Ailemde sorunlarım var. 24 yaşındayım nerden baksanız 15 senedir birlikte kahvaltı bile yapmadık. Babam bir kere kızım diye saçımı okşamadı. Bir dünya borca girdi oturduğumuz ev hariç her şeyi sattı olan parasını da borcuna yatırdı. Annemle şu an boşanmak üzereler. Asla bir eş ve baba olamadı. Erkek arkadaşımın ruhsal problemleri var ve bu sebeple beni kırıyor. Bir kere bana destek olmadı varsa yoksa kendi sorunları hep... Okulum yeni bitti ama işsizim şu an . Tüm bunlar yetmezmiş gibi yumurtalık kanseri olduğumu öğrendim. Bu zamana kadar türlü zorlukları yendim binbir çeşit insan tanıdım bir sürü ortama girdim çıktım. Uyuşturucu kullandım kendi irademle bıraktım 1 senedir temizim. Bütün arkadaşlarım "sen güçlü kızsın çok zekisin neleri yendin sen" diyip dururlar. Ama artık bıktım yoruldum kafam bir şey almıyor. Düşünemiyorum mantıklı hareket edemiyorum. Ne yapıcam ben :(
Cevabın nedir?
+1 yılBak güzel kardeşim; söyleyeceklerimde argo bulunabilir, bu seni kırmasın. Eğer insanlar senin için güçlü kelimesini kullanıyorsa güçlüsündür. Ailevi problemlerden kaçışın yok. O yalnızlığı hissetmeye devam edeceksin. Fakat şurada yapmadığın bir şey var. Sen kendini ne kadar mutlu edebilirsin? Bunu uyuşturucu ile mi yapacaksın yoksa normal yolla mı? İlgi alanın nedir? Mesela fotoğraf diyelim. Bu ilgi alanına dair tüm olanakları gözden geçir. Araştır. İlk başta sıkıcı gelecektir. Fakat uygulamaya koyulduğunda alacağın hazzı düşün. Tabi ki düğün fotoğrafçısı olma yine de. Ama aslında onda da para var :) Velhasılkelâm; seni negatif etkileyecek tüm etkenlerden uzak dur. Durmalısın; acı verecek bile olsa bunu göze al. İnan ki bir şeylerle meşgul olmak en iyisi. İnsanın işinde gücünde olması kadar güzel bir şey yok. Zamanı iyi değerlendirmek önemli.
Benzer ailevi durumlar bende de mevcut. Fakat öyle bir acıyla doğruldum ki; geride kalanlara eyvallah deyip yoluma baktım. Yeni insanlar tanıyıp yeni çevreler edindim. Bazen insan yeni bir kimlik edinmek zorunda kalır. Daha iyi olması için herşeyin. Yolun başındasın hala. Başarabilirsin kanımca. Sadece içinde istek olması yeterli.22 Yorumla
Soran+1 yıluyuşturucuyu bıraktım ve evet sevdiğim bazı şeyleri yapıyorum. karakalem resim çiziyorum, fotoğraf çekiyorum, mutfakta zaman geçiriyorum. eski ortamdan kimseyle muhattap olmuyorum. 2 3 kişiyle görüşüyorum ama şu sıralar onlarla da görüşmek beni mutlu etmiyor. sevdiğim şeyleri yaparken zevk almıyorum
- +1 yıl
Ne istediğine karar vermelisin. Şuanda sadece sıkıntını giderecek şeyler yapıyorsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılçok geçmiş olsun üzüldüm bnde kötü olaylar atlatan bir insanım, bir işe girebilirsiniz ve tedavi sürecinde morale ihtiyacınız var en sevdiğiniz insanalrla arkadaşlarınıla vakit geçirebilirisinz sevdiğiniz şeyleri yapabilirsiniz zaten güçlü biri olduğunuzu söylemişsiniz eminimki bunuda atlatıcaksınız Allah yardımcın olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim şeyleri yapmaktan zevk almıyorum artık. Paso uyuyorum, yemek yiyorum ve sigara içiyorum... kendime şaşırır oldum bu ben değilim çünkü :(
- +1 yıl
aynı şey bendede var şu an sigara içiyorum korkuyorum bendede bir hastalık çıkmasından
Soran+1 yılEskiden sporcuydum ben. Eski karateciyim 9 sene yaptım. Sabahları sahilde koşuya çıkardım. Tam 13 tane madalyam var ve plaketlerim. Çocuk gibiydim kıpır kıpır. Şimdi alakam yok
- +1 yıl
bende fitness ile uğraşıyordum tesadüf bak hergün 4 saat spor yapardım şimdi eski halimden eser yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı yaştayız seninle. Mutsuzluk sebebimiz var ikimizinde benim babam yok ondan şikayetçi değilim. Ben de çok boğuluyorum ve bu ünv. bittikten sonra daha net olmaya başladı. Ama hiç hap kullanmadım sadece bağırıp çağırmak yetiyor bir çok şeye sinirlenebiliyorum ama kimseye zarar vermek istemiyorum. Beni rahat bıraksınlar istiyorum olmuyor tabiki de. Herkesin kendi kuralları var ve bu kuralları bize dayatmalarına gelemiyorum ben. Sonunda ne oluyor biliyormusun sadece biz kendimiz üzülüyoruz. İşsizim dedin ben de öyleyim bence iş bulmaya bak tatile git diyorlar ama hangi parayla gideceksin? En iyisi iş bul ben de tek kurtuluş onu görüyorum kendimi işe verirsem böyle şeylere daha umursamaz olabilirim diyorum en azından ve sevgilinin de sorunları varsa zaten sen de mutlu değilsin neden onunda iyi olmadığı halde seni mutsuz etmesine izin veriyorsun biraz uzaklaş ondan da seni zor durumda bırakmadan onu sinir etmeden anlayış göstermesini sağla. Herkes mutlu olmak için uğraşıyorsa bizim de mutlu olmaya hakkımız yok mu? Bizim de mutlu olmaya ihtiyacımız var ve bunları yapıp başkasını düşünmekten uzak kalmalıyız biraz
12 Yorumla
Soran+1 yılVarya eline yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın... Tüm düşüncelerimi ifade etmişsin. çok zor günler geçirdim çünkü. senin ne derdin var bilmiyorum ama benim gibi dertli olduğun belli... umarım kısa zamanda mutlu olursun. okuduğun yorum yaptığın için çok sağol. beni anladığın için sevindim.
Cevap sahibi+1 yılDertler anlatınca çoğalırmış. Rica ederim iyi geldiyse yazdıklarım ne gÜzel ;)
Baba ve aile konusunda ne hissettiğini anlayabiliyorum.. Baba sevgisi eksikliği çok farklı birşey. 33 yaşıma kadar sarıldığını hatırlamam babamın. hep küstük barıştık. 1 yıldır hiç konuşmuyorum ve varlığı yokluğu bir benim için. Zor bir durum.. erkek arkadaşın sana destek olabilseydi çok daha rahatlardın.. Mutsuzluğuna mutsuzluk katma..
02 Yorumla- +1 yıl
@Moraşık hakli...
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Manitanı bırak ve eline geçen paranla şeker atıp bonz içmeye başla bir süre bu şekilde kafana göre takıl ve hayatın tadını çıkar bu süre zarfında kendine bir saf bul ve evlen hayatını kurtar annen baban baksın başının çaresine sen kızsın senin kimseye ihtiyacın yok hayatın tadını çıkar yarını değil bugünü düşün..
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ne biçim öneri ulan? Ona buna başla falan.
Soran+1 yıluyuşturucu kullanmıyorum artık ve o kişiden ayrıldım. asla kimseden çıkarım olmasını istemem. annemi de yalnız bırakamam onun bana benimde ona ihtiyacım var
Öncelikle allah yardımcın olsun umarım şifa bulursun sorunları olan sana destek olmayan biriyle ayrıl seni ğzmekten baska yaptıgıbişe yok iş buldugunda ev tut bulabilirsen ögrenci evi olsun cünkü ortak olur hersey ve bu da zamanla toplanmanı saglar birikim yap keske yazmaktan fazlasını yapabilseydik allah yardımcın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılo kişiden ayrıldım dün ve tedaviye başlandı bir hafta önce. iyileşirsem ayrı eve çıkıcam zaten üniversite yıllarında olduğu gibi. çok teşekkür ederim...
Soran+1 yılAminnnn
Bir dost tavsiyesi;
Öncelikle hayatındaki sorunlu insanları çıkar ilk erkek arkadaşından başla mesela sana daha düzgün davranacak daha dikkatli olacak ve sana destek çıkacak birini bul. ailene gelince boşanma olursa annenle kal b iş bul guzel guzel hayat yaşa cok ciddiyim.02 Yorumla
Soran+1 yılannemle kalırım zaten o kişiyi de bıraktım
Allah yardımcın olsun ve acil şifalar diliyorum. Herşeyden önce yoruldum kelimesini ne kadar zor olsa da aklından çıkarmalısın. Daha zor şartlarda olup daha zor hastalıklarla mücadele eden arkadaşlarım var, her zaman Allaha şükret o arkadaşlarım o sorunlarını hallettiyse sende elbet hallede bilirsin. Örnek vermeyi çok isterdim ama buradan veremem malesef.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın... Fakat insan ruhsal olarak çökünce daha kötülerini düşünemiyor.
- +1 yıl
Evet tabi ki, seni kesinlikle anlıyorum ama ne olursa olsun hayata hevesini bırakma, sonunda mutluluğun ışığı olduğunu ve bir gün o ışığı yakalayacağını düşün. Kendini sürekli motivasyon et, inanırsan kazanırsın ve her şeyin üstesinden gelirsin. Tekrar Allah acil şifalar versin.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim...
+1 yılSevgilin den ayrıl ilk olarak ilişki dediğin iki taraflıdır birbirizi dinlemeniz sorunlarına yardimci olmaniz gerekir bu sana sorun çıkartıyor sürekli ikinci olarak 24 yaşındasın eğer ailenle yaşamak seni mutlu etmiyorsa ayrı bir eve çık askeri ücretli bir iş bul hayatını böyle kazanabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitedeyken başka şehirde kendim kalıyordum bir tane ev arkadaşım vardı. tedavim bitince işe girip ayrı eve çıkmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Yapacağın en mantıklı şey üzülme sıkma canını ama o sevgilin den ayrıl sana yararı olacağını sanmıyorum
+1 yılevet anlattıkların gerçekten zor şeyler ancak bunlarda var hayatın içinde tabiki hiç kimse böyle şeyler olsun istemez ama oluyor işte. yinede mücadele etmeyi bırakma inanırsan bir şeylerin iyi olucağına başarabilirsin sonunda hep pozitif olmaya çalış. seni üzen hep kendini sorunlarını dile getiren problemli erkek arkadaşından da uzak dur derim sana bir faydası olmaz onun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız...
+1 yılÖncelikle acil şifalar diliyorum. İlk önce yapman gereken o sevgilinden ayrilman. Bu 1. 2. ise; ailen artik kopmuş bu saatten sonra annenle ol birbrnze destek çıkın. 3 yumurtalık kanseri olman kötü ama dürüst olup bunu aciklamanda çok hoş. Dürüst birisi ile evlenmeni isterim, ailesine bu konuda tek birşey söyleme derim. Eşin olacak kişi ile paylasmalisin. Seni seven her turlu her şekilde sever. Ve eğer gerçekten yardim istersen de ulaş bana sna yardim edeyim
06 Yorumla
Soran+1 yılO kişiden ayrıldım. Evet annemle birbirimize kenetlendik. 1 hafta önce tedavime başlandı. dürüst birini bulmama da sanırım epey var. ararsam bulamam diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Bana ulaşırsan seninle konuşmak istediğim ve sormak istediğim bir kaç husus var ulasirmisin bana rica etsem?
- +1 yıl
Ulasirmisin?
Soran+1 yıleski hesabımı kapattigim için yeni üye olmak zorunda kaldım ve şu an 1 xper olduğum için mesaj atamiyorum
- +1 yıl
O zaman gizliden çık ben sana mesaj atiyim
- +1 yıl
Hadi gizliden çık bekliyorum
+1 yılCok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun gercekten cok zor durumlar. InsAllah bundan sonrasında hersey gonlunce olur. Bence is konusunda odaklan. sevgilinin sana bir faydasi yok gibi gorunuyor. yaninda destekcinin illaki olmasi lazim. bence annen o konuda destekcin olabilir. kariyer netten bakiyo musun hic
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum amin... sevgilimden ayrıldım da iş alımı yok şu an için bana uygun
- +1 yıl
Meslek nedir
Soran+1 yılokulöncesi
- +1 yıl
Aslinda muhakak vardir ya. Antalyada kreslerde felan baya ariyorlar ama birebir konusuyorlar genelde. sizin orasi icin birsey diyemedim
1- hayatında temizliğe gitmeye başla.
