Ben de aynı sorunu yaşadım ve sonra anladım ki şu foursquare denilen şeye kaydolmanız gerekiyor , aynı adresi ve swarmda kullandığınız şifreyi kullanarak foursquare a kaydolun giriş yapıp açık bırakın ve swarma da giriş yapın sorun çözülüyor sonra iztediğiniz kadar giriş çıkış yapabiliyorsunuz
Ben de giremiyordum, uygulamayı sildim yükledim düzeldi gibi. Sonra yine girmedi, araştırdım baktım. Swarm uygulamasında bir sorun varmış, beklemek gerekiyor sanırım. İstersen sen de bir sil yeniden yükle.
Uygulamanın ön belleğini sil, yeniden giriş yapmayı dene. Hala giremiyorsan tamamen sil swarm uygulamasını, yeniden yükle. Yeniden yüklemene rağmen giriş yapamıyorsan sistemsel bir sorun vardır.
Uygulamayı kaldır yeniden yükle belki çözülür. Hala giremiyorsan swarm uygulamasının kendinde sorun vardır. Çözülmesini beklemen gerek sistemsel sorunun.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben neden giremiyorum ya sildim tekrar yükledim yine girmiyor
swarma giremiyorum iphone kullanıcısıyım güncellemelerim tamam hücresel ayarlarından swarm erişimim açık ve ywniden indirdim fakat hücresel veri kullanarak giremiyorum bağlantı sorunu oluyor ve de checkin yapıp beğeni yapamıyorum erişim yok ne yapabilirim
En İyi Cevaplar