Arkadaşlar cinlerle iletişim kurmak istiyorum. Cin çağırmanın olumlu sonuç vereceğini düşünüyorum ancak kimse çağırmak istemiyor en az 5 kişi olamsı gerek çağırmak için :( Bazen keşke ateşten yaratılsaydım diyorum. Onları çağırmadan gelmelerini istesem bana musallat olurlar mı? Ve günahkar insanlara mı girerler yoksa başörtülü veya allahı çok seven insanlara mı girerler? Cinleri çağırmak istediğimden eminim. Onlardan korkmuyorum onları seviyorum. bir de şun izlemenizi tavsiye ederim.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şimdi bu videoyu izledin ve ''Cinlerle nasıl iletişim kurarım?'' diye bir sorumu sorma gereği hissettin bu videoyu ve Erol Hocanın diğer videolarını izleyen bir insan 'Cinlerle nasıl iletişim kurarım?'' sorusunu sormaz bence cinlerin amacını anlar Ademoğullarını cehenneme göndermek için ne kadar çaba harcadıklarını anlar. Düşmanından nasıl yardım isteme gereği duyuyorsun anlamak mümkün değil insanda akıl fikir olur ya.
Çoğu insanda musallat vardır haberleri yok yapılan günahlardan hatalardan vücutta kapı açılır o günahla görevli cin vücuda girer ve o günaha dahada teşvik eder. Günahlar hatırlanıp o günahlardan tevbe istiğfar edilmesi gerekir. Mesela diyelimki Anne-babanla kavga edersen hafif itersen anne-baba hukukunu çiğnediğin için vücuda o günahla görevli cin girer seni dahada günahlara teşvik eder vesveseler vs. Günahlar hatırlanıp Tevbe istiğfar edilmesi gerekir. Adak adanıp unutulmuşsa unutulan adağın yerine getirilmesi gerekir010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımı okudun mu günah ile vücuda yerleşen cin, o kişi o günahından tevbe etmediği sürece vücutta kalır seninle yaşar ölene kadar seni cehenneme göndermek için vesveseler ile elinden gelen herşeyi yapar
Cevap sahibi+1 yılben sana ne anlatıyorum sen ne diyorsun düşman diyorum düşman düşman ne demek bilir misin savaşta iki düşman karşı karşıya gelse sen karşındaki düşmanından birşey istermisin akıl var mantık var
Cevap sahibi+1 yılinsanlardan nefret ederler cehenneme göndermek isterler din konusunda eksik olanları günahtan günaha sokarlar imanlarını azaltırlar kukla gibi oynarlar
İkizler+1 yılİnsan iradesi hiçbir yaratikta yoktur bir matamatikci düşünün bunun gibidir bu işler ben bunları her cagirdigimda yaklaşamiyorlar sadece rüyama geliyorlar bakskada bibox olmuyor çarpma filan işi hilaye
İkizler+1 yılElayağlemumen halaga vehuvellatiful habir abdestli ol yatarken 9 defa oku yat bı haftaya kalmaz olumlu rüya görürsün gördüklerini rüya yorumlarından bakarsın o cinlerin taaaa koysunlar yüz yüze gelecek cesaretleri olmuyor vay müslümanı vay ifriti sokayimonlarin hepsine
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kişi mi? kim uydurmuş bunu.. girmek nedir arkadaş.. davet ettiğin cinin hangi dinden olacağı belli mi ki.. gelen cin müslümansa sana zarar gelmez hatta yararı dokunur yardımcı olur ama değil ise korkabilirsin ki o seni korkutmak için elinden geleni yapacaktır.. bence direkt bir davetten önce kulak davetini yap.. bazı ritüeller ile bunu gerçekleştirebilirsin..
011 Yorumla
Oğlak+1 yılhüddam da denmektedir.. cinleri kontrol etmeyi amaçlayan bir şey.. cin ile iletişime geçiyorsun ama öyle görünmek falan yok sadece kulağına fısıldıyor sorular sorarak çok şeyler öğreniyorsun.. lakin biraz teferruatlı sonuçta bir ritüel söz konusu ve bir kaç gün okuman gereken bir dua yine veeee seni engellemeye çalışıyorlar davet edene kadar korkunç görüntülerle karşılaşabilirsin.. önce iyice bir araştır.. kararını öyle ver..
Terazi+1 yıldua bu mu? Allahulailahe illa huvel hayyul kayyum, late'huzuhu sinetun vela nevmun, lehu mafissemavati ve mafil ardı, men zelleziy yeşfe-u ındehu illa biiznih yalemu mabeyne eydiyhim vema halfehum vela yuhıtune bişey'in min ılmihı illa bimaşae, vesia kursiyyuhussemavati vel'arda vela yeuduhu hıfzuhuma vehuvel aliyyul azim.
böyle yazıyordu
Oğlak+1 yılçeşitli dualar ve ritüeller mevcut..
Oğlak+1 yılo yazdığın ayetel kürsi onunla korunma çemberi yapılır..
Oğlak+1 yılhatırlamıyorum akşin makşin mi öyle bir dua vardı. 14 ya da 28 gün boyunca çeşitli kurallar ile yaşayarak okuyordun.. herhangi bir canlı ve canlıdan çıkan besin yemeyeceksin vs.. kimsenin bu yaptığından haberi olmayacak yatsıdan sonra okuyacaksın vs.. gibi kurallar var.. ilimalemi, gizlimabet ya da lahutiye forumlarında yardımcı olurlar..
+1 yılSakin yapma! İnsanlar 3 harflilere karsi bir yanlis yapsin hepsini olduruyor. ama insankarla arkadas olabilen bir... varmis sanirim
18 Yorumla
Aslan+1 yılOnedio da okudum bir kiz gunluk tutmus
Aslan+1 yılTatlim linkini bulamadim ama onedio'ya kucuk bir kizin gunlugunden 'hayalet lisa 'nin oykusu
yazarsan cikiyo
Aslan+1 yılOkudunmu canim
Aslan+1 yılya da astral seyahat yaparsan onlarla konusup oynayabilirsin
+1 yılOndan sonrada niye beni cin carpiyor -_- belanizi aramayin oturun oturdugunuz yerde
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla 32 yaşında ve evli gözüküyorsun profilde ne işin var cinlerle falan? :D
5 kişi değil yalnızda yaparsın. Hatta yalnız daha iyi olur.
Davet yaparsan musallat kaparsın.
Yorumlara da baktım kulak daveti demiş biri. Bunu yapmaya başladığında süfli cinler saldırıya geçer kendini korumayı bilmiyor isen aklını alırlar :)
Günahkarı dindarı yok bu işin duruma göre değişir.
Cinleri seviyorum diyorsun şöyle bir söz vardır.
"Nârı Nur sanma ateş yakar. Cini cân sanma şeytan çarpar"121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasdfasdf as:D :D hii tamam o zaman reis. d Cinleri hissedebiliyor musun peki?
Cevap sahibi+1 yılNormalde anlattıkların musallat başlangıcı gibi gibi ama sorun değil :) Eğer hissediyor olsa idin yanına İfrit gönderecektim konuşmayı çok istiyorsun ya :D
Cevap sahibi+1 yılİyi cin için çok iyi müslüman olmak gerek. Gelmezler. İşini bilir isen kötüsünde de sorun olmaz ama arkanın sağlam olması lazım.
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki kendi başına bir şeyler yaptın ve musallat kaptın. Ayetel kürsi ile kendini çembere alırsın cin gelse bile sana dokunamaz. Yalnız ses ve görüntü olur psikolojini bozmaya yeter bu da.
Cevap sahibi+1 yılYaptın mı yoksa? :)
Cevap sahibi+1 yılDüşünceni okurlar ve düşünce gücü ile de cin çağrılabilir ama sade düşündün diyede musallat olmaz.
Cevap sahibi+1 yılBenden tavsiye girme bu işlere :)
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama insanoğlu cinlerden üstün yaratıldı. Peri aslında bir türdür erkeğide var. Yalnız peri kızları adamın aklını başından alıyormuş henüz görmek nasip olmadı yakında peri daveti yapacağım hade hayırlısı :D
İkizler+1 yılNormal gözükmüyor durzuleerr rüyaya geliyorlar rüyada normal yasanti gibi olamıyor insan carparmis filan yok öyle bişey dalga geciyorsun diyebilirsin ben tefsirciyim
+1 yılBen çağirdım müslümanı geldi soğpet ettik ama piskolojkmen insan sarsılıyo ilkten inanmadım geldiğine işaret istedim verdi korktuğumu soyledim inandım dedim daha yapma dedim yapmadı korkma dedi soğpete devam ettik sonra gonderdim . Arada yine korkuyorum içimde kaldı korku
23 Yorumla
Yay+1 yılNasi cagirdin?
Oğlak+1 yılMerhaba soru sormak için sizinle iletişime geçmek istiyorum
Boğa+1 yılBunu nasıl yaptın detaylı bi şekilde annatırmısın
+1 yılNöropsikolojik tedavi Türkiye'de acilen yaygınlaşmalı ve zorunlu hale getirilmeli.
50 Yorumla
+1 yılbana mesaj at ben sana taktik veririm ama bu işe girersen sonunu bağlaman zor olur
bir cadı atasözü derki
gönderemiyeceğin şeyi çağırma32 Yorumla
Boğa+1 yılSeviyemden dolayı mesaj atamıyorum. Bana ulaşabilir misiniz? Size sormak istediğim şeyler var
+1 yıll*n git 2 rekat namaz kıl antin guntin işlerle uğraşma
67 Yorumla
İkizlerNikinden belli zaten bunun noldugu :)
Balık+1 yıl@Nicktir_git niklerde exper senin :)
İkizler+1 yılNasıl yani anlamadım
Balık+1 yıl@Nicktir_git nik karizma sevdim diyorum :)
İkizler+1 yılHIM tskur ederim:)))
Balık+1 yıl@Nicktir_git benimki kadar olmasa :)
+1 yılLan cinin kimseye girdiği yok :) kulaktan dolma bilgiler bunlar. Öyle oturup cinle falan konuşamazsin yok öyle bı dünya. Yok insan kılığına giren çin yok cin insan öldürdü yalan olum bunların hepsi. Uydurma hikayeler
00 Yorumla
+1 yılBazı arkaslar seytanla cını karıstırmıs, onlarda da ımanlı var fakat genelde cagırdıgında habıs ruhlular gelır sen topraktan onlar dumandan yaratıldı sayıca cok fazla gunaha gırdıklerınden daglara ovalara surgun edıldıler
00 Yorumlabir dadanirlarsa gorursun hanyayi konyayi, aklin ucuverir
10 Yorumla
+1 yılCin diye bir şey var mı önce buna kafayı yorsanız?
022 Yorumla
Oğlak+1 yılKuran ın gercekliğini ispat edemiyoruzki cini edelim ;) tanrı var ama Allah kılığına sokmak neye dayanarak, gören duyan var mı ki?
Oğlak+1 yılHayır deizm e inanıyorum. Sen?
Oğlak+1 yılSende bir deist sin. Biraz araştır deizm i deist oldugunun farkına var :) kısaca tanrı var fakat din yoktur deriz susarız. Realistiz kulaktan duyma bilgilerle değil bilime dayanarak hareket ederiz.
Oğlak+1 yılDostum şeytan diye bir şey yok. İnsanlar şeytan olmuş :)
Oğlak+1 yılDeliayağı yapma. Başkasıyla dalga gec basbaya deistsin sen :)
Oğlak+1 yılDeli ne kutsal kitabı nerde kutsallığı? Ateşmi cıkarıo ucuyormu. Düz kitap işte matbaa da basıyorlar
Oğlak+1 yıll*n sus şimdi yatırıp skrm sni görürsün cini s i ki
Yengeç+1 yılİletişim kurmanın yolunu bulursan bana da şöyle bende çok istiyorum çünkü
Boğa+1 yılMüslümanım diyorsun fakat senin için tanrının şeytan olduğunu söylüyorsun. Müslüman değil satanistsin.
zuzula ve kulyas cinlerini arastir bence sen... iletisim de kurma basina bela alirsin sonra kurtulamiyorum dersin
00 YorumlaBence sen insanlar ile ne gibi sorunların var onları anlat...
01 Yorumla
+1 yılSelam bende sıkıntı var eğer gerçekten cin çağırmak istiyorsan gelin beraber çağıralım bende var disi hayatım onun yüzünden mutlu olamıyorum onlara soracaklar var
21 Yorumla
Terazi+1 yılAnlatır mısın merak ettim
Senin ben sıfatını... gör de birini ebeni al yanina
10 Yorumla
+1 yılLa havle vela kuvvete illa billahil alliyyil aziym -_-
10 Yorumla
1 yılbende kurmak istiyorum korkmuyorumda bildigim her yoluda tek başıma denedim olmadi bende destek istiyorum
10 YorumlaSikenleride var dikkali ol derim.. cocugun falan olmasın aman dikkat..
00 Yorumla
+1 yıldost olanları vardı onların onu çağr diğerleri musallat olur
00 Yorumlamerhaba bu konu hakkinda konusmak istediklerim var bazi bildiklerim var ve seninle paylaşmak istiyorum lutfen bana mesaj atar misin
01 Yorumla
Terazi+1 yılBana anlatır mısın
+1 yılİnanmayın böyle saçmalıklara
110 Yorumla
Aslan+1 yılŞizofren detected
Aslan+1 yılEvet
Aslan+1 yılOlur
Aslan+1 yılAradığınız cin'e şu anda ulaşılamıyor
Aslan+1 yılRuh hastası
Astroloji & Burçlar konusunda 7,6b cevap paylaştı. Psikolojik tedavi görmeniz gerek
00 YorumlaŞeytan değilmisin. Kur işte
01 Yorumla
+1 yılböyle saçma şeylere inanmayın allah aşkına.
04 Yorumla
Aslan+1 yılhayır etmiyorum madde olmayan, insanlardan uzak durması emredilmiş bir canlı, nasıl olurda bir bedene girrer ne yani sen allahın yazdığı kuranı kerimi inkar mı ediyorsun?
Aslan+1 yılisterlerse enteresan peki bakalım kolay gelsin :)
Ben cinim mesela ooooooooooooo kaçın :D
02 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 491 cevap paylaştı. zillerine basarsan gelirler
00 Yorumla
+1 yılmillet kafayı yemiş Valla
10 YorumlaKuramazsın iletişim falan
00 Yorumlaböyle şeylerle uğraşma münafık
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmanyak mısın kızım :D
00 Yorumla Ne yapacaksın bende var gondereyim
01 Yorumla
+1 yılKurmasan daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSatanist misib
00 Yorumla
+1 yılDumanla flan
20 Yorumla
+1 yılKızım manyak mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkurma