklını alacak görüntüler mevcut...
Kesinlikle inanıyorum hatta bu enerjiler cogu zaman hissedilebilir oluyor yalnız degılız bunu unutmamak gerek
onu biliyorum yanlız olmadığımızı bilmeyen arkadaşlar için söyledim zaten paranormal enerji akımları çok güçlü akımlar gözle görülmeyecek bir güç dalgası...
amerika nın en kötü ceza evi '' KAYA '' diye bilnen alcatras dır paranormal enerji akımları ile uğraşan bir ekip orayı ziyaret gitmiş gördükleri ve yaşadıkları olay o kadar ağır geldiki bir insanın gerçekten bu metebolizma ile bu olayı kaldırması çok zor bir durumdur...
sadece hareket ettiren cisimleri görüyoruz onlar ile bir görüntü oluşumumuz yok ki iyi ki yok görseydik eğer onları ya kitlenirdik ya da kalpten ölürdük... işte TANRI insan gözünü onları görmememiz için farklı bir metot uygulamış...
Cevap
6Cevap
Valla tam olarak bilmiyorum.
Elbette farklı enerjiler var.
Meditasyon yaparak güzel, olumlu enerjiler hissedersiniz.
Hatta öyle bir hal alır ki bu enerji ayaklardan bir başlar çok yoğun olarak tüm bedenden yukarı doğru çıkar.
Farklı farklı haller vardır yani
MEDİTASYON DEĞİL COŞKUN KARDEŞİM
Bence meditasyonda hissedilen enerjinin olumsuz hali senin dediğin sanırım.
Olumlu enerji de var olumsuz enerji de.
bir kısmını kullanabildiğim ama profesyonel olmadığım alan.
Saçmalığın danişkası. Bilimsel hiçbir dayanağı yok.
ARAŞTIRDIN MI DA BİLİMSEL HİÇ BİR DAYANAĞI YOK DİYORSUN... ?
GOOGLE AMCAYA SOR BAKALIM SANA NE CEVAP VERECEK VE VERDİĞİ CEVABI BURAYA COPY YAPTA NASIL g*t OLDUĞUNU HERKEZ GÖRSÜN...
Senin yaşlarındayken araştırmıştım evet. Düşünce gücünle materyalleri hareket ettirebileceğine inanıyorsan nickindeki god'ı hak ediyorsun demektir.
beyin gücü
Hic bir sey ifade etmiyor
Telekinezi?
Bir ara kafayı takmistim sonra dan birakmak zorunda kaldim onu biliyorum :)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar