Merhaba, bu konuyu görmek mutlu etti beni.
Bir çok defa yorum aldım, kendimde yorumladım ancak bir kaç sorum var sizinde görüşünüzü alayım, biraz detaylı olacak.
Boğa burcuyum (saat farkıyla boğa oluyorum, ikizlere de yönelimim var), yükselen burcum da boğa.
İlk sorum, çok araştırdım durdum doğum haritamda nadir bulunan 'Mistik Dörtgen' açısı var. Hakikaten yeterli ve aklımda ki soru işaretlerini giderecek bir bilgi bulamadım, basmakalıp yazılar var her yerde. Mistik dörtgenin çok kuvvetli bir enerjisi olduğunu biliyorum ama bunu ben nasıl kullanabilirim? En zor durumda hep bir çıkış yolu bulabiliyorum mesela, bu açıya bağlıyorum genelde durumu. Fakat dahası yok mudur, var mıdır? Bir toprak-su dörtgeni var elimde.
İkinci sorum, haritamın lordu Satürn. Kendi evinde ve burcunda yani oğlakta yerleşmiş durumda. Kariyer evinde tepeme tepeme vurduğunu net hissediyorum. Satürn'ü görünce 'eyvah' deyip karaları bağlayan biri olmadım, olmak istemiyorum. Geç ama sağlam bir kariyer olacağını hissediyorum ve öyle görünüyor gerek hayatımda gerek haritamda. Şimdi, burada bu kadar güçlü bir vurguyu ben nasıl kendi çıkarıma yönelik kullanabilirim? Satürn'ün bulunduğu evi zorladığı söylenir, ben bu enerjiyi nasıl tersine kullanabilirim? Birinci evdeki güneşimle olumlu bir açısı var, ilk aklıma gelen detay açıkçası.
Üçüncü sorum, tüm içsel gezegenlerim (Mars, Venüs, Ay, Merkür) 12. evimde toplanmış durumda. Sıkıntılı göründüğünün farkındayım fakat ben seviyorum bunu. Hep daha farklı bakabildim penceremden bana bir takım avantajları olduğunu gördüm, ama ne olursa olsun yorucu, 12. ev gibi ruhani bir evde tüm bu enerjinin birikmesi ve bunu taşıyabilmenin ağırlığını hissetmiyor değilim. 'Bu evi çözmelisin' lafını duydum daha önce, nasıl çözebilirim?
Son sorum, natal harita yorumlayabiliyorum belli bir bilgim var astrolojiyi seviyorum fakat daha ileriye nasıl taşıyabilirim? Sinastri ve Kompozit haritalarla mı çalışmalıyım?
Uzunca oldu kusura bakmayın, çok teşekkür ederim.38 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben aslanım yükselen burcum yay :) öncelikle çok tatlıyız.. bir yay olarakta biraz iyimserim, tez canlılık her yanımı sarmış durumda :D amma velakin bu egolu tavrımızın altında kedi gibiyiz hepiniz biliyorsunuz :D neyse sadede geleyim bizim bu dürüstlüğümüz artık dillere destan bir hal aldı ve ceremesinide çekiyoruz. yok mu bizim gibi başka dürüst burçlar? ben artık yıldım bu insanların benim dürüstlüğüme dürüstlükle karşılık vermiyor olmasından..
04 Yorumla- +1 yıl
yükselen bir aslan burcu görüyorum karşımda bu ego başkasından gelemez :D @AyazAta
+1 yılnaber dinçer'cim?
ya o değilde bak ben ne diyecem sana? sen şimdi bu ülkenin en başarılı ve en sevilen astrologlarından olmana rağmen astrolog denilince akıllara ilk rezzan kirazın gelmesinin sebebi plutonun dışlanmasından sonra intikamı olabilir mi?
hee birde ikizler denilince meme, balık denilince rakı geliyor hemen aklıma.. benim de astrolojiye olan ilgim bu kadar :/
ama burcumu biliyorum eheee benim burcum yay ^^
peki benim aklıma bunların gelmesinin sebebi ne olabilir? neptün marsa entrikalar falan çeviriyor o yüzden benimde aklıma bunlar geliyor olabilir mi? yoksa paralel jupiterin oyunu mudur bu?
teşekkür ederim40 Yorumla
Soru: İkizler burcu erkeğiyim. İlişkilerde istikrarlı bir çizgi sahibi olabilmem için ne yapmalıyım?
Malum adımız çıkmış... Beni bu burçtan aforoz edebilir mi kendisi?150 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılBen niye balık burcu olarak zaafım sinir ve ruh hastalıkları
Kovalarla niye anlaşamıyorum
Bütün burçları tam kalbinden vuran yani aşık eden hareket nedir?
Burcumuzu değiştiremez miyiz?
Ben ne zaman aşkı bulacağım bu soruları değerlendirerek bana söylesin!00 Yorumla
+1 yılinanmadigim icin soramam. Boyle seyler fal gibi bisey... zaten insanlar bilmedikleri ve gizemli gorsukleri seylere biraz fazla ilgi duyuyorlar.. haliyle. Bu ilgi ve. Merakta oldukca yogun... sunu merak ediyorum.. ben eaasen cogu astrologun. Yuzde yuz inanarak bu iside yaptigini sanmiyorum.. cunki gercekci olmayan neyi arastirsan sonunda curuk noktasina ulasirsin ve ulastiginda inancini kaybedersin
00 Yorumlaben öncelıkle bu tür calışmalar yapıp eğitım alan insanlara saygım vardır . yaptıkları tahmin ötesi degıl öyle bır hayat yaşıyorumki kendım bıle şaşırıyorum . onada bir seferde tuturun hiçmi taş kuşa carpmaz derdım bu arada yengecım bayagı merakım vardı içlerındede bulundum.
00 Yorumla
+1 yıl23 Ekim doğumluyum
***Terazideki akrep miyim yani ben?
#Hayata gelirken bile kararsız kalan, karanlıktaki bu fakiri aydınlatan ışığı nasıl bulurum?
Sorum budur.60 YorumlaBoğa burcu ile İkizler neden çok karıştırılır diye sorardım. Çünkü beni tanıyan herkes "İkizler misin" diyor :)
Mesela "Aslan burcunun sadıklığı ve sadakati nasıl olur" diye sorardım.
Ha bir de, "Burçlara neden inanmamız gerek?" diye sorardım. Çoğu insan inanmıyor ve eksiklikmiş gibi geliyor bu bana :)00 Yorumlakoç burcuyum. tarihte burcu bilinen ünlü hükümdarların %90ı (1) koç burcudur. bu bile benim ne kadar olağanüstü, bulaşılmaması gereken bir burca sahip olduğumun göstergesidir :D
(1): adolf hitler, fatih sultan mehmet, TİMURLENK, hz muhammed, şarlman019 Yorumla- +1 yıl
Hiçte bile o değişir ben mesela aslan burcuyum koç burçları hep beni bulur ama hiçbiri de ilgimi çekmez ama en ilgimi çeken burç oğlak olmuştur her zaman.
- +1 yıl
@meltemsygz95 aman aman koçlar da sana ölüyordu :D kesin seni hep en ezik koçlar bulmuştur :D
- +1 yıl
@AyazAta seni egolu koç seni bir halt olmaz sizden ezmeler ;)
- +1 yıl
@Febris123 şu @meltemsygz95'in ağzına bir tane vur ne diyo bu? :D
- +1 yıl
Sus bir ya
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurcun kova..
Kendi. burcumun özelliklerini okurken yazdıklarını bana genel. olarak uyuyor fakat sorun su ki diğer yazdığınız 11 burcun özellikleri de bana genel olarak uyuyor.
Kime sorarsaniz sonuc buyuk ihtimal boyle oluyor nedenini aciklayabilir misiniz?
Diye sorardim.00 Yorumla
+1 yılKova burcuyum..
Burçlara inanmam ama burç yorumlarının okurum.
Kovayla beraber diğer burçlarda benden bir parça anlatıyor.
Yani kısaca bütün burçların özelliğini taşıma olasılığım var mı?
Varsa neye göre ben kova burcuyum diyeceğim?
Yoksa neden böyle hissediyorum?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkizlerin iki yuzlu oldugunu soylerler hep bende ikizlerim bunu duyunca siz benim bokumu yemissiniz ne iki yuzlusu dobrayim ben diyorum sonra kendime bir bakiyorum oylemiyim acaba diyorum gercekten nasil bu ikizler bir ikizler oarak merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılTipik başak burcuyum
sorumda bazi kaynaklarsa oglak ve boga ile iyi anlasir diyo bazılarında ise koc ve boga diyo hangisi doğru diye sorardim bide uğurlu sayısında belirsizlik var bazıları 5 bazıları 6 diyo hangisi doğru diye sorardim00 YorumlaAslan, Temmuz 28
Bana ne kadar soyut gelse de burçların insan karakteristiğini yansıtması da bir o kadar ilginç gelmiştir. Benim burcum açıkçası beni yansıtıyor evet ama diğer burçları okuduğumda ne üzülmeme ne de sevinmeme sebep oluyor.00 Yorumla
+1 yılBir insanin doğum saatinde gezegenlerin, Ay'in ve Güneş'in konumlarini gösteren Horoskop'a bakarak insanlari neyin beklediğini öngörebiliyorsunuz. Peki ölüm saatine bakarak onu ölümden sonra neyin beklediğini öngörebilir misiniz?
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılOğlakım oğlak. Yükselenim de oğlak. Oğlakta combo yaptım.
Sorum oğlak kişileri neden bu kadar mikemmeller? Şaka şaka bu değil tabisi :D
Bu günlük burç olaylarını kafanızdan mı sallıyorsunuz çok merak ediyorum ben şahsen :D01 Yorumla
+1 yılBoga burcu erkeginin yuzune şans ne zaman gulecek diye sorardim
Ne derdi acaba merak ettim55 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar burçların özelliklerini görüp aa bu aynı diyebiliyor. Bu nasıl oluyor? Burçlar bunu nasıl biliyor :) Ben ikizler burcuyum çoğu bana uyuyor o kriterlerin şaşıp kalıyorum yani :) merak ettiğim burçta sanırım Aslan
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcuyum ve burcumu. Genellikle karşısındakiyle dengeli bir iletişim kurmasıyla bilindiğini ve bunun her burç için geçerli olup olmadığnı sorardım..
00 YorumlaOğlak. Yükselen Başak.. Ve ben kendimi Oğlak gibi hissetmiyorum evet taşıdığım bir kaç özelliği var. Ama ben kendimi başağa daha yakın hissediyorum.. Siz bu konu için ne diyosunuz?
00 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Adminin batıl bir konuya yonlendirme yapmasini talihsiz bir bence konusu olarak goruyorum.. Admin simgesine sahip bir insanin biraz daha oturakli konularda
01 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, ben balık🐬🐳🐋🐟🐠🐡 😊
Şunu sorayım;
Balık değişken bir burç. İyi niyeti istismar edilen bir burç. Kendini kandırıldığına inandıran bir burç. Kendimden başka kimseye inanmıyorum. En yakınımda olması gereken burç hangisidir?00 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum, çok fazla inanmam saçma bulurum fakat yazan özelliklerin hepsini taşıyorum. Ama milletimiz herşeyde olduğu gibi bunda da suyunu çıkartmış vaziyette. Soru sorma gereksinimi duymazdım :)
00 YorumlaYay burcuyum. Burcumdan nefret ediyorum. Burcumu değiştirmenin bir yolu yok mu?
Burcumu değiştirmek için hangi gezegeni yok etmeliyim?
Veya bir kaç yıldızın yerini değiştirirsek burcum değişir mi?013 Yorumla- +1 yıl
@Febris123 Burcumun tüm kötü özelliklerini taşıyorum. Çabuk sıkılan bir yapım var. Aşk ilişkilerinde günlerce peşinde koştuğum kişiden buluştuğumuz anda soğuyorum.
Bir yere bağlı kalamıyorum. Sıkıntıya gelemiyorum. Her zaman eğlenceli bir yerlerde olmalıyım. Yoruldum artık. Bu beni yıpratıyor... - +1 yıl
Şimdi sen çapkınsın:D
aslında dengeli bir yapın var kendini en iyi ailende yansıtıyorsun ve kim kardashian ın beğeniyormusun? tam tipin olmalı hahaha kalça önemli senin için hatta bir kızda ister istemez gözün oraya kayıyordur haha
Neyse sen aslında iyi kalplisin
Ve biri ile çıkınca onunlaok kavga edebilirsin
Olgun kadınları beğeniyor olabilirsin
+1 yılAstroloji egitiminin uzman bir astrolog tarafından alınması gerektiğini söyler uzman astrologlar! Acaba bu uzmanlar nerde yetiştiriliyor :))
Diye sorardım heralde.00 YorumlaBu kadar az burç varken neden bu kadar fazla kişilik var ve neden bazı burç yorumları okuyan kişinin kendisine "bu ben değilim" sorusunu sordurmasına neden oluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru: Akrep burcu erkegi gercekten severse döner mi? Benim burcum terazi kücük bir hata yaptim ayrildi benden özür diledim yeminler ettim bidaha olmayacak diye... pisman olur mu? Ona hic yalan söylemedim zaten dogrusunu dedim diye ayrildi, sevgisinden cok eminim...
teraziler ne zaman mutlu olacaklar :(?02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma seviyor beni cok eminim
Yengec burcu neden bu kadar aglak, biktim ota boka aglamaktan ve neden herkese 40 yillik arkadasimmis gibi aciliyorum? Bunun caresi var mı diye sorardim..
01 Yorumlaİkizler burcuyum 26 mayıs. Burcumun özelliklerini taşıyorum. Acaba aşk hayatında ve kariyerde şansım açık mı? Açıksa ne kadar yüksek?
00 YorumlaDiğer konusunda 431 cevap paylaştı. Okan Bayülge'nin bir lafı var hiç yazmaz bu burçtan çok pis hırsız olur seri katil çıkar diye. Hep bir iyiyiz hep iyiyiz.
00 Yorumlaİkizler burcuyum , yükselenim yengeç. Oglak burcu erkegiyle anlasmanın bir yolu yok mudur? Kendilerini cözemiyorum pek
01 Yorumla
+1 yılKova burcuyum en garip burç olduğu söyleniyor doğrudur duygularımızı arka planda tutup mantığımızı kullanırız hep. Peki ya bir Kova bir Kova ile beraber olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılKova burcu'yum 16 şub
Sizce evlenecegim kişi burcuma deger verirmi ya da hangi burç ile daha iyi anlaşırım00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoç burcuyum. Neden tüm kaliteli, yetenekli, sanatçı ruhlu insanlar bu burçtan çıkıyor? :):
26 Yorumla- +1 yıl
1 Nisan .
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılTeraziler neden hep üzülüyor ne zaman mutlu olucaklar derdim
10 YorumlaHet burcun erkeği dişisi varken neden koç ve boğa denmiş kız olsa koyun veya inek burcu olması gerekmez mi?
Kafamda deli sorular :)00 YorumlaNapayim burc isini.. ne olacak yedi haziran secimlerinde onu soylesinde gorek:)
10 YorumlaBurcum ikizler, yükselenim koç, ay burcum başak , alçalan burcum teraziyse ben nasıl bir günah işlemiş olabilirim? abcçde
00 Yorumla
+1 yıl"en çok x peri hangi burç kasar" derdim, muhtemelen oda "hıh, anlamadım efendim" derdi bende "ya öyle olursun işte cevabını veremeyeceğin soruyu bekleme" derdim (-:
(yay)00 Yorumla
+1 yılTerazi burcuyum 8 ekim acaba neden bizi seven bir burc yok. Neden dengesiziz :))? Birde balik burcuna dikey gecis var mı cunku cok seksi oluyorlar :)
00 Yorumlaİlişkilerde yengeç erkeği ile başak kadınının, uyumu nasıl olur?
11 Yorumla- +1 yıl
Yengeç erkeği başak kadınına çok çabuk aşık olur diye biliyorum.
Başak burcuyum yükselenim koç :)
acaba insanlarda kişiliği burç mu daha çok etkiliyor yükselen mi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlak burcuyum, yukselenim yengec. 20 yasindayim ve ozelliklr son 2 senedir hayatimin en zor dönemini yasiyorum. Gelecekte oģlak burçlari rahatlayacak mi? Ne zaman bitecek bu aci?
00 Yorumlaya bu burçlar ne ayak... neyin kafasını yaşıyorlar diye sorardım hep merak etmişimdir
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kafan güzel heralde..
Nasıl burçlara inanıyorsun derdim.
" YENGEÇ "00 Yorumla- Diğer konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKoç burcuyum.
İnsan istemese de burcunun kötü yanlarını yansıtır mı diye sorardım.05 Yorumla- +1 yıl
19 Nisan
- +1 yıl
@Febris123
- +1 yıl
19.04.1994
Buyurun bakın. @Febris123
+1 yılburçları gezegenlere göre belirliyorsunuz, peki ama neden? Cansız hayatsız bir kaç yıldız grubu nasıl oluyorda bizim karakterlerinize etki ediyor?
00 Yorumla
+1 yılBalık burcuyum 1 Mart .. Doğam aşk olmasına rağmen gerçek aşkı bulamadım hala..
00 YorumlaBunlara inanmıyorum. Ama eğer o kişiyle karşılaşsaydım,''zamanınızı neden bunun için harcadınız?'' diye sorardım sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Alkis
+1 yılAllahın peygamberi bile geleceği göremezken. Sen nasıl oluyorda görebiliyorsun. Kişiler hakkında konuşuyorsun diye sorardım
20 Yorumla
+1 yılBurç isimleri neye göre konmuş? Kafalarından mı koymuşlar yengeçti, kovaydı falan, yoksa bir anlamı var mı?
11 Yorumla- +1 yıl
aslan kişilerine lider karakterli ve süper egoist olduğu için "ormanların kralı olan" aslan yakıştırması yapılmış
mesela kovanın sınırsız bilgi öğrenme ve bunları belleğinde tutabilme yeteneği vardır, bu yüzden kova denmiş
benim burcum koç ise en savaşçı (kavgacı) burçtur (koçun inadı malum, e birde hükümdarların savaş simgesidir koç başlı ürünler)
ikizler iki yüzlüdür
terazi dengesizdir ama bazı şeylerde de dengeli
yay burcu aşırı estetiktir, film yıldızları hep bunlardan çıkar vsvs
şimdilik aklıma gelenler bunlar
+1 yılBaşak burcuyum inanmazdım bütün özellikleri beni anlattığı için inanmaya başladım günlük yorumları okurum sürekli sorum neden aslan burçlarına hayır diyemiyorum?
00 YorumlaHemen hemen her burcun mükemmel olduğunu söylüyosunuz. ya da hep iyi yönlerini söylüyosunuz. Madem öyle dışardaki gerizekalılar hangi burç diye sorardım
02 Yorumla
+1 yılBurç denilen saçmalıkla insanarı istismar edip bunladın üzerinden para kazanmaya ve astrolojiye bilim demekten utanmıyorlar mıymış? Bunu sorarsanız iyi olur.
00 YorumlaAkrep 21 Kasım.
Akrep sanki diğer burçlara göre daha aşşağıda bir anda mutluluk küpü olup çok kısa sürede melankoli duygudal olabiliyolar. Neden böyleler? Falan filan işte :D00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Severek takip ettigim bir astrolog dincerim :D kendisi en az yay burcunu sever ama bir yay olarak ben onu cok severim :D burcu bogadir yukseleni de akrep :D
03 Yorumla
+1 yılSoru: Akrep burcuyum, ama kendimi hiç seksi hissetmiyorum nedeni ne olabilir?
Sezgilerim kuvvetli ama şans oyunlarında neden hep kaybetiyorum?
Assdasjjdhggskfj01 YorumlaDiğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. bu burçlara göre cinsellik vurguları yapılıyor
örnegin , akrep burcu insanına sapık deniliyor
cinselliğin burçlar üzerinde ki etkisi nedir? (tam olarak)00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTerazi burcu için dengesiz diyorlar üzülüyorum. Ne kadar dengeli olduğumuzu söyler misiniz?
10 Yorumla Anlattıklarına Kendin İnanıyormusun Diye Sormak Geliyor İçimden.
00 Yorumla
+1 yılboğa burcuyum
may19
burç muhabbeti ile kaç kadın götürdüm sizce?23 Yorumla- +1 yıl
😱😲😳😵😨😧😦😥😤😞😒
+1 yılİkizler burcuyum. Gerçekten nasıl bu kadar fazla kişiliğe sahip olabiliyorum? diye sorardım. Ben bile yeri geliyor kendimi tanıyamıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBurclar degismeden önceki burcum oglakti ama simdide oglak olmak istesem yine olabilir miyim diye sorardim :/
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat