sorum Saçma oldu ama mutlaka seversiniz hele gerçeği daha bir güzel oluyor bazıları tatlıda etin ne ili var deselerde sahtesini yapacağıma hiç yapmam daha iyi yatın yapacağım umarım güzel olur netten tavuk göğsünün en Hoşuma giden resimini buldum baktıkça eriyor insan ☺️ 😋
Irmik Tatlısı yapmıştım bir kaç gün önce bugün bitti dün tavuk göğsü eti altım bir el kadar ama ben onun çeyreğini kullanacağım annem hep kat diyor olmaz ki daha önce öyle Yaptım yoğun et geldi ağızımıza babam da bir daha böyle yapma Demişti
Hayır onu Muhallebi yaparken koyuyorum tavuk göğsünde ne işi var damla sakızının ayrıca yedik annem iyice tiftiklememiş eti küçük küçük doğrasaydı iyi olurdu babam çok kızdı ne yapayım annemin suçu bir de fazla fazla koyuyordu ben yarısını aldığım halde çoktu benim de bugün dışarıda işim vardı anneme tek tek anlattım böyle böyle yap iyice yıka eti ve az yap diye ama bir kulaktan girmiş diğerinden çıkmış söylediklerim neyse bir dahakine iki paket hazır tavuk göğsü tozu alır öyle yaparım daha iyi ne uğraşıyorum ki
Biz her zaman akşam yemeği yemiyoruz Çay ve yanında tuzlu ve tatlı yiyoruz yemeği Öğlen yiyoruz akşam tekrar yemek yemek yerine Çay içiyoruz o Yüzden her gün çayın yanında tatlı bir Şeyler olur tuzlu da ve her zaman ev Yapımı olmaz marketten çikolata gofrette iş görür 😄
emmm derken ımmmmmmm düşünürken çıkartılan sesi söylemek istedim tabiki fesat olanlar direk yanlış anladı... kadınbudu vardır ne var bunda disslike atacak?
En İyi Cevaplar