Bak ben her ay bi tane ped aliyoeum evde 2 kisiyiz her ay ben aliyorum 10 tane falan belki kullanmiyorum 3 gun oluyorum ztn buyuklerinden aliyorum 20 kusur rane var icinde ama her ay 1 2 tane anca kaliyo bu ayda hic kalmamis simdi kucyklerinden alcan gidip kendi alsin digjzjwnr
Sen de iç çamaşırına günlük bez üzerine de bez koya.. Eskiden ped mi varmış yüzyıllardır kadınlar ne kullandı sanıyorsun.. Az biraz düşünce ve pratiklik gerek 😜
Ped olmasada benzeri bisi yapmislqrdir yani pek bilemeyiz 100 yil sonrada belki ped bile olmayacak ama 100 yol sonrakiler nerden bilsin ped mi birakalim torunlarimiza
Ya bir git allasen kafanın için de ne taşıyorsun.. Harun abi sahalara çıkmış yine.. Gelen yanıtlardan tatmin olmuşsundur artık.. Sıkıntı sayılmayacak ki giderilmesi için bir sürü yol varken…
hasta bezi al diyeceğim ama o da eczanede gerçi eczaneye gidilse ped alınır sanırım ped yerine bir şey kullanılamaz gibi geliyor
bir seferliğine ortalık batsın önemli değil ya
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben agriyls gidemem yani sabaha kadar da gecmez sabahta ztn getir vs gibi uygulamalardan siparis ederim bidahakine artik crlik kasa alip onda sakliyoruz
Erkekler bilmiyosa yorum yapmasin derkej bundab bahsettim ilk gun akinti fazla oluyo pecetr ya da kagit havlu fark etmez ve gece tampon gibi urunleri kullanmak zaten sagliksiz
Kızlar Ne Diyor
Günlük ped kullan bi kaç tane öne ortaya arkaya sırala üst üste kalın olsun yapcak bişey yok çok kötü bi durum yaa
×3 gunluj ped yaptim dedigin sekilde yatay pecete falan koydum yatak ustum falan batcak kesin ama. ne kadar az batarsa o kadar iyi
Aynen yatağa geçmesin yine iyi üstün halledilirde
Her turli ablam temizleyecek fjcjznanr
Kilitle ona aynen son pedi almanın cezası dersin🤣
Bak ben her ay bi tane ped aliyoeum evde 2 kisiyiz her ay ben aliyorum 10 tane falan belki kullanmiyorum 3 gun oluyorum ztn buyuklerinden aliyorum 20 kusur rane var icinde ama her ay 1 2 tane anca kaliyo bu ayda hic kalmamis simdi kucyklerinden alcan gidip kendi alsin digjzjwnr
Bırak zora kalsın bak nasıl kısıtlı kullanıyo o zaman 😂 tampon varsa o da olabilir bak
Yokki
Tehlikeli onlar bi yandan ya günlük iyidir
Yarim saatte bir degisturuyodum akitmamis sukur
Günlük ped üstüne kagıt havlu katlayıp koy. Havluyu sık değiştir.
Günlük pedin varsa onlardan yoksa tampon o da yoksa peceteyi katla kalın olucak şekilde iki dudak arana gelecek şekilde koy çok akmiyo öyle
Yatay sekilde 3 tane gumluk ped kullandim ama 1 saatten fazla idare edecegini dusunmuyorum
Eski bir tişörtünü makasla parçalara ayır katla kullan
Emmez ki max 1 saat dayanir onun yerine gunluk ped kullanirim daha mantikli
Sen de iç çamaşırına günlük bez üzerine de bez koya.. Eskiden ped mi varmış yüzyıllardır kadınlar ne kullandı sanıyorsun.. Az biraz düşünce ve pratiklik gerek 😜
Vardir vardir da herkes alabiliyo mudur tartisilir
Var mı 👀göçebe zamanlarında ve sonra ki dönemlerde pedi nereden bulup alacaklar ki olmayan bir şeyi nasıl alsınlar
Ped olmasada benzeri bisi yapmislqrdir yani pek bilemeyiz 100 yil sonrada belki ped bile olmayacak ama 100 yol sonrakiler nerden bilsin ped mi birakalim torunlarimiza
Ya bir git allasen kafanın için de ne taşıyorsun.. Harun abi sahalara çıkmış yine.. Gelen yanıtlardan tatmin olmuşsundur artık.. Sıkıntı sayılmayacak ki giderilmesi için bir sürü yol varken…
bu ablalar niye böyle ya
Evde olsa eczaneye gondercem ama agridan bende gidemem evde gidebilecek kimsede yok
Peçete kullan
Bişey olmasın
Erkekler Ne Diyor
hasta bezi al diyeceğim ama o da eczanede
gerçi eczaneye gidilse ped alınır
sanırım ped yerine bir şey kullanılamaz gibi geliyor
bir seferliğine ortalık batsın önemli değil ya
Ben agriyls gidemem yani sabaha kadar da gecmez sabahta ztn getir vs gibi uygulamalardan siparis ederim bidahakine artik crlik kasa alip onda sakliyoruz
Ya şu sorulara erkeklere yorum yazma özelliğini kapatınsanıza. İb.. nler karı gibi her soruya yorum yapmış.
Ablanın elbisesini kullan
Aa sevdim bu fikri
Düşüncesiz ablan inşallah onunkide dışarı taşar
Ins regl olmaz bidaha a.
Gıcık oldum şimdi menepoza giresice
Yairj gelsin bak evde kavga cikiyo fjgjxjw
Saçını başını yol gece gece beni ne hale soktun de
Sabah 8 de uyanop getirden siparis vercem mecbur evde olsa nobetci eczaneye yollayacaktim
Sabaha kadar napacan peki kan kaybından gitme sakın
×3 gunluk ped + pecete yasayacaz bi sekil djfxms
Ayakarının altına yastık koy biraz yüksekte tut belki kanama azalır
Gece boyunca parmagimi tikayip yatsam bir sey olmaz rigidskrk yatagi ablama twmizletcez artik
Parmağınımı tıkayacan değişik bir yöntem yatağın çarşafını koy
Rjgjxjwjd ironi olum
Neyse sabah biran önce olsun da
Tanpon kullan
Peçete ya da kağıt havlu varsa
Erkekler bilmiyosa yorum yapmasin derkej bundab bahsettim ilk gun akinti fazla oluyo pecetr ya da kagit havlu fark etmez ve gece tampon gibi urunleri kullanmak zaten sagliksiz
Penye kalın şekilde katla üstüne pamuk koy kilotunu giy
Pamuk tika
Bez kullan