Burasi izdivac sitesi olsaydi kendinizi nasi tanitirdiniz?

Canım acayip sıkıldı :D Bizim orda sıkılanları evlendirirler.Bilicaltima girmis :)) Ama korkmayin nikahima almicam sizi. Herkes kendini tanitsin eğlenelim.

Ben başlıyorum;

20 yasindayim.Universite ucuncu sınıftayim.Hukuk okuyorum. Aslinda hukuk beni okuyor. Okula gitme aliskanligim liseyle birlikte tarihe gömüldü. Buyuklerimin yaninda agirbasliyim hepsi beni ogluna alma sozu veriyor. Arkadaslarim ise sempatik buluyor ama evlatlari olsam eldivenle severlermis :)) Uzun iliskim hic olmadi çünkü cin olmadan adam carpmaya çalışıyorum:)). Bana sen kusursuz bir sevgilisin diyen tek kisi oldu. O da ayrildigimizda bana ben hayatimda kimseye bu kadar kizmadim sen nasil bir insansin seni hic anlamiyorum dedi.Icimde bir psikopat yatiyor. Anormalim. En iyi ozelligim sadakatli olmam. En kotu ozelligim nefes aliyo olmam. Cok cahilim keşke ölsem :)) Taliplerimi beklemiyorum prensip olarak beklemeyi sevmem. Dinlediginiz icin teşekkürler :D

Laf sokmak serbest. Sovmek de serbest demek isterdim ama modlar kaldirir. Hadi beni yerin dibine gomelim. O degil de ben kendimi boyle tanitsam garanti evde kalırdm iyi ki izdivac sitesi değilsin ks ! :)))
Tanitmicam tanitmicam benim degil mi tanitmicam.
Benimle evlen.
Sabrinin attigi golden buralara geldim.
Ne ictiysen aynisindan istiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Burasi izdivac sitesi olsaydi kendinizi nasi tanitirdiniz?