Belki pek kimse inanmayacak veya acıdığım için böyle yazdığımı düşünenler olacak ama ben bu kadar rahatsızlık duymuyorum. Bir kadın kendine bakım yapıyor veya yapmaya çalışıyorsa sorun yok demektir. Dış görünüş o kadar önemli değil benim için. Ayrıca ruhu güzel olsun kafi, sevmek için başka neye gerek var ki! Ayrıca çok güzel olanlarda fazla güvenmesin kendilerine: Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter. sözü boşuna söylenmedi ve insanları dış görünüşleriyle veya kusurlarından dolayı yadırgamak, küçük görmek hiç doğru bir davranış değil. Empati kurmak gereklidir şahsen.
04 Yorumla
Soran+1 yılTskler kimse yargilamadi o kadar belli olmuyor zate n ama ben sorun ediyorum nedense cirkin degilim ama bu kusurum beni cok ozguvensiz yapiyor:(
Soran+1 yılmesela kisa beli acik seyler giyemiyorum mayo giyemiyorum bunlar olmasa bile Rahat ve temiz hissetmiyorum
- +1 yıl
Arkadaşım! Sanki hiç bir şeyden rahatsızlık duymuyormuşsun gibi, yavaş yavaş giyimini, tarzını değiştirebilirsin. Ayrıca bir süre sonra kendinde alışırsın ve kendini telkin etmeye çalış, emin ol ki biraz da olsa rahatlamana yardımcı olacaktır. İleride de bir epilasyona v. b bir şeye gider çözüme ulaşırsın :)
En İyi Cevaplar
Arkadaşım evde annene anlat meseleyi. Versin parayı git lazere seansa kurtul. %90 başarı sağlanıyor. En geç 6.-7. seansta bitiyor o kıllar. bir 30 yıl boyunca kılsızlaşıyorsun. 30 yıldan sonra da tekrar çoook ufaktan bir kaö tüy çıkıyor :)) Dert etme. Dert var derman var ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılanneme bakarsan ben tuysuzum
+1 yılCanım kan testinle hormonlarına baktır. erkek hormonun yuksek oldugu icin gobeginde goguslerinde killlar vardir. sana tavsiyem ilk once doktora git haplarini kullan sonra lazere git tamamen kurtulursun. beyaz tenliysen ufak tuylerin daha cok belli olur bunuda sararticilarla kapatirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tskler ole yapicam asiri beyazini her sey belli oluyor
+1 yılVucudumuzun her yerinde kıl/tüy var bazıları görünmez bazıları dikkat çekici şekilde görünür, kıllar vucudumuzun nefes almasını saglar
Çok rahatsız oluyorsanız alternatiflere bakabilirsiniz mesela lazer, sir... Gibi alternatiflere bakabilirsiniz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
1 mılyara tertemız puru pak bır vucudun olabılır.. ufacık seylerı kendınıze dert etmeyın bırde kendınızle barısık olun.. herkes lazer yaptırmıyor ve her sene denız kenarında goruyoruz kolarındakı kıllar benım tum vucudumdan fazla kıllı olan kızları..
24 Yorumla
Soran+1 yıllazer kesin cozum degil bide keske kollarim olsaydi sadece gobegimde gogsumde hic denize gidemiyorum zaten
Soran+1 yılama cok iyi bir doktor bulmam gerek
Bu durumda soruyu soran kişi cinsiyet olarak erkek yerine yanlışlıkla bayan işaretlemiş biri olmalı. Yani okadar kıllı biri iseniz, ya erkeksinizdir, ya da dolunay zamanı doğmuşsunuzdur... :)
Yazıda hikaye anlatan erkekler var. Kim isterki. Çok mide fesatçısı bir durum bence..01 Yorumla
Soran+1 yılkucuk bir erkek cocugu vucudundaki gibi tuyler erkek gibi degil dogru soyluyorsun bende erkek olsam istemem
- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılmillet saçma sapan şeyler yazmış. senin hormonel bir rahatsızlığın olabilir bundan sebep fazla kıla tüye maruz kalmış olabilirsin. en iyisi sen alanında uzman olan bir doktorla görüş bir baksın. sebepleri araştırılsın. ondan sonra çözüm yoluna gidilir. teknoloji gelişti artık. inanki intihara değecek bir sorun değil. ne zor durumda olan insanlar var. kıldan tüyden sebepten intihar aptallıktan başka bişey değildir unutma..!
12 Yorumla
Soran+1 yılbende ole dusunuyorum cok degil ama beni cok rahatsiz ediyor
- +1 yıl
peki o zaman daha fazla bu konuyu irdeleyipte sinilrini bozma :)
bazen ;
hoşça kal demeyi kendimize çok görürüz.
acı çekerken ben hoşsuz, sen hoşça kal.
ne yalan,
ne sahtekar
ne balon bir söz
uğruna yakıyoruz geleceği,
patlaması mor rengin asilliği.
tam ümidimi kesmiştim ki çıka geldin
tek bir kelime buzlu hayatımdan etti
bilemezsin anlamını onun
heyecenım korkularım
karamsarlık geride kalsın
bir gülücük ve
nasılsın...00 Yorumla
+1 yılYaralı , gönlü burul kızlar daha bir sevecen oluyor ve zor elde ettiği aşkı ićin cok fedakar olabiliyor. Sizde sevildiginizde gerçek sevildiginizi bilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılIns :(
+1 yılbunun için yapman gerekenler
1) kuaföre git
2) güzellik merkezine git
3) temizlik için malzeme al
yok ben intihar edecem dersen
1) 1 adet ip
2) 1 adet sandalye
3)1 adet tavana asılacak çengel.03 Yorumla
Soran+1 yılIkinci yi denicem
- +1 yıl
kızım salak salak konuşma intihar edilir mi manyak. git güzellik merkezine kılsız kadın mı var. kadınlar makyaj yapmasa yüzde 90ı çirkin.
Soran+1 yılgidiyorum zaten ama artik biktim bende normal kizlar gibi olmak istiyorum
+1 yılveririm parayı lazere gidersin 1 sene sana çalısırız nabalım
72 Yorumla
Soran+1 yıltskur ederim boyle dusunmen bile yeterli :)
- +1 yıl
rica ederim yani cvbım ciddi zaten üstüne giderim olayın :)
Her tüylü olan kız intihar etseydi Türkiyede kız kalmazdı..
02 Yorumla
Soran+1 yılben gormedim hic
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzullme ya benimde oyle senin gibi bir kurtulamadim sunlrdan lazere basliycam artik. Bu arada kim alir beni demissin güldum bende de tuy cok ama erk arkadsm evlenmek icin gun sayck nerdeyse
04 Yorumla
Soran+1 yılher yerinde var mi? erkek arkadasin biliyormu?
Cevap sahibi+1 yılEvet var tuy seklinde incecik ama belli oluyo teniz beyaz tuylrde siyah omzumu falan goruyo yuzumdede var goruyo hatta arada dalga bile geciyo ama buna ragmen cok seviyo beni bnce sende takma
Soran+1 yılBende ayni beyaz tenliyim incecik tuyler her yerde sen barismissin kendinle Ben yok etmem sart :)
Cevap sahibi+1 yılBarismadim aslinda nefret ediyorum bende sadece boyle olsanda seni sevecek biri cikar bunu demek istiyorum su an maddi durum sikintili lazer icin ama iyi bir yer bulursam bende baslycam. Bu arada yuzune lazer yaptrma tras ediyolar sakalli dolasiyosun ortalkkta
Lazer var olmadı tüy sarartıcı kullan kollarına vücuduna
01 Yorumla
Soran+1 yılKolumu ve bacaklarimi aliyorum
neden seni kıllı sevmelerini bekliyorsun epilasyon diye bişey var
02 Yorumla
Soran+1 yılher yerime nasil yaptircam ya
+1 yıle çözümü yok mu , kılsız insan mı var. herkes alıyo , sende al
11 Yorumla
Soran+1 yılhangi birini alcam her yerde var :(
Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. ya bak bunun bir çok tedavisi var hem seven insan kolların ve bacakların kesik olmasa bile sever sevgi iç güzelliktir. hem her malın bir kör alıcısı bulunur şu sorunu aklından çıkarıp at hemen !!
