nasil kalkiyosunuz yatakdan zorlaniyomusunuz ve kalkmak zorunda olmakdan mutsuz olmuyo musunuz? akliniza sabahlari ilk hangi düsünce geliyo?
Cevabın nedir?
+1 yıllh6.googleusercontent.com/.../GzMIpLEZhS5Ks6xMSY1_7OyYXc-6ZjepdsX_Zse7W3MELM1jfdYzbix3hdq6HhEaG73tlpj4APXrdgeXAa4cpXzHLmczPLHXSzOPNhooIRyL_rXUBbeDh-U3eFk34Ye7p3kzTTEgtV_-oyCHL3_yPw=w422-h348-nc
Kalkinca koy ağası gibi oturur sağı solu keserim anlamsız bir sekilde -_-01 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahahahahahahah alarmi 25 defa ertelerim son dakikada kalkar ve muhtemelen gec kalirim bende
En İyi Cevaplar
+1 yılaklıma ilk gelen düşünce '' hay... genemi sabah oldu. '' sabah saat 6 da uyanıp yarım saat sabah ritüellerini yerine getirip 6.30 gibi evden çıkıp 7 de iş başı yapıyorum. yazın sorun değil ama kışın uyanmak daha zor oluyo
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni mi anlattin sen
- +1 yıl
aynı dertden muzdaripsin yani. çok iyi anlıyorum.
+1 yılErkenden yatıyorum çook erken ama :( dün mesela 8 buçukta yattım çünkü sabah çok erken kalkıyorm
02 Yorumla
Soran+1 yıluykumuz gelmeden yatmak zorunda kalmak uykumuzu almadan uyanmak zorunda olmak berbat degilmi sencede
- +1 yıl
Hemde nasıl :(
Gözlerimi actigim anda ( Akşam olsada Yatsak) diye dsunyyrum sabh 6 da kalkiyrum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30Cevap
- Diğer konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılbazen zorlanıyorum kalkarken yaşlı ve yorgun bir insanım sonuçta :D :D :D ilk aklıma gelen okulun Allah belasını versin oluyo :D
02 Yorumla
Soran+1 yılokulun degil okulu o saate alanin allah belasini versin ögle vakitlerinde ailecek kahvaltini yaptikdan sonra sakin zinde kafayla gidilse böylemi olur? beni secin okullari saat 12ye alicam oylarinizi vana verin
- +1 yıl
oyum sana panpa :D :D
+1 yılZorundamıyam
www.indir.com/resimler/gif/5450f77db8607.jpg01 Yorumla
Soran+1 yıl:D degilsin
saat 6 uyanıyorum gozlerımı actıgımda Allah ım ne olur bı an once hafta sonu gelsın dıyorum tekrar gzlerımı kapatamıyorumda cunku o zmn uyanamıyorum
00 YorumlaTekrar uyumak istiyorum uykumu anlamadığımdan canım hiçbirşey istemiyor.
Mutsuz oluyorum haliyle...00 Yorumla
+1 yılKalkmak zorunda olunca mutsuz oluyoz ama gun gectikce insan alisiyo zaten..😂
02 Yorumla
Soran+1 yılhic alismadim hicde alisamicam asla
- +1 yıl
İstemesende alisiyosun zaten takma bunlari sen herkes bole 😂
O saatlerde katil olabilecek potansiyele sahibim :) Gözünün yaşına bakmaz, fururum.
