Bana Gidişin Koydu Sana Gideceklerin Koysun!
Ayrılık sözleri...Şimdi öyle söz söyle ki ayrılık kendinden utansın!
Bana Gidişin Koydu Sana Gideceklerin Koysun!
Soyleyemezsinki hicbisey. kelimeler anlatmak istediklerimi anlatamaz. O kadar sadeki duygularim kirilgan harflerden kurdugum kopruden sana ulasmaya calisiyorum seni ne kadar cok sevdigimi anlatrken sen bu mektubu okudugunda ben sakaci guluslerimle reddedecegim.kalabaliklar icinde Yalnizim ve benim yalnz olmamin yalnizliktanda kotu oldugunu bilen birtek sen varsin. Simdi sana dokunamazsam sesim ve kelimelerim sana degmezse sensiz ve karanlik bir bosluga yapayalniz dusecegim. Beni tut. Beni herseye ragmen tut..
içimiz doludur dökebilsek şair olacak kadar duygu yüklüyüzdür ama dökemeyecek kadar da amatörüz. şimdi çıksın bir şair yerimize anlatsın içimizdeki anlatamadıklarımızı..
Evet öyle fakat yapacak cokta birsey yok malesef
Dökemediklerimizi anlayabildigi sessiz cıglıklarımızı duyabildgi icinde severiz ozel olur bizim icin ama eger gidiyorsa bunlari anlamaktan vazgectigi icindir. Anlamak isteseydi vazgecmeseydi zaten gitmezdi..
etkilemez hiçbir söz diyorsun etkilenmesi için içinde birşeyler olması gerek ve olsaydı zaten gitmezdi de diyorsun yani himm evet bu çok doğru bak doğru noktaya barnak bastın.
Evet aynen oyle seni gercekten anlasa kelimelere dokmene bile ihtiyac duymaz yanindanda ayrilmaz. Ama nerdeee...
içimizdekileri söyleyip rahatlıyoruz sadece evet gerçek bu ama gidişinin ardından güzel bir söz haktır yine çünkü birgün pişman olanlar çok ve son sözü aklına gelip ağlayanlar da. birgün yalnız kaldığında son sözler aklında kalacaktır..
Tabiki hak. Ben sana senelerimi veriyim sen arkana bakmadan git bende susup gitmeni izliyim yok oyle dunya. Kısa ve öz olmalı. Ben sadece yazık sana derdim heralde yada daha bircok sey..
Ayrilik arifesinde son soliyecegin cumleyi bulmayami calisiyosun burda :)
Ayrilik arifesindemisin?
ben diyeceğim şeyi şimdi demiyorum acele etmiyorum mektup yazcam ama o mektubu günlerce yazcam bir anlık duyguyla değil kapsamlı duygularla yazcam yakcam biraz da kağıdı ve içine onun sevdiği çiçeği koyacağım ondan sonra ondan vazgeçeceğim onda kalan son armağanım olacak etkisi büyük sözlerimle birlikte. şiir de olabilir linktekine benze.
link
Boyle seven ayrilirken bile cicek koyablcek kdar seven bi ben varim saniyordum :) haklisin iyi dusunmussun.
Farklı şehirlerdeyiz iki kere gittim yanına. 2. gidişim doğum gününeydi ve bana umut vermemek içinmiş buluşmadı benle o kadar yol gittim ve buluşmadı düşün :) sevgili olamadık başlarda olma yolunda gidiyorduk bir buçuk sene geçirdik. 2 dğum gününü kutladım ıkıncısınde bir sürü hediye aldım bulusmadı kargoyla gönderdim sonra taktı kolyemı sağolsun. başka hediyeerim de oldu. şimdi bu son olsun ama diğerlerinden farklı olsun bu kez ayrılık olsun :(
bir çocuk tanıdı arkadasım dostum diyor ama çok samimi canım diyor ailesine kadar tanıştırdı onla konuşuyor hep artık beni attı gibi hissediyorum. karışırdım önceden sorun etmezdi ama artık küçük bir şikayetimde tepki veriyor. tamam dedim vazgeçtim sonra aradı bağladı yine aman geçti yine vazgeçtim ve 3 hafta sonra yine aradı yine bağladı ama bus on olacak bir daha belki gelmez belki gelir ama bir daha ben kabul etmem. içimde söylenmemiş ne varsa söyleyip öldürcem onu içimde kaderim buymuş..
Haklisin. Bitirmen lazim acı cekiyorsun. O sana yuz vermiyor dogum gununde gidiyrsun bulusmuyor bile. Sonra sen vazgecince ariyo seni hep elinin altinda tutmak istyo belliki ama sevmiyo. Sevse boyle yapmazdi bnce. Bitir. Zamnla anlicaktir ama en cokta yalnz kaldiginda idrak edicektir herseyi. Bu durumda bitirmek en iyisi.
ona ne zaman ihtiyacım olsa hiç yanımda olmadı umarım pişman olur kaybettiğine senin var mı peki derdin :)
Var tabiki olmazmi :)
dertleşmek ister misin?
Dertlesiyoruz ya :)
:)
Sen şimdi gidiyorsun ya...S*ktir git.
kısa ve öz en iyi seçtim :)
:)
Hangi plastik Romeo'nun, janjanlı kelamına kandın kadınım? Ben burada altına girmiş, roma sütunu gibi sapasağlam ayakta tutarken seni ve kendimi; konuşmaya dahi gerek kalmadan narin ve naif omuzlarını öperken ıslak ıslak?
O değil de, iyi ki gitmişsin.. Ya daha sonra gitseydin? Ben sana bu kadar alışmış ve tenine bu kadar kaynamışken?
Kapıyı arkadan çek..
tarzın güzel Elvis...samimi...5 yıldız
o son bakışımdan bahsetme, ben sifonu çekmeden önce de genelde dönüp bakarım zaten
..a.sdasdadasd
<3sifon <3bozukpara goodolddaywords:)
Bana Gidişin Koydu - Sana Gideceklerin Koysun!
Deme sadıc.
Cevap
7Cevap
gidiyooorsun..beni bana bırakıp.. sendin benim gemim..ayrılığa katlanıpp..artık bir derin sızıdır bize bizden kalan..içimizde saklanan..arık bir ömür boyudur seni bana çağıran kalbimin kuytusundan..gece yarısı sokak lambaları penceremde meraklı rüzgar okul çocukları meraklı rüzgar hiç bişi olmamış gibi..oysa içimden kopan bir sen değilsin..kendime güvenen bir halim olsa da için için akan göz yaşlarım var...
Senin yüzünden Beşliktaşın maçlarını bilene izlememiştim adi kadın
: ) sağol attalos sevgilin fenerli miydi
Beşliktaş hımm evet bu güzel.
gitmek istiyorsan git tabi hayat senin hayatın ama senden tek ricam giderken beni bana geri ver belki yaşarım bende bu hayatı
Mutluk olsun ağı olsun ,
Bana ne yaşatiysan ,
Senin sönün benden beter olsun
bir yere baktığımda orada olmayışını daha çok seveceğim...
Presley mezarında ters döndü. Kendinden utanmalısın elviscan.
artılasana ya :( eksi verdin di mi sinsi
İyi ki ölmüş desene.
Elvis de çılgındı boşver :)
recep ivedik şeyinde de kendi yorumunu silmişsin görmedim sanma!1
yok P...
hjkdshskd :D
Ben denizden yeni çıkmıştım , sense rüzgar gibi geçtin . yüzümdeki gülümsemeye aldanma , sadece terimi kuruttun .
Adam olamamış daha :D
ben zevkten uçuyorum sen elinle devam et
bu çok koyar la adama başkasını sevmen yetmedi bir de şey he hımm
Giden gidiyorsa elbet bir nedeni vardır.
elbet vardır herşeyin sebebi ama yarı yolda bırakana da iki çift söz etmeye bizim de vardır sebebimiz..
Bendeki ederin + duş = 100 dolar de :D
oh kurtuldum :)
etkileyici değil :)
:DDD
Keşke eksileme hakkımız 1 tane olmasaydı :)
tatminsiz soran
2. eksiyi kim bastı :(8
Allahını seven bassın eksiyi ahah :)
vurmayın yha intikamım fena olur Kamilller :((8
Unutturma kaldırıcam bu cevabı :@
Ney ney? Recep mi?
yürü anca gidersin
defol git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar