Arkadaşlar benim yüzüm pürüzsüz olmasına rağmen esmerlikten midir 1 yıldır fondöten kullanıyordum ama artık kıllanmak istemiyorum. Ama alışkanlıktan mı tuhaf hissediyorum kullanmayınca. Bir ürün var mı yüzü güzel gösteren katkısız yararlı? Fondöten yerine ne kullanabilirim?fondöten yerine ne kullanabilirim
Ben günlük hayatta fondöten kullanmayı tercih etmiyorum. Bunun yerine BB krem daha iyi oluyor. BB kremler cilt tonunu eşitliyor. Lekeleri kapatıyor ama yüzde tabaka halinde durmuyor. Doğal bir bitiş sağlıyor. Cildin sağlıklı görünmesini sağlıyor. Şu sıra Farmasi'nin BB kremini kullanıyorum ve çok memnunum. Çok doğal bir efekt veriyor yüzüme tavsiye ederim.
İşte en sevdiğim konu kozmetik! <3 Fondöten yerine bb krem veya cc krem kullanabilirsin. Hatta yaz aylarında fondöten asla kullanılmamalı. Onun yerine bb krem kullanılmalı. Bb kremler çok hafiftir. Bozuk bir cilt değilse bb krem yeter de artar bile. Bb krem nedir öncelikle onu söyleyeyim sana. Kapatıcı özelliği olan bir nemlendiricidir. Hem ciltteki kusurları kapatıyor hem de ışıltılı bir hava katıyor. Bu linkten bb, cc ve fondötenin detaylarını öğrenebilirsin. Birkaç bb krem önereyim sana.
BB Krem Önerileri
La Roche Posay Hydreane Bb krem
Garnier Bb krem
Note Bb krem
Loreal Paris Bb krem
Nıvea Bb krem
Dıor Bb krem
Missha Perfect Cover Bb krem
Estee Lauder Bb krem
Bu önerdiğim kremler gerçekten şahane. Daha eczane işi olsun diyorsanız La Roche kullanın. Fiyat olarak biraz pahalı ama gerçekten çok hak ediyor. Hatta sivilce gibi sorunlara çok iyi geliyor. Ben uygun bir marka istiyorum diyorsanız Loreal veya Note markalarını öneririm. Loreal bu işi çok iyi yapmış gerçekten. Asla yağlı bir his bırakmıyor ve sivilce yapmıyor. Hatta bb kremin içine likit aydınlatıcı koyarsanız çok ışıltılı ve çok sağlıklı bir cilt gözükür.
fondöten yerine ne kullanabilirim?
CC Krem Önerileri
CC kremin Bb kremden farkı şu. Kızarıklıkları ve renk eşitliklerini çok iyi kapatıyor. Çok sağlıklı bir cilde kavuşturuyor böylelikle. Bb kremden daha yoğun bir kremdir Cc. Hani fondötenin bir tık altı Bb kremin bir tık üstüdür. Öyle söyleyeyim yani. Birkaç Cc krem önereyim en iyisi.
Bobbi Brown CC krem
Farmasi CC krem
Chanel CC krem
Maybellıne CC krem
Smashbox CC krem
Clinique Moısture CC krem
Pure beauty CC krem
Loreal Paris Cest Magic CC krem
Flormar Magical Color Effect CC krem
Farmasi markasının en iyi ürünlerinden biri kesinlikle CC kremidir. Gerçekten adamlar işi çok iyi başarmış. Ayrıca fiyatı çok uygun. Asla cebi yakmıyor. Benim için parası önemli değil gerçekten çok kaliteli bir CC krem istiyorum diyorsanız Clinique Moısture CC krem öneririm. Hem daha eczanevi bir ürün hem de gerçekten çok çok iyi bir ürün.
doğal halin bence daha gùzeldir. bana kalırsa fontoten kullanma çünkü fontoteni kullana kullana iki üç yıl sonra cildin daha cok cükuk ve yaşlı durur. yinede karar senin kararın
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
erkek arkadaşım srüekli makjajlı kızlara laf atıyo
beni yanlış anlamanı istemem ama fontoten kullanmanı pek tavsiye etmem. bence yazık edersin kendine. bence doğal halin makyajlı halinden bin kat daha güzeldir
bana kalırsa ben kendi aklımdaki yorumumu söyleyim. nerde abartılı makyajlı bir kız görsem direk aklımdan geçen şey. boya küpüne düşmüş derim. hep makyaj güzeli derim. belki yüzünü yıkasa afedersin insana dönecek derim
şunuda söyleyim makyaj yapılır yapılmasınada her zaman herzamanda yapılmaz. özel işin olur düğün derneğe gidecek olursun ha işte o zaman cok abartısız bir şekilde makyajını yaparsın
Habeş maymunu sevgilin kendine baksın camdan aşağı atla dese onu da mı yapacaksın neden bunu demesine izin veriyorsun anlamıyorum bu sevgilim olmayacak tekmeyi koyarım sanane yar.. rağam deseydin
fondöten yerine kullanabileceğiniz uzun süre dayanan alternatifler arasında BB krem, CC krem ve renkli nemlendiriciler gibi ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler cildinizi nemlendirirken aynı zamanda hafif bir renk ve düzelme sağlarlar. Özellikle günlük kullanım için mükemmel bir seçenektirler çünkü cildinizi ağırlaştırmazlar ve doğal bir görünüm sunarlar. Ayrıca, içerdikleri güneş koruması sayesinde cildinizi UV ışınlarına karşı da koruyabilirler.
Renkli nemlendiriciler, fondöten yerine kullanabileceğiniz bir diğer seçenektir. Cildinizi nemlendirirken hafif bir renk sağlarlar. Doğal bir görünüm isteyenler için harika bir seçenektirler.
Mineral pudralar da fondöten yerine kullanabileceğiniz uzun süre dayanan bir alternatif olabilir. Cildinizi mükemmel bir şekilde sabitlerken aynı zamanda hafif bir kapatıcılık sağlarlar. Özellikle yağlı ciltler için idealdirler çünkü yağı emerler ve parlamayı azaltırlar.
Son olarak, cilt tonunu eşitlemek ve kusurları gizlemek için hafif bir kapatıcı kullanabilirsiniz. Ancak, doğal bir görünüm istiyorsanız, yalnızca ihtiyacınız olan bölgelere uygulamaya özen gösterin ve dikkatlice dağıtın.
Hangi ürünü seçerseniz seçin, cildinize uygun olanı bulmak için farklı ürünleri denemek önemlidir. Ayrıca, cildinizi korumak için günlük olarak temizleyip nemlendirmeyi unutmayın.
Selam. Fondoten varlığı genelde yağ bazlı olduğundan rahatsız edici olabiliyor. Rahat bir gün geçirmek isteyen kadınlar su bazlı fondoten tercihi yapmalı. Fondoten kullanmak istemiyorum. Başka ne gibi benzer bir şey kullanabilirim?Fondoten benzeri fakat daha hafif BB ve CC kremler var bunları deneyimleyebilirsin. Benim favorim CC krem. Her renk tonuna kendini eşitleyebiliyor çünkü. Bunun dışında dikkat etmen gereken bir konu da fondoten, BB, CC artık hangisini tercih ediyorsan kullanmadan önce yüzünü temizlemeli ve bolca nemlendirmelisin. Nemlemdirilmiş cilt üzerinde fondoten daha bir parlak durur.
CC veya BB kullanman gerekli ben bir güzellik uzmanı olarak söylüyorum yüzüne boşuna fondöten uygulanmışın cildine zarar vermekten başka bir şey yapmamış gözeneklerin açılmasını sağlamışsın CC veya BB kullan zaten kapatılacak bir kusur yok belli ki onun için fazla şey kullanma daha çok hafif soft makyajlar yap ya bu kadar iyi bir cildin varsa cidden hiç yazık etme gözeneklerin de açılmaya başladıysa bir cilt bakımına gitmen şart bu arada sana verilen kremleri kullanman lazım
Fondöten kullanmak istemiyorsan BB Krem kullanmalısın. BB kremler yüz rengini eşitler. Kapatıcılığı azdır ancak doğal bir görünüm verir. Hafif bir bitiş sağlar. Günlük kullanım için fondötene göre daha fazla tercih edilir. Farmasi’nin BB Kremi harika. Çok doğal duruyor, yaplandırmıyor. Ben çok memnunum sen de seversin bence.
Bende önceden kullanırdım sonra cildimi daha kötü gösterdiğini fark ettim, doğal hali çok daha güzel. Onun yerine cildimin beyaz ve canlı görünmesi için bakım yapıyorum maskelerle. Doğallık en güzeli herzaman.
Bb veya cc krem kullanabilirsin. Ben pure beauty markasından memnunum. Daha önce missha kullanıyordum ama çok bulaşıyordu. Sadece ton eşitlemek ve aydınlık olsun istersen missha nın pure block tone-up sun base güneş kremini öneririm.
ben de çok fazla kapatıcıya alışmıştım bırakınca kötü gelmeye başladı ama artık alıştım bence sadece yüzünü temizle güzel bir nemlendirici sür cildin zaten pürüzsüzse bir de ışıl ışıl olur belli bir süre sonra gözün alışır.
BB veya CC krem kullanabilirsin.. CC krem daha hafif cilt tonunu eşitleyici.. BB krem ise daha kapatıcı özelliğe sahip.. Ama fondötenden daha hafif yapılı ikisi de.
Ben hiç birşey kullanmıyorum. Fondöten yüzü daha da kötü ediyor. Zaman geçtikçe göreceksiniz. O günlük güzel gösteriyor , evet ama aylar yıllar geçtikçe- yüzdeki lekeler sivilceler artıyor. Benim naçizane fikrim, Zeytinyağı ve hindistancevizi yağı bunların alternatifi olarak vazelin.
Ben de aynı durumdan muzdariptim kullandığım ürünleri yavaş yavaş azalttım daha hafif ürünler kullanmaya başladım şimdi kolay kolay yapasım gelmiyor bile. Bayramda düğünde vs yapıyorum artık. Cildini düzenli temizle uyku beslenme düzenin olsun. Doğal maskeler de yararlı olabilir cilt tonu düzeltmede..
Fondöten yerine hafif bir BB krem veya nemlendirici kullanabilirsiniz. Bunlar cildi beslerken hafif bir renk tonu sağlarlar. Eğer daha doğal bir görünüm istiyorsanız, günlük kullanıma uygun bir seçenek olabilirler.
Pirinç suyu kaynat suyunu yüzüne sür kurusun üstüne bir kat daha sür kurusun böyle 2 defa dene bide şey var. Domatezi güxelce ez suyu falan çıksın üstüne pirinç unu koy karıştır yüzüne sür bembeyaz cilt uygulandı harika.
Bb krem kullanabilirsin ya da renkli güneş koruyucuları kullanabilirsin Dermatolojiden duyduğuma gore bb krem de kullanmayın diyorlar renkli güneş kremi sizin icin daha iyi olabilir
Ben de daha yeni gördüm alıcaktım fiyatı biraz pahalı ama çok güzel duruyor renk tonu eşitleyici krem ama fondoten gibi cicapair tiger grass cilt tonu eşitleyici bakım kremi diye geçiyor
Bb krem öneririm aşırı iyi ama marka olarak biraz araştırman lazım ben Farmasininkini öneriyorum en çok, çok güzel ve kullanımı rahat rahatsız da etmiyor
renkli güneş nemlendiricisiyle başlayabilirsin, varlığıyla yokluğu belli olmuyor pek, sonra da yavaş yavaş renksiz güneş kremine geçersin, ama ne olursa olsun güneş kremi sür :D
Merhaba
Fondöten yerine base kullanabilirsiniz. İçerisinde kapatıcılığı olan herhangi krem.
Misal: B/B krem kullanabilirsiniz. İçerisinde SPF vardır. Güneşten korur ve fondöten yerine kullanılabilir.
C/C krem kullanabilirsiniz. İçeriğinde SPF vardır. Güneşten korur ve fondöten yerine kullanılabilir.
Bu biçim kremleri kullanabilirsiniz fondöten yerine.