Sürtünerek ilişkiden sonra üstüme boşalmadı. Onun üzerine 2 kere adet oldum. nnormal,aağrılı, idi. Bu üstüne görme değildir demi. Normal bir kanama olmadığını biliyorum ancak ağrılı olup olmadığını hiçbir yer yazmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Üstüne görmenin normal bir kanama olmadığını biliyorum. Ama hiçbir yerde ağrılı olup olmadığına dair bir bilgi yoK. Sadece Lekelenme ve pembe renkli olduğu yazıyor. Döllenmeden 10 gün sonra olduğu yazıyor. Ama ben 2 aydir düzenli bir şekilde adet görüyorum. Bunların üstüne görme olup olmadığını merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haydar dümene yaz yavrum sen;-)
Yardımcı olur musunuz lütfen
Bu üstüne görme değildir demi. Normal bir kanama olmadığını biliyorum ancak ağrılı olup olmadığını hiçbir yer yazmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim..
Burayı tam olarak açıklarmısın?
Üstüne görmenin normal bir kanama olmadığını biliyorum. Ama hiçbir yerde ağrılı olup olmadığına dair bir bilgi yoK. Sadece Lekelenme ve pembe renkli olduğu yazıyor. Döllenmeden 10 gün sonra olduğu yazıyor. Ama ben 2 aydir düzenli bir şekilde adet görüyorum. Bunların üstüne görme olup olmadığını merak ediyorum
Adettinde bir aksama yoksa. Hç bir problem yok ve üstüne görmede agrılı ve sancılı olur ;-) diyor kitap
Üstüne görme ne?