bir kişinin gerçekten mi yoksa timsah gözyaşı döküp dökmediğini nereden anlarsınız?
ikisi arasındaki fark nedir. nereden anlarız gerçek olup olmadığını
ikisi arasındaki fark nedir. nereden anlarız gerçek olup olmadığını
Timsah gözyaşı dökecek insan sulugözlü insan dediğimiz türden olanlardır genelde. Zor ağlayan birisinin timsah gözyaşı dökmesi çok zor. Ama sulugözlü olup ota b*ka ağlayan birisi için bu çok kolay. Bunu en iyi ağlayan kişinin daha önce nelere ağladığını ne kadar basit ağladığını gördüysen çözmek zor değil.
Timsah göz yaşları diyince aklıma Kurtlar Vadisin'de
Erdal'ın babasını öldürdükten sonraki gülümsemesi geliyor =)
uzulerek aglandiginda gozyasi ilk sol gozden gelirmis ve sicak gelirmis. zOrla aglandiginda ya da mutluluktan aglandiginda ilk sag gozden ve soguk gelirmis. aglayan birinin gozyasini takip edebilirseniz ya da kendinizde denerseniz fark edersiniz.
sıcak gelen gözyaşı bu yüzden yüzü yakıyor sanırım. o zaman kişinin yüzü kızarsa ayırt edilir. gerçek mi sahte mi diye
teşekkürler zaman ayırıp görüş yaptığınız için :))
Gerçek göz yaşı acı ve kırgınlıklar olur timsah göz yaşı ise karşıdakini etkileme kendini aciz gösterip acındırmak içindir
Cevap
9Cevap
Hayatımda hiç kimseyi karşımda timsah göz yaşları dökecek pozisyona sokmadım.
Hickirmiyosa ic cekmiyosa yalandir abi
ama bazen sessizce ağlayanlarda var. gözyaşı öylece düşüp giidiyor. ona ne dersiniz?
kalabalık ortamlarda ağlamamaya çalışan biri ne kadar uğraşsa başaramıyor. en son gözüne birşey kaçmış gibi davranıyor.
yalnız kaldığında o dedğiniz gibi oluyor.
kadınlarınki genelde timsah!
ağzı yüzü kırışmadan ağlıyorsa timsah gözyaşları
Kadinlarin gözyaşları genelde sahte oluyor
davranışı pişman olan biri gibiyse timsah değildir
Ağlamasını anında durdurabiliyorsa timsahdır
var tabi
anlaşılmaz bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Hangi gözyaşı sahte nasıl anlarsın?
Günümüzde biz oyunculardan çok daha iyi oyuncular var. İnsanlar duygularını çok farklı gösterebiliyorlar. Doğrusunu söylemek gerekirse çok iyi oyuncuyuz hepimiz. O yüzden ben hep samimiyet derim, bir insan gerçekten ağlıyorsa bu çok anlaşılabilir bir şeydir. Karşınızdakinin gerçekten ağladığını bilmeniz için duygularını ve karakterini bilmeniz gerekir. Mesela ben bir arkadaşımın veya ailemden birinin gerçekten ağlayıp ağlamadığını çok net anlayabilirim, bunun için tanımak gerekir.