2- sevdiğin ve yaptığında mutlu olup aktıviteler ypa bol bol (uyuşturucu harici)
3- erkek arkadaşına elveda de ve uzun süre kafandaki bu sıkıntıları atlatana kadar kimseyi hayatına sokup ek sıkıntı çıkartma01 Yorumla
Soran+1 yılbunların hepsini yaptım. uyuşturucuyu bıraktım ve erkek arkadaşımdan ayrıldım
Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Herkes de. ailevi sorunlar var demekki erkek arkadasinda da iş yok gibi sen takma sakin. ol bosver kendine güzel bir is bul hanim efendi. bir şekilde çalış Isine git gel tatil gunlerinde de bir yerlere git kafa dağıt ben hic biseyi takmamayi öğrendim yasim daha 20. ama 30. yasindaki bir adamın sikintisi derdi var uzerimde. iflahim gevredi yaslandim
04 Yorumla
Soran+1 yılo kişiyle zaten bitirdim. şu an iş arıyorum ve inan bana yaşlı hissediyorum... çok şey gördüm geçirdim çok kazık yedim binbir çeşit insan tanıdım. 40 yaşındaki insanın hayat tecrübesine sahibim diyebilirim
Soran+1 yılHaklısın sana katılıyorum
üstündeki sorunlar bir hayle ağır gibi gözüküyor. Ancak bir insan için en önemli olan şey sağlığıdır. Önce sağlığını düzeltmelisin. Seni mutlu edebilecek bir erkek arkadaş bulup evlenip hayata yeni baştan başlayabilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılailemdeki sorunları ve hastalığı düzeltmeden ne evliliği? evleneceğim insan sorun etmese bile ailesi istemez bişey olur. bu beni daha kötü yapar :( sıkıntılar bitmeden tedavi olsam nolur psikoloji etkiliyor bu hastalığı
Soran+1 yılHaklısın da sinir stres tedaviyi zorlaştırıyor
Soran+1 yılevet başladım tedaviye. istemiyorum psikiyatri ilaçları kullanmak çünkü insanı mal gibi yapıyor :(
Soran+1 yılyani o da doğru
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBasta tedavine odaklan, erkek arkadasindan yolunu ayir, ve annenle beraber destek ol, ayri bir duzen kurmaya bak, ne o babadan ne erkek arkadasindan hayir gelmez,
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmak istediklerim bunlar zaten... yapacak gücüm kalmadı uzerimde ölü toprağı var resmen çok yorgunum
+1 yılvallahi allah yardıncın olsun gerçekten senin için zor hertürlü yola girmiş çıkmışın işallah iyi birine denk gelirsinde elinden tutar
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah :(
- +1 yıl
seninde girmediğin yol yöntem kalmamış yokmuydu elinde tutan
Soran+1 yılvardı biri ama öldü...
- +1 yıl
amcan dayın olmadık bu kadınlar için sığınma evleri var oraya bir gideydin sana yazık olmuş kardeşim
Çok geçmiş olsun, sil baştan bir hayat yaşaman lazım.
06 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum ama bozuluyor. hiç bir şey olmasa bile babam bozuyor sinirimi. bazen kafamı alıp gitmek istiyorum fakat annemi bırakamam :(
- +1 yıl
Çıkıp gitmek çözüm değil, bunu öncelikle bilmeni isterim.
Ebeveynlerinin arasında ki sorunu da sen çözemezsin, her şey olacağına varır.
Hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama iyi kötü bir iş bul ve çalış.
En azından 28 yaşına kadar da evlilik düşüncesi kafanda yer edinmesin.
Sevgilin hem sorunlu , hem bencilse sen önceliği kendine ver ve kendini düşün.
Öyle bir insanla hayatını birleştirirsen sonun annenden farksız olmaz.
Soran+1 yılevlilik düşünmüyorum zaten. okul öncesi mezunuyum.
Soran+1 yılo kişiden de ayrıldım
Soran+1 yılHaklısın canım
Babana sıktır çek ekmek ark. da sıktır çek.
Sonra yaşadıklarını unutmaya çalış device. Çünkü unutmaya çalışırken daha çok hatırlarsın bu yüzden hayatını onuruna bırak. Bir şeyler olacaksa olur elbet hersey olacağına varıyor istesek de istemesek de02 Yorumla
Soran+1 yılbabamla aynı evde iki yabancıyız ve erkek arkadaşımla ayrıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle erkek arkadaşından kurtul, sonra büyük küçük deme bir işe başla. Sonra o evden kurtul kendine bir hayat kur. Bunlar zor değil senin başına gelenlerin beteri bana geldi ama zor olsada yapabilirsin. Dua etmeyi ihmal etme huzur verir sana.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Evet bende böyle yapmayı düşünüyorum. Tedavim bitip iyileşince yapcam hepsini. O kişiden ayrıldımm.
manitani birak ondan sana fayda gelmez aile konusuna gelincebirak bosansinlar gelecekkteki kocandan baba sefkati gorursun hastaligina gelince. allah yardcin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle yapıyorum zaten
her ailede bı takım sorunlar olabılır. tek sen degılsın.
00 YorumlaBence bir psikolog ya da seni can kulağıyla dinleyecek samimi bir dostla başlamalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılvar öyle bir arkadaşım beni dinleyen destek olan ama onuda sıkmış gibi olmak istemiyorum
kader belki sen bunalrı haketmedin belki gelecekte hakedecek bir durumda bulunmayacaksın ama öbür tarafta mevlam sana bir güzelliğini sunacak bunların nasip meselesi :(
00 YorumlaCok gecmis olsun uzme canini dik durmaya bak herzamn hiçbir seyi takma kafana konusmak istersen yaz özel den dinlerim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılBasit biri değilsin zaten belli etmişsin hiçbşrşeyin seni yenemsine müsade etme bşraz daha direnmelisin hayata karşı herkesin hayatında zorluklar var kimse dokunsan bin ah işitirsin dirayetli ol bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabiki
hayatında cidden sana destek olacak birini bulmanı tavsiye ederim en doğrusu bu olur
02 Yorumla
Soran+1 yılo kişiyi bulmam zaman alacak
Benim yaptığımı ya baktın olmuyor koy g. tüne diyeceksin kendine bir iş bul idare edecek zamanla düzelir inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılçabalıyorum yinede
kendini çok güzel ifade etmişsin. hatayi hic kendiniz de aradınız mı? dram konulu bir yazi olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılemin olun kendime birçok kez sordum benim suçum ne diye. ama kimseye kötü davranamam yalan söyleyemem kıramam.
beteriin beteri var diyerek. sıkıntıya sokma kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılinsan çökünce daha kötüsünü düşünemiyor
iyi birini bul evlen sonra sıkıntı kalmaz sonra çocuklar flan ooo 0 sıkıntı ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin evlenmen gerek evlilik vaktin gelmiş... evleneceğin insanı iyi seçmelisin iyi seçmezsen evdeki yaşadığın sıkıntıların fazlasını yaşarsın..
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenilcek erkek mi var? çoğunun aklı bor karış havada... düzgün olanları da var elbet ama nerde salak var onların peşinde pervane olurlar
Cevap sahibi+1 yılSana öyleleri denk gelmiştir belki sen birazdaha sabret elbet senin içinde güzel bir kapı açılacaktır önemli olan açılan o kapıyı görebilmen ve kapatmamandır... kara bulutların arkasından mavi gökyüzü çıkmasaydı bu dünya yaşanmaz bir hal alırdı... elbet senin içinde mavi bir gökyüzü çıkacaktır...
Soran+1 yılne güzel konuştun sen öyle... rahatladım bir nebze de olsa
senın için şu an en hayırlı olan şey evlenip mutlu bir yuva kurman bana göre
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmüyorum şu an evlilik
Bence sen uygun biriyle evlilik düşünmelisin evlilik seni toparlayacaktir
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ki öyle biri
Soran+1 yılBalıkesirdeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşey tamam okey. ama uyuşturucu nedir ya. mantıklı düşün biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yıleskiden kullanıyordum bıraktım 1 senedir kullanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili bul kendine sevgilinle gider o o duyguları o ihtiyaclarını.
08 Yorumla
Soran+1 yılyok ya düşünmüyorum uzunca bir süre
Cevap sahibi+1 yılSevmek sevilmek el üstünde tutulmak istemezmiydin?
