Sizce evine gitmeli miyim (resimli)?

Sizce evine gitmeli miyim (resimli)? gece konuşuyorduk böyle benim bazı sıkıntılarım var o da makarasını yapıyor geçiştirip unutturabiliyor ama nihayetinde yakın arkadaşım olsa dahi bir erkek sizce kalsam bir şey olur mu, aileminde haberi olmicak şimdi başka bir şey demek durumunda kalicam (hiç yapmadigim bir şey ama gitmek istiyorum çok) işte bize gelemez zaten o öğrenci burada ben gidebilirim yani evine, sizce gideyim mi bana değer veren biri esasen birlikte vakit geçiririz diye düşünüyorum ama:/?
Güncellemeler
+1 yıl
Evde tek olmicaz zaten arkadaşları var. onu çok iyi tanıyorum gerçekten ve benim için çok özel biri hiçbir kötü tavrını vs ne bileyim üzüleceğim bir davranışını görmedim yeri geldi abi oldu kardeş oldu niye böyle düşündüm bilmiyorum benim evhamimdan olsa gerek, yoksa hakikaten çok çok iyi bir insan. kaldı ki birşey oldu hani ben de bir karşılık verecek olmasam üzerime saldirmaz herhalde.. dediğim gibi baya vakittir tanıyorum ve evhamlari bırakıyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Evet burada yazılanlardan dolayi dönüşü de büyük bir istekle yazıyorum. Bu dediklerinizin hiçbiri olmadı arkadaşlar, ne mutlu bana her koşulda güvenebilecegim ve yanımda desteğini hep gördüğüm/göreceğim bir dost edinmişim. çok mutlu ve huzurluyum. dostalarinizi iyi seçin, sevgiler..
Sizce evine gitmeli miyim (resimli)?