00 YorumlaKuzum hiç takma yahu ilk git bir dahilyeye şikayetini anlat kist olabilir lazer kesin çözüm zaten ama her lazer aleti orjinal olmadığı için seanslar tekrarlanıyor
00 YorumlaPolikistik over değilsindir umarım. Kıllarda sorun değil lazere git, em sonunda ödicem de çok iyi yaparlar
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ne oldugumu doktora gidicem
Soran+1 yıltuyler gidermi tedaviden sonra
E o şekil almayi birak bakmazda yap agdani yeterli paran yoksa lazer için. Az olanlar da yapiyo rahat ol.
00 YorumlaLazer yaptırabilirsin. Göbeğimde de var yazmışsın. Zaten tüm vücuda yapılabiliyor. Böyle şeyleri kafaya takıp intihar etmek istiyorum vs. demek saçmalık tamamen. Allah dermansız dert vermesin^^
00 Yorumla
+1 yılintihar etmek için daha mantıklı bir sebep bul :)) sırf bu yuzden intıhar etsen cehenneme de almazlar senı arada kalırısın bak diyim :P
04 Yorumla
Soran+1 yılama ozguvenim sifir anlayamazsin sen beni :(
- +1 yıl
niye anlamayım seni yav benimde her yerimden kıl fışkırıyo :P
Soran+1 yılSen erkeksin bendemi cinsiyet degistirsem ne yapsam:)
- +1 yıl
sadece bır kıl ile olsa erkeklik ayılar daha erkek olurdu :))) başka objelrde ıhtyacın var :))
- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılçözümü var aldırılıyor seansları var intihar etmene gerek yok kaldı ki seni sevecek sen olduğun için sevsin yoksa bir b*k olmuyor zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc bir vucut isde neden sevsinler beni tuylerim olmasa ne kadar guzel olurdum
- +1 yıl
vücudun güzel olunca da vücudunu sevecekler, seni sen olduğun için sevmedikten sonra dert etme... kaldı ki tüylere çare var ameliyat olmadan hemde bu kadar sıkıntı etme üzülme yaa..
Soran+1 yılYa bilmiyorum oz guvenim sifir bunun yuzunden
- +1 yıl
kadınlarda tüylenmeyi engelleyebiliyorlar duymuştum istersen halledersin bunu sorun etme, sonuçta evlenecek değilsin o zamana kadar halledersin zaten öz güvenin niye sıfır ki bu sorun halledilebilecek bişi, düşün ayağın kangren oldu ne olacak kesecekler yeni bir ayak yok? böyle bir durumun yok onu anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılhaklisin ins o zamana kadar gider :(
- +1 yıl
sizi hiç tanımıyorum ama gayet iyi niyetli bir kızsın belli, gider tabiki tüy konusunda bir doktora git çözülmeyecek bir problem değil zaten bu.. ama hep iyi niyetli biri ol seni sen olduğun sevecek biri ile hayatına devam et :)
Soran+1 yılIns hepimiz sen daha iyi niyetlisin doktor randuvu aldim zaten bana dua et :)
- +1 yıl
doktora gittiğinde sorunun %90 ı çözülecek diğer %10 için bekleyeceksin az bir vakit :) haklısın tüyden dolayı rahatsızlık duyuyorsun ama dikkat et güzel olunca yapmacık erkekler etrafında çok olacak sen iyi niyetli kızsın o hanzolara gitme de :)
ben bile tiksiniyom sça sakalım hariç talibin olur mu bilmemki :)
00 YorumlaAlmazlarsa almasınlar nolmuş sanki intihar çözüm değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl her yerinde kalın mi ince tüyler mi önceye bnde de var yaaa
03 Yorumla
Soran+1 yılInce ince her yerde var isde
Cevap sahibi+1 yılBnmde oyle
Soran+1 yılsen naptin cozum buldunmu
+1 yılHormonal bir bozukluk bu doktora git herseyin bir caresi var
00 Yorumla
+1 yılPcos hastası olabilirsin. Önce ilgili bölüme git tedavi ol. Sonra lazer :)
00 Yorumla
+1 yılHerkeste tüy var:D madem çok rahatsız edici bir yerlerden başla
00 YorumlaBen killi kısa boylu tombik çirkin bir kız istiyom asdd
04 Yorumla- +1 yıl
Hadi gizliyle seni everelim.
Soran+1 yılevet sende dugun sahidimiz ol
- +1 yıl
Çok isteklisin bakıyorum. 😏
:) iyide tedavisi olmayan bişey deilki ne kafana takıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılne alaka kılmıdır sorun ya saçmalama istersen
görüşelim senle anlatırım özel sevgilimi02 Yorumla
Soran+1 yılne anlatcan
- +1 yıl
peki sen bilirsin
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılO kılları epile ederiz kalan ve çıkanlarıda cımbızla alırım ben :)
06 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme ya
- +1 yıl
bu sıkıntı yapılacak bir durum değil birşey olmaz aşırı değil ya sorun etme çoğu kızda var bu
Soran+1 yılcogu kizda yok ben dikkat ettim
- +1 yıl
sen öyle sanıyorsun benim ilkokuldan ünide bile arkadaşım olan bir kız var sırtında kılları gördüm dekolte yapmış az buz değildi ama güzel kız olağan şeyler bunlar.
Soran+1 yılben asla dekolte giymiyorum ole gormesinler
- +1 yıl
giy giyme ama bu olağan birşey rahat ol yani hem istemiyosun her gün tıp gelişiyor 5 senede neler oluyor bir bakmışsın oda tarih olup gitmiş mesela bence sorun yokta sen öyle düşünüyosun diye diyorum
Doktora git ve hormonlarına baktır hormonların düzelince lazere başla :) halledilmeyecek hiçbir şey yoktur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhormonlarim duzelirse tuyler gidermi
Ne olacak cinim kovaya hamam otu su karıştırıp komple sürüp 10 dk içinde kaymak gibi olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılo kadar degil ya
Cevap sahibi+1 yılSorun yapma o halde ya Çözümü var nerelerde cok peki
Soran+1 yılcok degil kucuk tuyler * a beni cok rahatsiz ediyor
Cevap sahibi+1 yılLazer baska çaresi yok
epilasyon cihazı diye bişey duymadın mı canım al onla :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa canım tüy her insanda var ben de dahil :-) takma bu kadar eğer çok sorun ediyorsan lazer epilasyona git :-) benim minnak tüylerini takmiyo sevgilim ayrıca :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdres vereyim rn yuksek binanin nere oldugunu biliyorum. Kadin cinsel obje degildir lutfen kendinize hakaret etmeyin gerekli bakimi yapmaniz yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılama erkekler bole sorunlu bir kizi ne yapsin?
Cevap sahibi+1 yılMerak etme sanki erkek tuysuz bamya dert etme boyle seyleri agdaylavhallet iste
+1 yılAnnemdede aynı sorun var. Epilasyona gidiyor. Sende gitsen iyi olur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılIse yaradimi?
- +1 yıl
Kol ve bacaklarda kesin çözüm gördü ama özel yerler için bir şey diyemem :)
Soran+1 yılHaha sende ozel yere yaptirmam Zaten :)
- +1 yıl
Yaptır bence oradaki kıllarda rahatsız etmiyor mu canım :)
+1 yılEvlenmeden önce vücudunu gösterme en güzel kız sen olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenince adam gorunce ne dicem
- +1 yıl
Artık çok geç der keyfine bakarsın :)
Soran+1 yılyok ya bu killardan kurtulmadan evlenemem yazik adama
- +1 yıl
Her yerin mi kıllı yoksa bazı yerlerin mi
+1 yılİntihar etcegine lazer epilasyonu denesen :D
12 Yorumla
Soran+1 yılo kesin degil
- +1 yıl
Sen bir dene de erkek gibi gezmekten daha iyidir
Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Tüydür o tüy kıl olsa duramazdın
02 Yorumla
Soran+1 yıltuy isde yanlis demisim
+1 yılHerhangi bir hastalık mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum diktora cikicam cok degil kucuk tuyler iste
- +1 yıl
Doktora git bacım geçer belki basit biseydir üzülme
Aa çözümü var sonuçta niye evde kalasın :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse begenmez beni
Soran+1 yılsurekli nasil yetiscem annem izin vermiyor diyor onlar kucuk bisey olmaz
+1 yılIntihar edeceğine aldırmayı denesen?
12 Yorumla
Soran+1 yılaliyorum ama gogsumde gobegimde var her yerde
- +1 yıl
Oldun canım biriktir paranı sonra Epilasyon yaptır. Sana aşık olan adam sırf o yüzden bırakmaz merak etme ama sende yaptır fırsatını bulduğunda
Agdadan falan korkuyo musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapiyorum zaten
+1 yılSadece sen mi öylesin sanıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılbana benmisim gibi geliyor
- +1 yıl
bazıları bu konuda şanslı oluyo ama tek kıllı da sen degilsin emin ol lazerle halledilir zaten şu ense bölümünde sırt bölümünde falan olan kıllar dökülüyo
+1 yılLazer'e falan git. Herşeyin çözümü var.
00 Yorumla
+1 yılaglama ya. seni seven oyle sevsin.
00 YorumlaNeden intihar edesin, Kıllardan kurtulmak mümkün.
04 Yorumla
Soran+1 yıldegil aldir aldir bida cikiyor lazerdende korkuyorum obur kizlar gibi olmak istiyorum
Soran+1 yılbende ole yapiyorum ama gobegimi aldirmadim daha kotu cikar diye:(
+1 yılkıllar alınır bir şekilde ne olucak bundan
00 Yorumlaçözümsüz bir sorun değil sıkıntı yapma ;) :D
00 Yorumla
+1 yıllazer epilasyon kesin çözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kıllı bir erkek gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yıloda begenmez beni
göğsünde kıl olan kız gördüm. ne diyon ya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılvar ordada tuy
senı alacak mılyon tane erkek vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılsagaol :)
Soran+1 yılHayir beyaz tenliyim :(
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenden kıllı değilsen sorun olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılTuy kucuk
- +1 yıl
Esmermisin?
Soran+1 yılTuyler siyah ama beyaz tenliyim
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılintihar için küçük bir sebep
02 Yorumla
Soran+1 yılbana gore buyuk sen anlamazsin
- +1 yıl
sen öyle san
+1 yılkıllı kadını kim sever aldır onları sen
02 Yorumla
Soran+1 yılaldiriyorum ama yetisememki her yere
- +1 yıl
nasıl kıl o tav sakalımı bu hemen çıksın
- Diğer konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yıllazer ile aldırabilirsin bütün vücudunu
110 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum zor olur daha kotu cikarsa simdi az yinede
- +1 yıl
yine yaptırırsın?
- +1 yıl
Lazer ince tüyler etki etmiyo
- +1 yıl
Bu arada
- +1 yıl
Ki bence kılları var dio da onlar tuydr
- +1 yıl
banada öyle geliyor ama bilmiyorum işte.
Soran+1 yılbir erkek bole sorunlu bir kiz istermiki?
- +1 yıl
yani çok mu kıllı ne bileyim. tüy mü değil mi? simsiyah filansa evet istemeyebilir. yani itici olabilir
Soran+1 yıltuy kucuk kucuk hani kucuk erkek cocuklarindaki gibi
- +1 yıl
o zaman sorun olcağını sanmıyorum. sarıysa falan.
Gönlün güzelse kıl tüy gözetmez aşk 😉
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAmam ya caresi olmayan dertlere dusmeyin yeter.
00 Yorumla Kimse sevmez ama lazer veya agda yaptır
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne