Kaynanam ne zaman bize gelse eşimle aram hep açılıyor, bununla bağlaştırmam tesadüf değil heeerrr geldiğinde aynı şeyler oluyor, ve bu son geldiğinden sonra içime hep kötü şeyler doğuyor eşimden şüphelenmeye başladım halbuki telefonu sürekli elimde sosyal medyaları bende de açık ve evden işe işten eve bir insan erkek arkadaş ortamı bile yok ondan şüphelenmemi gerektiren hiç bi şey yok ama bi vesvese gibi içime kurt düşüyor. İster kötü enerji diyin ister nazar diyin ister büyü diyin ama kaynanam ne zaman gelip gitse eşimle illa bi kavga ediyoruz. Başına böyle bi şey gelen var mı? Önerilerinizi bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kötüye yorma şimdi sevmiyorsun alışışmış bir kalıp var. O eve gelince geriliyorsun eşinde sallamoyorsa aklıma bunun gelmesi normal.
Alışılmış kalıplarla hareket etmedim benim kayınvalidem oğluna resmen aşık benden kıskanıyor ve beni sevmediğini çok açık bi şekilde belli ediyor. Ki ben kendi annemden farklı davranmadım ona (ilk başlarda tabi) eşim beni arayınca kendi telefonunu gösterir bana önce beni aramış duymamışım sonra seni aramış diyen biri. Bayramlarda oğlum tek gelsin gelinle gelmesin diye hikaye atan birisi, evlendikten 2 ay sonra 1 aylığına yatılıya kalmaya gelen bir (keyfi gezmek için geliyor)
Benimkinden farkı yokmuş aynı şeyi yaşadım taktik değiştirdim. Ona inat oğluna daha iyi davranıp mutlu ettim bu sefer suçları annesinde buldu şimdi telefonunda bile engelli ama bunu o yaptı
Gerçekten sizin adınıza çooook sevindim, inşallah darısı başımaa
Bu taktik tutar dene bence boşuna canını da sıkma değmiyor
Çok teşekkür ederim öneri için deneyeceğim, haklısınız olan bize oluyor. Çok sağolun
Kiskancsin Sen ve kendini kuruyosun
İçinedüşen ya doğruysa
Allah korusun hiç kimsenin başına gelsin istemem ama o zaman herkes yoluna der geçerim fakat hiç bir somut bir şey yok. Eşim bana gerçekten prensesler gibi davranıyor hiç ihtimal vermiyorum ama işte kaynanam ne zaman gelip gitse içime böyle saçma düşünceler yerleşiyor
Bizim ülkede bi “kaynana” fobisi var ama her şeyi ona yorma bence. Her konuda mı iyi aranız, yoksa başkasına gitmeye sebep durumlar olabilir mi
Her konuda çok iyi aramız , bi üstteki hanımefendinin yazdığı yoruma karşılık bir cevap yazdım orada anlattım nasıl birisi olduğunu, onu sevmemem için bir çok nedenim var be yazdıklarım sadece buz dağının görünen kısmı
Aranızın iyi olmasına inan çok sevindim ama bence sen yine de farklılık kaymayı ihmal etme. Ne yapılır diye soracaksan da özlden anlatırım. Ancak içine düşeni asla es geçme. İçimize düşenler bizi hep doğru yola götürdü
Teşekkür ederim öneri için, ailemden ya da yakın çevreden birilerine böyle bişeyi anlatmak hoş olmuyor ama anonim olarak dertleşmek insanın içini rahatlatıyor. Yine de dikkate alacağım çok sağol
Bende aynı nedenlerle buradayım, aileye anlatınca kinleniyorlar. Benim de fikir almak istediğim şeyler var. Eğer sorun olmayacaksa özele geçelim
Gelmesin
Büyü yapmıştır belki