Soran+1 yılherkes ister tabiki bende isterim ama yoruldum ve uzun süre birine bağlanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana tek cümle anladığım kadarı ile ailen ilgilenmiyor seninle sevgisiz büyüyorsun bir nevi. Bende diyorum sevgili bul ona bağlan. O senle ilgilensin sen onla ilgilen el üstünde tutsun seni emin ol ooooh be dünya varmış dersin
Soran+1 yılTamamda yok öyle biri bulamıyorum yani nefret ettim erkeklerden hiç birine güvenemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNeden nefret ettin'ki. Senin sevilmeye el üstünde tutulmaya ihtiyacın var anladım ben bunu. Senin yaş kaç?
Soran+1 yılEtrafımda aldatılan kız çok var, erkeklerin çoğu ciddi düşünmüyor. kıza bakıyorum gerçekten salak şımarık biri ama sevgilisine bakıyorum el üstünde tutuyor. Ben anlamadım bu ne biçim iştir... 24 yaşındayım henüz
Cevap sahibi+1 yılbende 24 yaşındayım. Senle 10 dakika özelden konuşmak istiyorum.10 Dakika'nı ayır ve sonra ıstıyorsan engelle. Asla kötü bir düşüncem yok.10 dakika vakit ayır yterli
Gizli Üye(36-45)+1 yılLethe :) Götüreyim seni senin gibi insanlar için orası
07 Yorumla
Soran+1 yılUnutkanlık için mi?
Cevap sahibi+1 yıl:) Evet Gel hadi
Soran+1 yılama yok ki orası gerçekte. Ayrıca ben ölü değilim :/
Cevap sahibi+1 yılSadece Ölüler Gitmez :) lethe var Senin Beyinde... Gözlerini Kapat Ve Hayal et Nerde olmak istiyorsan orada.. Ve Sabret... İstediğin hayat kavuşacaksın...
Soran+1 yılgüzelmiş :)
Cevap sahibi+1 yılgüzel olan sensin ve hayallerin :) herkesin bir sınavın var.. sadece sabır
Soran+1 yılHaklısın :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah yardımcısnız olsun bacısı
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin...
Yeni insanlara ihtiyacın var
03 Yorumla
Soran+1 yılkorkar oldum yeni insanlarla tanışmaya... onlar daha beter yapar sağ gösterip sol vurur diye düşünüyorum sürekli. insanların ne mal olduğunu anlamak için 1 saat konuşmam yeterliydi benim için. artık onu bile yapamıyorum
Soran+1 yılbıraktım zaten onu.
+1 yılNamaza başla sonra dua et taktir Allahın.
01 Yorumla
Soran+1 yıldua ediyorum zaten namaza da başlamayı düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoca bul boşver aileyi filan
00 YorumlaCanım kıyamam sana ya
010 Yorumla
Soran+1 yılacınacak halde değilim sadece kötü günler geçiriyorum ve yıprandım :(
Soran+1 yılgitsem devamlı ararlar. telefonumu almasam bu kez panik olurlar. ayy özellikle babannemle halam. günde 10 kez ararlar beni laftan anlamazlar. açmazsam felaket senaryoları yazmaya başlarlar kafalarında
Soran+1 yılannemden yana sıkıntım yok. babam ve babamın ailesi beni çok sıkıyor... boğuluyorum gelmeyin üzerime kaç yaşına geldim diyorum yok ya anlamıyorlar. Dünyadaki bütün kötülükler benim başıma gelir onlara göre. sanki ben bilmiyorum nerden ne kötülük gelir nerde ne tür muhabbetler döner. anlatamıyorum bunu onlara.
Soran+1 yılface kullanmıyorum ki
Soran+1 yılyanlış anlama ama tam tanımıyorum ya yapamam bunu :/
düzgün birini bul evlen hayatını düzene sokarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılolsa evlenirim ama yok
sana yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılYükün çok dua et
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :( hep ediyorum sürekli
aklını kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılaklımı kullana kullana delirdim artık. eskiden bir olayın en zor sorunların üstesinden bile çok kolay gelirdim. şu an öyle bir haldeyim ki, şarj aletimi almak için odama gidiyorum ama ben buraya niye geldim diyip tekrar içeri gidiyorum :(
Soran+1 yılSanırım haklısın
+1 yılAllaha sığın! İroni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla düzelir
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!