Kayin Validem ve kayin babam beni artık sevmiyor mu?

Arkadaslar nisanlim çok kıskanç beni çok sıkıyor bunaliyorum artık kendisine bu sikayetimi söylüyorum ben seni sıkmiyorum sadece çok kiskaniyorum emin ol seni sıkmamak için her gece kendimle konuşuyorum diyor tabi değişen bir şey yok yine aynı. 3 aydır nisanliyiz sadece kıyafet yüzünden kavga ediyoruz bir keresinde ayrılma noktasına kadar geldik çok şükür başka bir problemimiz yok tabi bu kıyafet yüzünden ne zaman kavga etsek benim aileme anlatıyor babam da onu Kırmamak icin bana kiziyor duzgun elbise al hatta elbise alma takım elbise al diyor tabi buda nisanlimin isine geliyor ben onun istedigi gibi bir elbiseye bakmak zorunda kaliyorum geçen gün ankaraya abisinin dugunune kıyafet bakmaya gittik pazar günü olduğu için mağazaların çoğu kapaliymis zaten abiye istemiyoruz normal bir elbise olsun istiyorum ben o da takim elbise istiyor bir elbise denedim bakıyoruz boy onun istedigi gibi diz kapaginda kol kalın aski ama beyefendi kolu açık diyor hem babamda takım alın dedi diyor bende çok sinirlendim ama ona sadece tamam ama elbise de bakacağım ben elbise istiyorum dedim mağazadan çıktık bana damadın erkek kardeşinin nişanlısı daha ağır giyinmeli dedi böyle gidince çocuk gibi oluyorsun dedi bende patladim tamam ben almıyorum dedim o da tamam yürü gidiyoruz dedi neyse annesigil ankarada oturuyor onlara geçtik ben onları onlarda beni çok sever Kayin Validem bana bir şey demez ama tahminimce oğluna akıl veriyor o gün resimlerimi çekti elbiseyle annesine gostedk bana bu açık kızım dedi hiç seslenmedim sonra benim kızım beni Üzmez dedi tabi anneciğim dedim neyse sonra bizim eve geldik bende nisanlim a kızdım ben böyle elbise al cam falan dedim o da babama şikayet etti sonra onun ailesi duydu sonra benim babam yeter bu kıyafet işi uzadı yapamiyorsaniz bitsin dedi biz konuştuk barıştik babamda birdaha olursa yemin ediyorum biter dedi neyse annesigil ertesi gün bize geldi kaynanam eskisi gibi değildi surati hep asikti bende çok sinir oldum ne yapmalıyım sizce çok bunaldi
Kayin Validem ve kayin babam beni artık sevmiyor mu?