Ama şu son günler yastığımla çıkıyorum evden de gönlüm rahat :D05 Yorumla
Soran+1 yılhahahah fursana bende rahatliyim yaa gerci kabirde bile rahat yok oooof of
Soran+1 yılbana ver fururum :D
Soran+1 yılkafana sikicam iste anaa amma uzattin yat l*n yere ;D
Alışıyo insan bir sure sonra. pazartesi salı çarşamba 6 da kalkiyorum persembe cuma 7 de birde bir 5-10 dk erken kur ayilma payi bu da :D
05 Yorumla
Soran+1 yılben 3 saat erkene kursamda fayda yok nc
Soran+1 yılozaman kendi kurdugum mekanizmayi paramparca ederim o sinirle :D zarara sokma beni durup dururken hahah
Soran+1 yılhahhahha amaaan :D
ben şahsen işsizim, istediğim zaman kalkıyorum, akşam yatar sabah kalkarım, :D
012 Yorumla
Soran+1 yılmis gibiymis oh rahatsin valla ama seni alan olmaz söyliym :D
Soran+1 yılondan süphe etmede sen issiz o issiz birbirinizimi yiceniz siz :D
Soran+1 yılaman nolcak sanki yiyisin durun iste acikmaz karniniz :D acikinca misafirim olun 2 tabak fazla korum masaya lafimi olur :D
Soran+1 yılsene ikibinonbir yeagh :D
Soran+1 yılbagirma l*n milletin icinde :D ahhahahs
Soran+1 yılahahhaha :D of cok skldm burada
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHergün 7 40 da kalkıyorum işede geç gidiyorum akşam olsun erkenden yatacağım diyorum ama yine 1 den önce yatamıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten uykun gelmeden yatmak ayri bir dert yatakda dön dur ondan sonra bekleki uykun gelsin
- +1 yıl
Neyse bugün cuma akşam 5 te evdeyim 6 da yatarım 9 da kalkarım sonra da sabahlarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahm bana zengn koca ver diorm her sabah. bıktım erken kalkmaktan diorm :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 sabah erken kalkıyorum sonra fosur fosur uyuyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmadem uyucaksin neden kalkiyosun
Cevap sahibi+1 yılÇünkü 2 gün 6 da evdev çıkmam gerekiyo sonraki günlerde 3 te gidiyorum 11 de geliyorum kapişş
+1 yılben kendiliğimden 5.40'ta kalkıyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinsan degilsin demekki :D
Hergün 5 te uyanıyorum.
Alıştım artık.00 YorumlaHer gün 7 de uyanmak igrenc bir sey :((
01 Yorumla
Soran+1 yıl7ye kadar uyusam daha ne ben 5de kalkiyorum
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelli zaman sonra alışıyorsun... :S
10 Yorumla
+1 yılUykuyla aram pek yok o yüzden sorun olmuyo
06 Yorumla
Soran+1 yılkücükken sevmezdim uyumayi simdi pismanim :D
- +1 yıl
Ben küçükken de sevmezdim hep azar isitirdim annemden erkenden kalkıp TV aciyorum diye :D
Soran+1 yılhahaha aynen aksamlari yatmazdik sabahlari 7de 8de kalkip cizgifilm izlerdik simdi biraksalar 12 saat fosur fosur uyucam ama imkan yok buseferde
- +1 yıl
Akşamları da babamdan fırça yerdim uyumuyorum diye :D l*n amma fırça yemisim be
Soran+1 yılhehehhee :)) yedigin fircalari bigün sende kendi cocuguna atarsin :D
- +1 yıl
Yok ya hic sanmıyorum :)
Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. sabah 6:30 da uyandım resmen agladım )::
02 Yorumla
Soran+1 yılher sabah depresyona giriyorum :D sen gene iyisin ben 5de kalkiyorum
Ne kadar erken yatarsam yatayım yine uykum var
00 Yorumlabu sabah feci baş ağrısıyla uyandım. :/
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ceeeeem gece napdin ki
Soran+1 yılbencede havadandir giyimine dikkat et cem :)
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılmecbuuur, ekmek parası
039 Yorumla
Soran+1 yılekmek bedava olsa?
- +1 yıl
pasta parası
Soran+1 yılpasta bedava olsun :D
- +1 yıl
kesme dondurma ile ikram edilen fıstıklı baklava parası...
Soran+1 yılonlarida yemeyi ver anaa ne bogazina düskün ciktin sen ya :D
- +1 yıl
araba parası? ev parası?
