AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
CC krem
Güneş kremi bb krem
Ben sürekli krem kullanıyorum bence gayet doğal
Keşke benim yüzümde pürüzsüz olsa..
Pudra sür
oda katkılı ürün yüzü mahveder
Hiç anlamadığım şeyler :D
Pundra
Çok makyaj yapar mısın?
Daha çok akşamları dışarıya çıkarken sabahları is güç yemek zaten
Ne iş yapıyorsun?
Ev hanımıyım 😂
Güzel günaydın 😅 ekle meyecek misin 🙂🙂
Kapatıcı kullan
bence hiçbişey
Güneş kremi kullan
Bb krem
Boya
Kullanamazsınız
Güneş kremı kullan
Kapatıcı
Bb krem
Bb krem
bb krem
Gunes kremi kullan
Bb krem
Renkli güneş kremi
Güneş kremi
kapatıcı
Bb ccc krem spflı
concealer
baz kullanabilirsin
Güneş kremi
@dertmikardesim kızların çoğu tipsiz krem falan bi önemi yok
@Benaki Reis sen çok mu yakışıklısın ya kızlar gayet güzel bakım yaptıkları sürece makyaj yapmasa erkek bakımsız dersiniz yapsa çirkin kendini değiştiriyor hepsi boya dersiniz boş yorumunu kendine sakla
Yakışıklıyım. Tabi doğal üzerimde hiçbir boya badana yok mesela yataktan kalktığım gibi. Kimseyi aldatmamis oluyorum
@benaki dayı senin bir şey yapmaman normal erkeksin bakım yapsan sana gay derler şimdi kaşlarını alan cildini temizleyen bir çok erkek var ve bir çok erkeğe göre çirkinsin insanları yargılamadan önce kendine baksan iyi edersin büyüksün ama hala gelişememişsin sana ne milletin yüzüne ne sürdüğünden kendin mi sürüyorsun ya böyle diyorsunuz bakımlı güzel kızların köpeği oluyorsunuz anlıyorum
Birçok erkeğe göre çirkin miyim? Komediye bak ağır saçmalamışsın yüzüm kusursuz
Çirkinlik nasıl oluyor anlat da biz de bilelim
@benaki Aynen dayı öylesin sadece yüzünde sivilce çıkınca çirkin olunmuyor bir çok insan öyle doğmuyor reis sen bakım ne demek onu bile bilmiyorsun alnının kırışıklığını kameranın filtresi gayet belli normal filtresiz telefondan çekte görelim cildin nasılmış onu geçtim hiçte saçmalamadım bunlar gerçekler fondöten kullanıyor diye kızlara çirkin demen gayet saçma erkekler çok mükemmelmiş gibi ĞWKDPAİXKAİMSL
Telefonun kendi kamerası direkt çektim gördüğün neyse o. Filtre miltre anlamam. Tipimle ilgili söylediklerine katılmıyorum bence gayet iyi elim yüzüm düzgün
Sana göre öyle görüşüne saygı duyarım herkes kendine güzeldir çirkin insan değil bakımsız insan vardır dayı boş yere genelleme yapma
Yoo sana göre de öyle olması lazımdı. Ben dibine kadar erkeğim ama bunu bi kenara bıraksam, şu surat çoğu kadının yüzünden daha güzel. Daha erkek olmamı işin içine katmıyorum bile
Dayı kıt beyinli misin anlamıyor musun aq filtreli kameradan çekmişsin milletin yüzüne laf ederek kendini tatmin etmeye çalışıyorsun makyaj yapan kadınlar çirkin olmuyor hadi onu geçtim yüzünde sivilce leke yok diye yakışıklı olmuyorsun sana erkek değilsin diyende olmadı kafandan uydurmaya başlama cahil insanlardansın size ne anlatsak boş yanından geçsem çok beğendiğin suratına bakmam egoya bak
Tamam sen bakma çok beğendiğim suratıma : )
Evde kaldın dayı
Beni de alan bi kız çıkar ya. Çıkmaz mı yoksa 😀
Filli boya
Bilmem
Güneş kremi
Bej boya
Cc kreem
tavan boyası
Güneş kremi