İlk hediye ne kadar süre sonra alınır?

Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu. Birisiyle çıkmaya başladıktan ne kadar süre sonra hediye alınmalı? Çevremdekiler ilk hafta içinde hediyeleşiyolar. Bana garip geldi ama siz ne kadar süre sonra ilk hediyenizi aldınız?
Güncellemeler
+1 yıl
erkeklerın hangı hedıye hoşuna gderdı? Parfum ,lacste tommy armanı gbı br markadan gomlek yda polo ?ne hediye alsam szce? Gomlek vde yanında vakko çikolata alsam falan komık kacar mı szce ?
Güncellemeler
+1 yıl
söyledğm çkolatanın cok faklı kutular içinde yuvarlak kutular yada dahada küçük farklı şekıllı kutular içinde ckolataları oluyo,br kzın erkege gomlek yda baska bır hedıye yanında alması sz erkeklere göre garip mi? Almasam daha mı iyi?
Güncellemeler
+1 yıl
ıyı br gomlek almaya karar verdım szce yanında o kucuk kutulu unlu br ckolata markası alsam,bde armanı saat dıyorum ama o sevgılıler gununde olur dımı? Ilk hedıye agr gelır mı szce? Bde ben boyle hedıye alıyorum umarım o da bana güzel br hediye alır.
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplardan anladıgım kadaryla cıkolata almayaym baya alay edıyo erkekler
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlara baktm cogu ınsan agzı acık kalmıs cevap verıyo,ne yanı bakkaldan sakız mı alalım sevdıgımz ınsana? Evet gomlek vede cıkolata alıcam sz her ne kadar gulsenızde bence cıkolata cok sempatık,saat sevgılıler gununde alıcam o zamana kadar ayrılırsak verdıgım paraya yanarım yanı daa sonra ıcın,arada belkı parfum alabılırım tesekurler,galıba hayatnzda sevgılınzden boyle hedıye almadınız haha :D
İlk hediye ne kadar süre sonra alınır?