Taninmamak icin ne yapmam lazim?
Bir kac saat icinde nasil degisirim?
Bir kac saat icinde nasil degisirim?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarını At kuyruğu yap tepeden. Ve bir bere takıp saçlarını sanki açıkmış ama kestirmişsin gibi bir görünüme sokabilirsin böylelikle saçlarının bir kısmını saklayabilirsin. Makyajın seni başka bir insan yapmaya yeter zaten. Mesela dudak kalemiyle dudaklarını daha büyük yaparsan şeklini de değiştirirsen olur. Takma kirpik tak ve eyeliner'ının diplerini (kuyruk bölgesini) olduğundan daha kalın çek.
Saclarimi baska ne sekil yapabilirim?
Saclarim fonlu
lens veya gözlük, peruk, makyajla dudak şeklini ve büyüklüğünü değiştirmek, kremle ten rengini değiştirmek atkı şapka pardösü v. s.
Beyaz tenliyim ne gider bana
beyazsan buğday yaparsın ya da esmer. bir iki ton koyu işte. görünen yerlerine sürersin. yüzüne de yaparsın. dudaklarının da bir kısmına yüzüne sürdüğün kapatıcının renginde dudak kalemi ile daha küçük gösterirsin veya taşırıp daha büyük gösterirsin. bak dudağımızın üstünde bir çizgiz vardır şeffaf çıkıntı gibi :D o dolgunlaştırma payı.
şeffaf derken ten rengimizde bir çıkıntı var orada bak görürsün :D
Sapka giysem nasil yapiyim
şapka giy. büyük bir şapka olsun veya bol. altınını kapatsın altından peruk gözüksün. kocaman a bir gözlük.
Sacini kestir topla veya peruk tak normal giydiklerinden farkli kiyafetler giy. Veya en basidi tesettur Veya kara carsaf
Saçlarını kısalt, gözlük tak, şapka tak, değişik kıyafet giy
Cevap
8Cevap
Bak kimse demez bunu yok saç falan derler yanında bi tane esarp bulunduran o an tamammi mesela bide gözlük tamam inan tanımaz baskasi sana bana guven 🙂
En güzel yorum olur umarım. Çarşafa bürün
Makyaj yapma, gözlük tak...
kendini tanıtmıcannnnnn:))))))))
Söylemem.
Allah bilir ne dolaplar çeviriyosun
Soyle
esarp kullan gözluk tak
sakal tak kesin tanınmazsın :):)
kendini gizlemişsin ya yeterli işte :D
Çok saçma bir soru ln peruk tak gözlük bide :)))
Neden?
Takip edicem
amaç
Saçları boya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar