Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarına hizmet formu adında formlar var.
Kitaplar Ra Bilgileri, Kasyopya Celseleri, Kryon Elçileri, Platies Öğretileri şeklinde kitaplar,
Gogıldan pdf olarak indirebilirsin.
Yazılanların bir çoğu dinsel kaynaklara benzemektedir.
Hatta bir hadis var ki Hz. Peygamber Efendimizin çok ilginç " Size ruh verenler gelecek " diye. Acaba bu ruh verenler uzaylılar mı tartışılır.
Çünkü siyonizm de sahte bir ufo saldırsı yapma planları var.
Adamlar artık nasıl bilgiye sahipse her şeyi yüzyıllar öncesinden tasarlamışlar.
Kuran da da hep " biz yaptık " vs diye geçen ayetler var.
Yani ilginç bir konu.
Fakat her ne kadar bahsettiğin komutan vs de olsa hepsi kainatın sahibi olan Tek Yaratıcı Gücü tapmakta, inanmakta, onun kanunlarına göre hareket etmektedirler.
Bunları zaten o kitaplarda da göreceksin.
Meditasyon yapmanı da tavsiye ederim. Bir çok yönden iyi bir şeydir. Farklı farklı haller, enerjiler, hisler, ışık vs hissedeceksin.
Ama bundan da önemlisi ben senin yerinde olsam kainatın tek olan Yaratıcısına yönelmeni isterdim.
İslam'da zaten en güzel şekli ile Yaratan'a yöneliştir.
İmkanın varsa Adıyaman Menzil'e git.
Orada ne duygular, hisler var görürsün.
Zannediyorum ki Ra Bilgilerinde bahsediler 6. yoğunluk insanlarından bir tanesi Adyıman Menzil'dedir.
Öyle bir maneviyat var ki ruhun titrer.
Daha önce meditasyon yapan biri olarak Allah yolunda gitmenin lezzeti bambaşkadır.
İkisi de iyidir ama İslam da rahmet var, göz yaşı var, ilahi aşk var.
Meditasyonda da dinginlik, huzur, enerji olmasına rağmen ilahi aşk göremedim. Ama İslam da ilahi aşk var.122 Yorumla- +1 yıl
Anladım farklı farklı haller dedin nasıl hallerki onlar? Farklı farklı enerjileri ışıkları gördüğümde onları mı görücem ben? Nasıl meditasyon yapabilirim. Kuran'da da biz yaptık diyormuş Allah bunu anlayamadım fazla?
Cevap sahibi+1 yılKuran da Allah ayetlerde 1. çoğul şahıs kullandığını görüyüroz. Yani ben demiyor çoğunda biz diyor. Belki uzaylı dediğimiz varlıklarda olabilir bilemiyorum Allah bilir.
Meditasyon en iyi nasıl yapılır gogıldan araştır. Çeşitli teknikleri var. Ben genelde uzanarak yapıyorum yatmadan önce. Sessiz sakin kıpırdamadan kalıyroum. Hareketsiz. Konsantre oluyourm. Aklıma gelen düşüncelerin hiç birisine kapılmıyroum. Gözlerim kapalı ağır ağır ama uzun nefes alıp , ağır ağır ve uzun nefes veriyorum. Nefes kontrolü iyi oluyor. Nefes alırken karın şişerse daha iyi oluyor. Gözlerim kapalıyken burnumun ucuna karanlığa odaklanıyorum, aynı zamanda bedenimi hissediyroum, ruhumu hissediyorum, nefes alıp vermeye kontrollü bir şekilde devam ediyorum.
Bu beş, on, onbeş dakiki yarım saate kadar çıkıyor. Bir nevi beyin orucu gibi bir şey bu. Fakat çok huzur, dinginlik sağlıyor. İlerleyen dakikalarda farklı haller yaşayabiliyorsun. Ama amacın bu olmamalı. Öyle bir beklenti içinde olursan hiç bir şey hissetmsn- +1 yıl
Hangi halleri yaşıyorsun mesala? Farklı farklı renkler ve enerjiler görebiliyor musun? Nasıl
görebiliyorsun onları?
Cevap sahibi+1 yılBazı haller neler öncelikle ayaklardan başlayan ve beynine, yukarıya doğru giden bir enerji hissedersin.
Titreşimli bir enerji.
İlerleyen süreçte öyle bir yüksek enerji hissedersin ki tamamen bütün olumsuzlukların gittiği yoğun enerjinin vücudundan aktığını hissedersin.
Bazen bir beşikte sallanırmış gibi hissedersin ( bu tam konsantre olmadığında oluyor sanırım )
Bazen ayaklardan değil başından aşağı bir huzur iner.
Kimi zaman ve genelde çoğunlukla başının üzerinden sanki bir kapı açılırmışcasına sadece öz benliğini hissettiğin sonsuzlukta bulursun kendini çok huzur vericidir bu.
Bazen bir ışık görebilirsin.
Sadece bir kez oldu başımın üzerinden sanki bir kapı açılırmışcasına kendimi tamamen her yerin ışıkla kaplı olduğu bir boyutta buldum. Heryer ama her yer ışıktı. Harikaydı ama ilk kez yaşadığım için irkildim ve gözlerimi açtım. Genellikle ilk hisler ürpertiyor insanı.
Bu yoğun ışık alemine geldiğim meditasyon ise sessizliğin sesi ile yaptığım meditasyondu.
Cevap sahibi+1 yılHani çınnnnnn diye beynimizin içinde bir ses vardır ya.
O ses sessizliğin sesidir.
Ona odaklandım, onu dinledim, dinlerken kendimden geçmiştim öyle bir hal yaşadım.
Dediğim gibi farklı farklı meditasyonlar var.
Meditasyon yapmak iyidir.
Farkındalık yaratıyor.
Kendini keşfediyorsun.
Hatta hiç kimsenin keşfetmediği şeyleri.
Zamanla geliştirirsin.
Yalnız ilk bir kez yapsan bile o gün öyle tatlı uyursun ki harika duygu olur.
Temiz, berrak, rahat, huzurlu bir duygu.
O nedenle yap inşallah.- +1 yıl
Teşekkür ederim sen uzaylılardan mesajlar aldın mı? Işık alemi nedir? Nasıl varlıklar var orada?
Beynimde çınn diye bir ses duymam gerekiyormuş ama duyamıyorum ben onu hiç bir zaman nasıl duyabilirimki? Neden ışık görülüyorki?
Cevap sahibi+1 yılBak yalnız o halleri yaşayabilmek için birincisi öyle bir isteğin olmayacak.
Çünkü sende sabırsızlık görüyorum.
Sabırsız olursan yaşamayazsın.
Ra Bilgilerini oku orada meditasyonun tarifi çok güzel anlatılıyor.
Öyle uygula.
İnternette meditasyonla ilgili kitaplar var onları oku.
" Tibet Gençlik Sırrı " diye bir kitap var orada da meditasyon hakkında kolay güzel bilgiler var oku.- +1 yıl
Anladım ışık işcileri ve yıldız tohumları varmış kristal çocuklar ve indigo çocuklar varmış
onlarla ilgili bir şeyler biliyor musun? Sabırsızım biraz. Işık aleminde neler var?
Cevap sahibi+1 yılUzaylılardan mesaj almadım.
Ama bir ara çok yoğun şekilde beynimde sesler duymaya başladım.
Yani sanki beynimle ilgili bir çalışma yapılıyor gibiydi yani benimle ilgilendiklerini hissediyordum.
O çınnnn sesi herkes duyar onu.
Özellikle geceleyin yatarken sessizce çınnnnnnn diye ses vardır.
O ses kainatın yaratılışından beri var olan ses olduğu söylenir.
Ayrıca ışık vs görcen diye bir şey yok.
Sana dediklerimi yap meditasyonda.
Karanlığa odaklan, burnunun ucuna, düşüncelere kapılma, sıkılma, nefes alıp ver, hatta nefesine öyle bir odaklan ki nefes alıp verişin burnundaki tüyü hareket ettirmeyecek duruma gelsin ( bu durumu yaşarsın ilerde) hiç bir şekilde doğa üstü şeylere odaklanma. Sen kendini keşfet, bedenini, ruhunu, aklını hisset bunları, konsantre ol, süslü şeyleri istersen niyetin onlar olur olmaz, sabırsızlık iye bir şey değil bazı durumlarda.- +1 yıl
Anladım yurtdışında uzaylılardan kanallık yoluyla mesaj alan insanların adları ve soyadları yazıyor
çoğu internet sitesinde ve çoğu blog sitesinde ben nasıl kanallık kuracağımı bilmiyorum
Nasıl onlarla kanallık kurabilirim?
Cevap sahibi+1 yılAnladım ışık işcileri ve yıldız tohumları varmış kristal çocuklar ve indigo çocuklar bunlarla ilgili pek bir şey bilmiyorum.
Yalnız sana şöyle bir şey söyleyim Hz. Peygamberin ahir zaman hadislerinde vardır, bütün kutsal kitaplarda var olan bir döneme gireceğiz. Bu döneme az kaldı. Kitaplarda hasat zannedersem kıyamet öncesi yaşanacak olan Altın Çağ dönemi. Az kaldı bu döneme Allah izin verirse hepbirlikte yaşayacağız.
Işık aleminde ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.
O gün yaşadığım şey her yerin ışıkla kaplı, bambaşka bir yerdi, her yer ışık, huzur sanki cennet gibiydi bilmiyroum.
Yani öyle bir his var ki inanamazsın ama bunu sen İslam olarak yaşarsan ki bu daha bir başka olur.
Kalbin yanar, ilahi aşk ile dolar, gözlerin ilahi aşktan hüngür hüngür ağlar, Yüce Yaratan'ı hissedersin.
Benim sana tavsiyem bu yola daha ağırlık vermen lazım.
Ama bu yolların hepsinde ilerlemek öyle kolay değildir.
Sabırlı olman lazım, emek verip gayret etmen lazım, iyi, dürüst, güvenilir insan olman lazım- +1 yıl
Anladım reiki yapanlarda kanallık yoluyla reikeye uyumlanıyorlarmış uyumlanmak ne demek onu
anlamıyorum nasıl uyumlanabilirim bir enerjiye? Altın çağ dedikleri şey de ne olucak? Neler değişecek dünyada? - +1 yıl
Melek Mikail varmış onun enerjisi varmış ve bir şey kopyalıcam buraya şimdi.
BAŞMELEK MİKAİL ENERJİSİ’NE UZAKTAN UYUMLANMAK
Başmelek Mikail Enerjisi’ne sadece niyetle uyumlanabilirsiniz.
Uyumlanmak için lütfen dikkatle okuyun:
Sakin sessiz bir yerde, uzanarak ya da oturarak uyumlanabilirsiniz.
Üzerinizde metal takı ya da saat olmaması uygundur.
Bacaklarınız ya da kollarınız uyumlama sırasında çapraz olmasın, enerjinin rahat akması açısından.
“Niyetim Tanrı’ya (Niyetim Allah’a)
Melek Mikail Enerjisi’ne uyumlanmaya niyet ediyorum” diyerek
uyumlamayı başlatabilirsiniz. (Yukarıdaki niyeti tam olarak söylemeniz önemlidir)
15 dk. gözleriniz kapalı olarak uzandığınız ya da oturduğunuz şekilde sakin bir şekilde bekleyin. 15. dakikanın bitiminde uyumlama tamamlanacaktır.
“Allah’a (Tanrı’ya) teşekkür ediyorum, Melek Mikail’e teşekkür ediyorum.” diyerek uyumlamayı bitirebilirsiniz. Not alıntıdır.
Ben bunu nasıl yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yılBu kanallık hakkında pek bilgim yok.
Ama meditasyon yaparak bir şekilde kanal oluyorsun zaten.
Düşün yani ben beynimin içinde sesler duyuyordum değişik değişik resmen uzaylılar tarafından beyin ameliyatı oluyordum sanırım.
Hatta sana bir şey anlatıyım.
Kasyopya celselerinde kaçırılmalardan bahsediyor.
O kitabı okurken bir gün rüyamda bir uzay aracının içinde gördüm kendimi.
Her yer metal kaplıydı.
Bana gelecekte yaşayacağım inanılmaz duygular hissettirdiler.
Öyle hisler yer yüzünde yok yani.
Müzik olarak da çocukluğumda daha çok bebeklik döneminde kulağımın aşina olduğu " Ye keke " çalıyordu bir ilahi gibi adeta.
Sonra uyandım.
Gözlerim açık alnımın tam ortasında daire şeklinde ortası karanlı ışık gördüm. 20 saniye o ışık kaldı anladım ki kaçırıldım. Ve bir mesaj verdiler.
Değişik bir duyguydu.
Ama tekrar ediyorum İslam bambaşka.
Onların ışıkları zayıf iken İslam ile hissedilen şey direk Allah'tan gelen bir şey.
Haberin olsun.- +1 yıl
Anladım Allaha da yönelcem ama bunları çok merak ediyorum çok ilgimi çekiyorlar verdikleri
mesajı hatırlıyor musun ne dediler mesala sana görünmeden?
Cevap sahibi+1 yılDikkat ettiysen sana söylediğim şeyi Melek Mikail'in uygulaması için yazmışlar.
Niyet etmiyordum ben edeyim inşallah.
Abdesti olmaya özen gösteriyordum.
Sana dediklerimi ve orada yazanlar aynı.
Sessiz sakin, kıpırdamadan uzan.
Tekrar yazdırma bir önceki şeyleri oku.
Altın Çağ da neler olacak gogıldan araştır kolaya kaçıp beni yorma :D
Kaçırılma esnasında onları görmedim verdikleri mesaj sadece ileride yaşayacağım hislerdi. Başka bir şey olmadı.
Allah yolunda gitmek istiorsan Adıyaman Menzil'e git.
Eğer İstanbul'da yaşıyorsan, Adıyaman daki Allah dostu İstanbul'a gelecek haberin olsun olmadı oraya gidersin nerede yaşadığnı bilmiyorm senin.- +1 yıl
Özür dilerim Allah dostu yaşıyor mu gerçekte?
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.
Zannedersin ki Hz. Peygamber hayatta, sanki peygamber var karşında.
Hayatta şu an Allah uzun ömürler versin.- +1 yıl
Amin bir şey ilgimi çekti benim hani İstanbul'a gelicekmiş ya nerden geleceğini biliyorlar? Lütfen yanlış
anlama beni sadece merak ettim nasıl gelicekmiş?
Cevap sahibi+1 yılO Allah dostunun bir çok gönülden bağlısı var.
Bildiğim kadarı ile yaklaşık 35 milyon.
Dünyanın her yerinden gelip gidenler var.
Geleceği zaman duyuyoruz " Gavs Hazretleri İstanbul'a gelecek " diye.
Geldiği zaman Tuzla Tepeören'e geliyor orada külliye var orada kalıyor.- +1 yıl
Yanlış anlama lütfen beni nasıl duyuyorsunuz geleceği zamanı? Ve gerçek insan görünümdemi görüyorsunuz orada kaldığında?
Cevap sahibi+1 yılYa zaten biz oraya bağlıyız.
Ve şu an yaşayan, görünen bir Allah dostu kendisi.
Dergahlar var, oradan öğreniyoruz Sadat İstanbul'a gelecek diye.
Yanlış anlaşılacak bir şey yok.
Merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.
Ayırca yutuba yaz Gavs diye çıkar görsel izletiler.
Görürsün kendisini.
Hatta Gavs Nur diye yaz o ışıklı izletiyi izle.
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1YQEjA.jpg evraklarını tamamla TOPALOĞLU uzay başvuru merkezine git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoctor who'yu azalt biraz.
014 Yorumla- +1 yıl
Kristal çocuklar 1990'lu yıllarda dünyaya gelmişler indigolor onların abileri ve ablalarıymış.
Cevap sahibi+1 yılfake. ve bunu yiyen cok oldugu surece, bundan ekmek kazanan da cok olacak.
- +1 yıl
Ben fake olduğuna inanmıyorum yurtdışında bir sürü uzman kristal çocukları ve indigo çocukları
araştırmış ve onları çözmeye çalışmışlar ama çözememişler Amerika'da da bir sürü indigo ve kristal varmış.
Cevap sahibi+1 yılben de isinlanmayi istiyorum mesela ama hayal oldugunun farkinda olmak onemli bir detay tabii...
- +1 yıl
IŞIK İŞÇİSİ, kendi ruhunu dengeleyebilmiş, merkezde bütünlük bilinci ile yüksek frekansta titreşen kişilere denir..
Işık işçilerinin auraları normal auraya sahip olan kişilere göre çok daha geniştir..
Bu yüzden ışık işçilerinin sadece VAR olmaları dahil çevrelerinde bulunan negatifi dengelemeye yardımcı olucaktır..
Herhangi bir korku anında kendisini nötrleyip, acıyı sevgiye dönüştürüp, bunu karanlığa bir ışık olarak gönderebilen kişidir ışık işçisi.. Not alıntıdır.
Cevap sahibi+1 yılalinti olmasaydi, bir klinige gitmen gerektigini dusunurdum zaten. hos, bu haliyle de oyle dusunuyorum.
- +1 yıl
Kristal Çocuklar, öncelikle berrak kristal olan auraları ile tanınırlar. Kristal hayat rengi, pişmanlık duymadan ve neşeyle bir ayna olmayı öğrenir. Birbirleriyle sadece 5 dakika konuştuktan sonra iletişim kurma şekli de dahil, karşısındaki insanın yaptığı her şeyin aynısını yaparlar. Bizler de onlardan hayat derslerimizi gözden geçirip ahenkle, barış içinde ve sevgiyle çok boyutlu yaşama şekillerini öğreniriz. Onlar kalp savaşçılarıdır ve bize kalp çakra, yani koşulsuz sevgiyle davranabilmemizi öğretirler. Not alıntıdır.
Cevap sahibi+1 yıliyi ne güzel. inanmamı filan mı bekliyorsun?
- +1 yıl
1995'den sonra doğmuşlardır - Uzun, yoğun ve dikkatli bakan gözleri vardır - Kişilikleri manyetiktir - Çok sevecendirler - Müzikten etkilenirler ve şarkı söylerler - Özgün bir işaret dili kullanırlar - Telepattırlar, düşündüğünüzü hissederler - Şefkatli, duyarlı ve empatikdirler - Konuşmaya başlayınca geçmiş yaşam anılarını anlatırlar - Sanatçı ve yaratıcıdırlar - Sebze ve meyveleri tercih ederler - Denge duyguları mükemmeldir - Geç konuşurlar. Çağımızda İndigoların yani önceki kuşağın etkisi nedeniyle, sezgilerimizin ve düşüncelerimizin daha çok çok farkında olacağız. Bunun kanıtları ortadadır, günümüzde özellikle paranormal konulara olan ilginin gittikçe artma nedeni budur, tv, kitaplar, sinema gibi... İşte İndigoları izleyen Kristaller'in daha çok ruhsal yetilere sahip olmaları bu yüzdendir. Geç konuşurlar çünkü zihinsel iletişim güçleri vardır. Not alıntıdır.
- +1 yıl
Seni uyandırmak istedim o yüzden atıyorum.
Cevap sahibi+1 yılallah razı olsun, aydınlandım gerçekten :D bir şey derdim ama sonra hakaret diye kaldırıyorlar.
- +1 yıl
Neden dalga geçiyorsunki?
Cevap sahibi+1 yılgerçekten ciddiye almamı bekliyor musun :/ bazen insanlar beni hakkaten şoka uğratıyor...
- +1 yıl
Evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sayın mışmiş arkadaşım, NASA'nın açıklamasına göre 20 yıl içinde birebir temas kuracaklar bilgi onlardan. yanlız senin şu uzay işçileri sendikal bir durum yaratırmı acaba!
13 Yorumla- +1 yıl
Bu gerçek bilgi mi? Nasa böyle bir şey söylemiş mi gerçekten?
- +1 yıl
Araştırım. Dünya dışı uygarlıklar ve Ashtar Şeran ve komutanlığı binlerce yıldır dünyamızı ve bizleri
inceliyorlarmış bizler onlar için çok değerlilermişiz.
Diğer konusunda 616 cevap paylaştı. 00 YorumlaDiğer konusunda 562 cevap paylaştı. ilk olarak vücüduna alıcı ve bu alıcıları okuması için bir devre tasarlıyorsun birde yazılım lazım onu da bill gates den isteriz sorun yok :)
06 Yorumla- +1 yıl
Ashtar Şeran ve komutanlığı ve diğer dünya dışı uygarlıklarda yaşayan dünya dışı varlıklar her an
bize yardım etmeye hazırlarmış hep bizi düşünüyorlarmış kollektif bilince yükselmemiz için bize
doğru doğru yolları gösteriyorlarmış. Çoğu insan onlarla insanlar arasında kanallık yolu ile iletişime geçiyormuş. - +1 yıl
Eski dünya uygarlıklarının çoğu uzaylılarla temasa geçmişler onlarla iletişim kurmuşlar onlardan astoronomi bilgilerini öğrenmişler.
- +1 yıl
Neden ortaya çıkmıyorlar çünkü biz onlara saldırırız onlardan korkarız onları görmemiz bütün dünyada paniğe korkuya endişeye yol açar diye ortaya çıkmıyorlar.
- +1 yıl
Kristal Çocuklar, öncelikle berrak kristal olan auraları ile tanınırlar. Kristal hayat rengi, pişmanlık duymadan ve neşeyle bir ayna olmayı öğrenir. Birbirleriyle sadece 5 dakika konuştuktan sonra iletişim kurma şekli de dahil, karşısındaki insanın yaptığı her şeyin aynısını yaparlar. Bizler de onlardan hayat derslerimizi gözden geçirip ahenkle, barış içinde ve sevgiyle çok boyutlu yaşama şekillerini öğreniriz. Onlar kalp savaşçılarıdır ve bize kalp çakra, yani koşulsuz sevgiyle davranabilmemizi öğretirler. Not alıntıdır.
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. 3131 e (uzaylı gören masum köylü) dıye mesaj cek gelen linki indir hayırlı uğurlu olsun...
02 Yorumla- +1 yıl
1995'den sonra doğmuşlardır - Uzun, yoğun ve dikkatli bakan gözleri vardır - Kişilikleri manyetiktir - Çok sevecendirler - Müzikten etkilenirler ve şarkı söylerler - Özgün bir işaret dili kullanırlar - Telepattırlar, düşündüğünüzü hissederler - Şefkatli, duyarlı ve empatikdirler - Konuşmaya başlayınca geçmiş yaşam anılarını anlatırlar - Sanatçı ve yaratıcıdırlar - Sebze ve meyveleri tercih ederler - Denge duyguları mükemmeldir - Geç konuşurlar. Çağımızda İndigoların yani önceki kuşağın etkisi nedeniyle, sezgilerimizin ve düşüncelerimizin daha çok çok farkında olacağız. Bunun kanıtları ortadadır, günümüzde özellikle paranormal konulara olan ilginin gittikçe artma nedeni budur, tv, kitaplar, sinema gibi... İşte İndigoları izleyen Kristaller'in daha çok ruhsal yetilere sahip olmaları bu yüzdendir. Geç konuşurlar çünkü zihinsel iletişim güçleri vardır. Not alıntıdır.
Sen şimdi denemelere başla yaparsın :D
te allam ya :D sdfdsfs03 Yorumla- +1 yıl
Okumuştum bir siteden ekin çemberleriyle onların yakından bir bağlantsı varmış çoğu ekin çemberlerini onlar yapmışlar. O ekim çemberleri geomotrik şekilleriyle mesajlar içeriyormuş.
- +1 yıl
Bende dünyayı kollektif bilince taşınmasında görevli olmak isterim bende bir ışığın işcisi olmak isterim. Bende ışığı yaymak ve diğer insanları kurtarmak isterim farkındalıklarını artırmak isterim. Uyanmamış ve uyanamamış insanları uyandırarak onlarıda kollektif bilince yükselmelerini isterim.
kafan güzelmiş güle güle kullan
02 Yorumla- +1 yıl
1995'den sonra doğmuşlardır - Uzun, yoğun ve dikkatli bakan gözleri vardır - Kişilikleri manyetiktir - Çok sevecendirler - Müzikten etkilenirler ve şarkı söylerler - Özgün bir işaret dili kullanırlar - Telepattırlar, düşündüğünüzü hissederler - Şefkatli, duyarlı ve empatikdirler - Konuşmaya başlayınca geçmiş yaşam anılarını anlatırlar - Sanatçı ve yaratıcıdırlar - Sebze ve meyveleri tercih ederler - Denge duyguları mükemmeldir - Geç konuşurlar. Çağımızda İndigoların yani önceki kuşağın etkisi nedeniyle, sezgilerimizin ve düşüncelerimizin daha çok çok farkında olacağız. Bunun kanıtları ortadadır, günümüzde özellikle paranormal konulara olan ilginin gittikçe artma nedeni budur, tv, kitaplar, sinema gibi... İşte İndigoları izleyen Kristaller'in daha çok ruhsal yetilere sahip olmaları bu yüzdendir. Geç konuşurlar çünkü zihinsel iletişim güçleri vardır.. Not alıntıdır.
+1 yılKanallık ne yaaa bende illetişime geçmek istiyom
010 Yorumla- +1 yıl
1970 Ashtar örgütü bir kanala izinsiz bağlanıp mesajlar vermiş eğer bunu diyorsan yalan yani milleti kandırmak amaçlı
- +1 yıl
Ben gerçektende Ashtar komutanlığının kanalı ele geçirerek mesajlar verdiğine inanıyorum. Ashtar
Şeran çok eski tarihlerde alman medyumlarına önemli tebliğler vermiş ve onun temsili resimleri var internette. - +1 yıl
Sık sık mesajlar vermişler dünyaya.
- +1 yıl
Peki ozman ben bugün bir bence paylaşmıştım ama yayınlanmadı neyse piramitlerle ilgili
https://i.hizliresim.com/Gv891b.jpg
linke bakarsan görürsün acaba Ashtar ile ilgisi varmıdır sence çok ilginç bukadar uzaklıktaki ülkelerin aynı yapıyı yapıp aynı şekilde dizmeleri? - +1 yıl
Bence vardır bu piramitleri onların yaptığına inanıyorum Mısır'da Ra'lar var ya onlarda aslında dünya
dışı varlıklarmış onlar yapmış piramitleri. Yanlış hatırlamıyorsam Mısır piramitleri Sirius adlı Yıldızın
konumuna göre yapılmış o yıldıza bakacak şekilde yapılmış. - +1 yıl
Bu piramitlerinin bazılarının dizilişleri aynı.
- +1 yıl
Kristal çocuklar ne oluyo bendemi onların içindeyim :OO
- +1 yıl
Kristal çocuklar 1990'lu yılların başlarında dünyaya gelmişler ve 1999 yılında da dünyaya
gelmişler. - +1 yıl
Ozaman bende kristal çocuk olabilirim :/
- +1 yıl
Kristal çocuk olup olmamanın belirtileri yazıyor nette. Kristal Çocuklar, öncelikle berrak kristal olan auraları ile tanınırlar. Kristal hayat rengi, pişmanlık duymadan ve neşeyle bir ayna olmayı öğrenir. Birbirleriyle sadece 5 dakika konuştuktan sonra iletişim kurma şekli de dahil, karşısındaki insanın yaptığı her şeyin aynısını yaparlar. Bizler de onlardan hayat derslerimizi gözden geçirip ahenkle, barış içinde ve sevgiyle çok boyutlu yaşama şekillerini öğreniriz. Onlar kalp savaşçılarıdır ve bize kalp çakra, yani koşulsuz sevgiyle davranabilmemizi öğretirler. Not alıntıdır.
+1 yılTabikide dumanla iletisime geceblrsn :)
02 Yorumla- +1 yıl
Dünyamıza enkarne olan bir sürü ruh varmış ışık işcileri başka boyutlardan ve başka galaksilerden
ve başka dünyadışı uygarlıkların gezegenlerinden gelmişler görevleri dünya bilinici kollektif bilince
taşımakmış ve dünyada farkındalığı yaymakmış ve dünyada diğer insanlara uyandırarak onlarla
beraber dünyaya yardım etmekmiş. - +1 yıl
Dünya dışı varlıklar ve Ashtar Şeran ve komutanlığı ile onların uzay gemilerinin içinde temaslar
kurarak mesajlar alıyorlarmış insanlar.
+1 yılOğlum bu ashtar palavrasına hala inanan kaldimi :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ashtar Şeranın gerçektende var olduğuna inanıyorum onlar bizi uyandırmak için mesajlar veriyorlar
onlar bizi yükselişe geçirmek için çaba gösteriyorlar bizler onların kardeşleriymişiz. - +1 yıl
Babacan ben bunlari seneler once iyice araatirdim. Konudan konuya atladim. Değil emin ol değil. Cok farkli sacma salak senaryolar. benim cikarimim bu. sen bilirsin.
+1 yılWhatsapp tan yazdım ama en son dün girmişler :))
00 Yorumla
+1 yılsellektör yap panpa bir uzun bir kısa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaylı yok
02 Yorumla- +1 yıl
Bizden başka varlıklar ve dünya dışı uygarlıklar var.
Cevap sahibi+1 yılKanıtla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat