Varoş bir şehir baştan sona, ellerde AK47, bu şehirde özgürlük ve eşitlik var. Sokaklar da geceleri bile müzikler çalacak. Herkes dilediğini tüketip, olmayanlara yardım edecek. Bir insanı öldüren denk bir şekilde öldürülecek. Tecavüze uğramış olan kadınlara ise sorulacak, affet ya da tecavüz edildiğin süre kadar işkence edelim. Çocuklar bu şehirde özgürce şarkılar söylecek, oyunlarını oynayacak. Şehir ne kadar varoşta olsa herkesin ellerinde kitap olacak, cehalet yasak olacak. Şehrin ortasında büyük bir kütüphane olacak büyük dediysem bu ciddi bir boyutta. İnanç özgür olacak, kimse kimseyi inancından dolayı dışlamayacak. Ama asıl '' ? '' işareti tam hâkikat nedir? olacak.
dünyanın belli noktalarında büyük kara parçaları, ve bunların etrafında bir sürü adacık...
kara parçalarında her şey mevcut, irili ufaklı adacıklar da aileler yaşıyor. her aile için 3-4 dönüm büyüklüğünde adalar var. kültür durumuna göre daha büyük ya da daha küçük adaları hak edenler oluyor... öyle demokrasi filan yok. bu kara parçalarındaki hanedan yönetiyor, ona bağlı olan adaları.
hanedanların hepsi de dünyadaki tek güç noktası bir hanedan tarafından yönlendiriliyor.
Herkesi güzel ve yakışıklı yapardım. Herkes zengin olsun yoksulluk olmasin isterdim. Tuvalet sorununu ortadan kaldirirdim yani sçmayi sfjhj. Sadece bir kisiyle çiftleşebilme izni verirdim sfjhj bu kuralı çiğneyenin poposunu kopeklere yedirirdim. Şiddet diye birseyin bilinmemesini saglardim. Acısız bebek doğurtabilip hepsini tatliş yapardim. Her insanin icine adalet duygusunu ve merhameti koyardim. Yiyeceklerin sadece pasta cikolata seker den olusmasini ve hastaliklarin asla bizi bulmamasini saglardim.
Sadece anlaşabildiğim hayvanların olacağı, :f avatardakine benzer taruk kuşlarının uçmamı sağladığı, suyun altında da kalınabilir, büyük bir ada gibi küçük bir dünya oluştururdum kendime
En İyi Cevaplar