- +1 yıl
herşey benim omuzlarımda ne zannediyorsun, yarın birgün evlenirsek herşyim tam olun kızcağız gelsin hazıra konsun diye uğraşıyoruz
Soran+1 yılhepsi bedava olsun ev bedava olmasi icin betonlar duvarlar camlar tuglalar bedava olsun herseyyyyy bedava olsun para kullanilmasin of ya :D
- +1 yıl
neyin peşindesin sen yaaa:) erken kalkılacak o kadar
Soran+1 yılkalkmiyorum ulan ben bu düzene ayak uyduramiyorum bir bin yil önce dogsaydim keske arkadas ya :D
- +1 yıl
biir kural var onu öğrendiğinde öyle bir kalkacaksın ki;) ln zaten kalkmışsın yazıyorsun , ne uğraştırıyorsun beni
Soran+1 yılya banane :D ugras baska isinmi var haha
- +1 yıl
var tabi koskoca bakanlığın en çalışkan mühendisiyim iş olmaz olurmu laaa:)
Soran+1 yıloo bizede bir güzellik yaparsin ozaman :D
- +1 yıl
yapmaz mıyım kpss ye gir gel :)
Soran+1 yıloo ne ya?
- +1 yıl
pardon yaa sen bilmezsin onu, Türkiye de insanları işe almak için yapılan bir işkence methodu
Soran+1 yılyemin ederim sacmalik ya sacmalikdan baska bisey degil
- +1 yıl
aaaaah ahhhh, neyseki atlattım
Soran+1 yılburada yok o tür sacmaliklar :) gidiyorum konusuyorum kendimi sergiiliyorum ve kisiligimi begenen aliyo beni ise :) o yönden rahatim cunki genelliklede rahat ve konusmasina özen gösteren kendini sevdirmeyi beceren bir kisiyim hemen gözlerine girerim insanlarin
- +1 yıl
Ve gayette mütevazısın:) o zaman kıpırdama olduğun yerde kal.. Buralara gelme gibi bir hata yapma ;)
Soran+1 yılya orda cocuklugum gecti ilk okul okudum cok fazla bilgim olamaz ama akrabalardan duydugum bildigim kadariyla egitim sistemi cok degisik ve yanlis burdaki yasama ve bana görede ama yinede egitimimi tamamliyip gelmeyi planliyorum belkide evlenip ev hanimiolarak gelirim he? :))
- +1 yıl
Hehe şakacı şey seni :)) yurt dışında eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye ev hanımı olarak dönmek :) buradaki herşey garip ve zor hanımefendi , şu an şükretmelisin haline, keşke bizde oralarda olabilseydik diyoruz aslında
Soran+1 yılmemleket hasreti var ama onu yasamadan tatmadan anlayamazsin biz sevinmedikmi zamaninda yeni bir ülkeye yerlesirken insan zamanla özlüyo vatanini ama yinede gelmeyi planliyorum para olunca hersey kolay oluyo ev falan hazir bekliyo yani :)
- +1 yıl
Şimdi son mesajımı yazdıktan sonra farkettim benim yerim burasıymış:) gezmek yeni yerler görmek için gidilmeli yurt dışına lakin insanın doğduğu büyüdüğü yer başka hanımefendi... ah o paranın gözü kör olsun;) herşeyin hazırsa senden rahatıda yok zaten, tek yapman gereken uygun zamanda yurda dönüş
Soran+1 yılsansliyim evet bu sans herkezin eline gelmez ama bir düsün hayal et kisaca ; ezan duymuyosun, ramazan ayinda davulcu gelmiyo hertaraf yabanci dilini konusamiyosun, sana seni tanimadan düsman olan insanlar var, herkes yabanci örf adet yok, utanma arlanma yok dinsiz imansiz bir ülke simdi soruyorum sana burada nekadar dinine imanina sahip olabilirsin nekadar zevk alabilirsin ne bayram var ne dügün dernek insanlarin yüzü gülmüyo gri bir hayat nekadar mutlu olabilirsinki soruyorum sana :)
- +1 yıl
Ne yaptın sen yaaaa:((((( çabuk buraya gel:)
- +1 yıl
E senin birgün yurduna dönme düşüncen zaten var, orada bulunman sadece belli bir dönem ve belli bir amaç için... Bu sıkıntılı günlerde geçecek emin ol, hatta döndüğünde oradaki günlerini özlediğin zamanlarda olacak çünkü burası güllük gülistanlık değil.. yinede dediğin gibi ezan sesini duymak bile yetiyor , anne. Baban kardeşlerin dostun akraban... Bunlar olmazsa hayatında bir anlamı olmaz gerçekten.. Haklısın
Soran+1 yıle yani ne misafirlik kaldi ne akraba ziyareti hicbi bayramin yok kurban bayraminda calisiyoruz cocuklar seker topliycagina ellerinde telefonlar odadan cikmiyolar berbat biseyy ya..
- +1 yıl
Birbirini akrabasını eşini dostunu tanımayan asosyal bir nesil yetişti , kısacası yazık oldu
Soran+1 yılgercekten öyle.. hayat kalmadi kardeslerim bile bu neslin icinde hayattan koptular sokaga cikmiyolar oyun arkadas hicbisey yok aciyorum..
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı hanımefendi. tek tesellim çocukluğumu istediğim gibi geçirmiş olmam
Soran+1 yılbenimde ayni sekilde :) cocuk yaparmiyim ilerde bilmiyorum yapsam bile izole yetistiririm bu sacma düzenden telefonuymus laptopmus opadmis tabletmis hayat kalmadi elimizde hayat
- +1 yıl
3 arkadaş bir masada oturuyor hepsinin elinde telefon başlar yerde, ne bir sohbet ne bir muhabbet , fotoğraflarını çekmiştim hatta:) aynen ama çocuğunda zamanla çağa ayak uyduracak , ikili iliskileri zayıf olacak asosyal yetişecek malesef
Soran+1 yılyapmiyorum cocuk falan :) onun yerine daha hayirli islerle ugrasirim heheh :D
- +1 yıl
:)))) hayırlara vesile oldun hanımefendi
- +1 yıl
Olsun
Soran+1 yıl:) amin
- +1 yıl
Âmin :)
4-5 gibi yatarım genelde 7 de uyanırım.
04 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 sabah mi? 2 saatlik uykuyu nerene yetiriyosun
Soran+1 yılvucudun nasil dayaniyo ben 12de uyusam 5 saatlik uykuyla ise gelsem burada uyya kaliyorum :((
daha yeni uyandm yaa :/
00 YorumlaDiğer konusunda 564 cevap paylaştı. zorundayım ama şikâyetçi değilim :)
00 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. annem zorla kaldırıyor
00 Yorumla
+1 yılHiç uyumuyom problem çözülüyor
02 Yorumla- +1 yıl
@Miniminiş Yooo gayet rahat :)
+1 yılkalkmak zoe fena oldu zaten off :(
00 Yorumla
+1 yılAfyonumun patlamasi bir saati buluyo 😩
00 YorumlaDiğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben 5 iş Yapıyodum 2 ye düştü rahatladım
04 Yorumla
Soran+1 yılyuh 5mi napiyodn okadar
Soran+1 yılhay masallah :) takdir ettim acikcasi
Zor tabi kalkmak sabah sabah ama iş güç var
06 Yorumla
Soran+1 yılhickimse ise gitmese olmazmi?
Soran+1 yılkimse para kullanmasa? para diye bisey olmasa? allahdan parayla almiyoz sonucta o bedavaya veriyo iste herseyi birbirimizdende para almasak
Soran+1 yıluyguliyalim direk
+1 yılDüşündüğüm ilk şey haftasonuna kalan gün sayısı :/
00 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet akşam zor kalkıyorum
00 YorumlaHer sabah azap...
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi :(
+1 yılYapacak bişey yok :)
00 YorumlaAlışıosun güzelim
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla yok öyle bisey seni kandirmislar
Soran+1 yılben ilk okuldan belli ama hala alismadim
çok rahat