Kulüben dar olmuş dostum.. çatıya saç çakmayı unutma.. bilmiyorum yönü nereye bakıyor ama güneşin içeri gireceği yöne yap ya da ızgaralı camlı oencere yap.. yine de eline sağlık ben de uğtaşırım bu tip işlerle (:
Tahtalarin aralarinda bosluk var onlari kapat gerci yaz mevsimi de sorun olmaxda kisin kapanmasi lazim ve ustune naylon vbenzeri su gecirmez bitsey cekmelisin
Evcil hayvanlarımızın kendilerine ait bir yaşam alanı olması için zamanla birçok kulübe tasarımı yapılmıştır. Bu kulübelerin görselliği dikkat çekici olsa da öncelikle dikkat edilmesi gereken köpeklerin rahat etmesi ve zarar görmemesidir. Köpeğiniz için iyi bir kulübe almak veya yapmak için ilk olarak iyi bir araştırma yapmalısınız.
Köpekler için kulübe seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri boyutunun köpeğin boyutuna uygun olmasıdır. Köpekler kulübe kapısında rahatlıkla durabilmeli, içine tüm bedeni sığmalı ve içeride döneceği kadar büyük bir alan olmalıdır. Bu nedenle boyut seçimleri, köpeğin boyunu hesaba katarak yapılır. Bu konuda yapılan yanlış seçimlerden biri köpeğin boyutlarından çok daha büyük kulübeler almaktır.
En İyi Cevaplar