Artık canıma tak etti. Aynaya her baktığımda kendimden iğreniyorum. Ne kadar bakom yapsamda diğer insanların zerresi kadar olamıyorum. İmtihan falan değil bu resmen ceza. Gercekten bıktım Allah neden böyle yaratır bazı kullarını? Bir türlü anlam veremiyorum
Cevabın nedir?
Bu farklılıklar Allah’ın (cc) bir imtihanıdır
Cenab-ı Hakk’ın insanları farklı farklı, hatta bizim kullandığımız tabirle “bazılarını güzellikte noksan” yaratmasının hikmetlerinden birisi de şüphesiz ki imtihan sırrı olmasıdır.
“Güzellik ya da çirkinlik” kavramları görecelidir ve kişiden kişiye değişir. Eğer kişilerde çirkinlik diye tabir ettiğimiz şey bir noksanlıksa bu da o kişinin imtihanıdır. İsyan etmeden sabır göstermesi gerekir. Allah (cc) o kulundan rıza göstermesini ve şükretmesini ister.
Eğer kul bunu başarırsa, yarattıkları bu dünyadan ibaret olmayan Allah’ın (cc), o kulu için ebedi âlemde büyük mükâfatları olacaktır.
Hz. Enes’in rivayet ettiği hadise göre:
Resûlullah (asm) buyurdular ki: Cennet ehlinin bir çarşısı vardır. Her cuma oraya gelirler. Derken kuzey rüzgârı eser, elbiselerini ve yüzlerini okşar. Bunun tesiriyle hüsün ve cemalleri artar. Böylece ailelerine, daha da güzelleşmiş olarak dönerler. Hanımları:
“Vallahi, bizden ayrıldıktan sonra sizin cemal ve güzelliğiniz artmış!” derler. Erkekler de:
“Sizler de, Allah’a kasem olsun, bizden sonra çok daha güzelleşmişsiniz!” derler (Müslim)11 Yorumla- +1 yıl
sahtekar bu hadis bir uydurmadır diğer tüm hadisler gibi kuran da asla böyle bir yerden bahsedilmemiş bir gün ey ALLAH ın elçisi sen cennete gideblilr misin elçide demiş ki bunu sadece CENABI HAK BİLİR DEMİŞ o yüzden o bile gidememiş yaşarken sen mi şimdi bu uyduruk hadis ile gittiğini söylüyorsu n
En İyi Cevaplar
+1 yılallah tealanın adaletli olması hakkında bir cok delil vardır. dünyada adaletli değilse onu ahirette dengeler ya da sabr için imtihandır. Buda senin bir imtihanındır.
56 Yorumla
Soran+1 yılAma şu zamanda çirkin olmam cok cok ağır bir imtihan.
- +1 yıl
Bence göreceli bir kavram bu. Elbet beğenen biri çıkar.
Hem zaten spor yaparak daha ya da makyaj giyim tarzını değiştirerek kapatabilirsin.
Çok çok ağır bir imtihan değil en azından dünyadaki yaşayanlara bakarsan ne durumda olduklarını demezsin zaten. Hem dediklerimi yapman iyi olur. Pozitif bakmaya dene hayata.
Soran+1 yılYaptım yaptım deiklerinizden fazlasını yaptım hatta.
- +1 yıl
Fiziğin perfect e yüzün haliyle değişicek ve hiç bir erkek bakmıcak.
ya da belki başka bir itici yönün vardır
Soran+1 yılFiziğim güzel gibi yüzüm berbat baska itici yon kalmadı yuzum yok yanı sıfır
öyle deme gunaha girersin guzellik kimde ebedi kalmis ewlenip bir cocuk dogurunca kimin gizigi kaliyo yaslaninca kimin yuzu kirismiyo sigaradan kimin disi kararmio senide sewip begenen yalnizca yuregine bakan bir insan bulursun emin ol ne guzelller ne kotu yurekli erkeklerle ewleniyo insanin bahti guzel olsun kimse kismetsz degildir ve rabbim kimseyide cirkin yaratmaz aynaya bir daha bak ve cok sukur sedef hadtaligi bende yok cok sukur binlerce yuxu yanmis insandan biri ben degilim cok sukur yuzum dahil hic bir yerim felc değil de ii gelecektr
52 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama insan daha fazlasını istiyor
- +1 yıl
Istemeye hakkimiz yok bende isterdim hep zayif kalmayi ama etrafimda bir obezleri goruyorum bir bacagi olmayani yuzu yanmislari goruyorum allahim cok sukur diye diye ewe gidiyorum gercek lütuf guzel olup olmamak degildr kesinlikle degildr kimse dunyaya gelmeden goz sac rengini yuzunun seklini secemiyo huzurun varsa zengin sensin sagligin varsa en guzel sensin merhametin varsa en guclu sensin dunya imtihan dunyasi unutma bunu sinavlar olmasa cennet ceheennem olmazdi tovbe et
çirkin olduğun için belki de şanslısın. çünkü eğer birileri seninle ilgilenirse başka bir şey için olmadığını biliyorsun. yani geçici bir şey değil. kendini kültür, karakter açısından geliştirmeye bak.
hem güzelliğe bakan insanlar geçicilerdir. sen kalıcıları arada ayıklamış olucaksın. gerçek sevgiyi ancak iç güzellikle tadabilirsin zaten.41 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik için sevilir daha sonra asık olunır neyi geçici?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
60Cevap
Şimdi çirkin olduğunu düşünebilirsiniz, kimse kendini güzel görmez. Başka yönlerini keşfetmeye çalış. Bağlama kursuna yazıl, gitar, keman kursuna yazıl. Kitap oku. Film izle. Biseyler yaz. Kpss kurslarına git. Kafanı dağıt. Hatta psikiyatri tadavisi gör. Kötü bişey olduğunu düşünme. Sana çok faydası olacaktır. Bir insanı hele bir bayanı güzel yapan gülüşü, tavrı ve cilvesidir. Kadınlar istedikleri zaman bunu çok iyi yaparlarm yani dişiliklerini gayet iyi kullanabiliyorlar yeri geldimi. Ve şunu soylim bir erkek kafasına koyduğu kızı ayarlaması çok zor olabiliyor. Ama bir kızın kafasına koyduğu kızı ayartması çok dahaa kolay.
Yani mutlu ol. Sürekli Gül ki hep artsın gücün. Sabah erken kalk yürü
00 YorumlaBenim çevremde burnu kalkmış kızlar kendini çok beğenirler. Onların dışında güzel olanların hiç birinin kendilerini beğendiğini görmedim malesef. Neden böyle düşünüyorsunuz ki. Ayrıca görmeni sağlayan gözün ve bakabildiğin bir yüzün olduğunu için şükret ayrıca böyle düşünme, çirkin olduğunu sanmıyorum.
40 Yorumla
+1 yılSen oncelikle aynaya gozunle bak. Kendini asagilamayi kes. Diger insanlarin zerresi kadar nasil bir tabirdir ya? Seni gormedim duymadim bilmiyorum, ama unutma sen kendini nasil gorursen baskalari da seni oyle gorur. Sana kendi g*tunu kaldir demiyorum ama, ozguvenli ol birz. Psikologa danis. Cunku cidden hastalik gibi gorunuyor sendeki. Diger bir konu ise yasin on sekizi coktan gecmis, imkanlarin varsa istedigin surata kavus.
22 Yorumla
Soran+1 yılİmkan var ailem izin vermiyor, göz var yani cidden diğer insanlardan cok cok eksik yaratılmısım
- +1 yıl
Ailene de bahset. Kendini eksik hissettiginden vs. Annene anlat abine anlat. Kardesim her seyini bana anlatir, ve bir sekilde istedigi olur. Ama dedigim gibi insan mutsuzluguyla mutlu olabilmeli. Kendini kabullen. Ozguven problemini coz oncelikle. Ve bir psikologtan yardim almani oneririm. Eger ondan sonra hala devam ederse isteklerin yani su tibbi dokunuslar konusunda israrci ol.
+1 yılBenim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır.
bu dünyada bazı güzelliklerden mahrum kalanlar, bu hallerine sabredip şükrederse, kabir hayatında ve ahirette diğer Müslümanlardan daha güzel olacaklardır. sen üç günlük dünyada sabredemiyorsun ve isyan ediyosun sana zerre kadar faydası olmaz zararı olur31 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda dayanamıyorum artık ama güzelşik bu kadar önemliyken
+1 yılNeden bazılarını güzel yarattı diye bakmalısın olaya. Çünkü çirkinlik diye bir şey yoktur, estetiklik yani güzellik vardır. Ama bu estetikliğin estetik olmasının nedeni diğerlerinden farklı olmasıdır. Eğer hepsi aynı olsaydı neye göre ona estetik diyebilecektin?
10 Yorumlapulun varsa gozel sen :))
https://i.hizliresim.com/ZLopAk.jpg https://i.hizliresim.com/EV9NbD.jpg16 Yorumla
Soran+1 yılYook
Soran+1 yılPara pul
Soran+1 yılAnamı babamı kim yarattı? Benim bu dünyaya gelmemi kim istedi?
Kişilik & Karakter konusunda 742 cevap paylaştı. Bunu güzel çirkin zengin fakir müslüman hristiyan (diğer dinler veya ateist de olabilir ) v. b çok fazla örnekleyebiliriz ama kimse seni gerçekten tatmin edebilecek cevabı veremez o nedenle eğer öyle bir gün var ise mahşer günü yani o gün geldiğinde seninle beraber neden bana böyle yaptın diye soracak çok fazla insan vardır
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen olabilir
Her insan güzeldir, görmesini bilene.
Kralın biri bir gün Leyla yı çağırtmış, bir bakmış çirkin bir şey. Bu Mecnun'un aşık olduğu, dillere destan Leyla sen misin? diye sormuş. Leyla "sen sus, sen Mecnun değilsin" diye cevap vermiş. Onu güzel gören Mecnundaki gözlerdi... Yalnız kral onu güzel görmedi, çünkü Mecnunun gördüklerini, kral göremedi... Her insan güzeldir.10 Yorumlabir düşün sana güzllik bağşedilecek ama bunu karşısında kör sağır ya da dilsiz olcaksın veya başka sorunlar yinede güzelliği seçermiydin. Haline şükret güzellik geçici şeydir. O beden ellebt toprağa girecektir. Hem güzel olanlar fiziği falan iyi olnlar kapamasıda zordur. Öyleler fiziğim iyi diyip açılan insanlardır. Şükret her işte bir hayır vardır.
00 Yorumla
+1 yılhepsi bir imtihan kimi guzellikle kimi cirkinlikle kimi yalnizlikla bu liste boyle uzayip gider... Onemli olan sabretmeyi ogrenmektir eger sabreder de Allahin adaletine guvenir ve inanirsan kazananlardan olacaksin unutma bu dunya tamamen aldatmaca ve oyalanmadan ibarettir ibadetler kurtaricidir unutma sakin isyan etme icinden bile gecirme isyani !!!
00 YorumlaAbi bu kadar hafife almayın o duyguyu bizzat ben yaşıyorum ve sosyal hayatım hiç başlamadan bitmiş durumda şu an lütfen hafife almayın eminim bu olumlu yorumları yapanların çoğu güzeldir veya yakışıklı bence böyle bir imtihan olamaz yaşamın boyu bı insan bu kadar yükü kaldıramaz ben bu sebepten dinden uzaklaşıyorum budami benim suçum sizin imtihan diye adlandırdığıniz o sebep yüzünden
91 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim gerçekten de bu olumlu yapanların hepsi güzel/yakışıklı sevenleri var. Bizi anlamıyorlar şu an senin durumundayım beni birtek sen anlarsın abi sırf bu halde olduğum için okuldan başka dışarı çıkmıyorum dershaneye bile gitmediğim için mezuna kaldım bu sene üstüne üstlük aşık olduğum çocuğa hayatımda ilk defa birine aşık oldum gittim açıldım reddetti hatta dalga geçti 2 hafta sonra baktım çok güzel bir kızla gülüşerek derse gidiyorlar. Hyatımda ilk defa bir akrabamla kafeye gittim ki kız çok güzeldi bi baktım kafe çıkışından sonra o akrabama yakışıklı çocuk mesaj attı. Hatta o akrabam aşık olduğu çocuğa açıldı ve çıkıyorlar şimdi. Bizim suçumuz ne abi hiç mi yüzümüz gülmeyecek. Çevremde o kadar güzel kızlar var sosyaller ve mutlular sevdikleri yanında önemseniyorlar. Ben kimsenin umurunda bile değilim o güzel kızlar geziye çağırılıyor ben sonradan fotoğraflarını görüyorum kuzenim de çok güzel ona hediyeler alınıyor onu arayıp soruyorlar ama beni bir Allah ın kulu merak etmiyor. kendime diyorum ki tamam güzel değilsen çalış git ama güzel olup çalışkan olanlar da var abi güzel kızlar hep seviliyor değer görülüyor. Ha bu imtihansa güzel isyan etmeyenler bize bakıp şükür mü edecek abi çok doldum ya hiç mi şansım yok abi vallah hayatım sikildi.
+1 yılElin ayagin saglammi?
Bir saglik sorunun var mı
En azindan saglam ve tam oldugun icin sevinmelisin
cirkinsen tip ilmi gelismis
faydalanabilirsin22 Yorumla
Soran+1 yılCok zengin değilim
- +1 yıl
o zaman zengin ama akli eksik gözleirnde sorun olan bir adamin karsina cikmasini bekle
ya da bu sekilde yasa sizlanmayi birak
bunları düşünerek hiçbiryere varamazsin böyle üzülerek hem kndini kötü edersin hmde kalbindeki iman zayıflar. sen düşünme canım bunları tek sen değil başka çirkinlerde var güzeller güzel olmuşta ne b*k olmuş sanki böyle bir neden yüzünden üzülme derim inan ki başka şeyler olsa keşke en küçük derdim bu olsaydı derdin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. bununla sınanıyorsun.
https://www.youtube.com/watch?v=7_sNTAbnJHk
ama isyan etmemelisin işte dünyanın en cesur kadını00 YorumlaHic bir kul cirkin degildir Allahin yaratigina cirkin denmez sen kendini cirkin goruyo olabilirsin ama Allah seni biri oyle begenecek sekilde bile bile yaratti canım
02 Yorumla
Soran+1 yılAma biri ve o birisini bulma şansım cook az
- Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılSenin çirkin ya da güzel, sarısın ya da esmer, mavi gözlü ya da kahve gözlü olmanın sebebi annen ve baban. Olmayan tanrıya isyan etme.. Ailene isyan et. Kaldıki dış güzelligi önemseyen adamlar adam mıdır?
00 Yorumla Kimse çirkin doğmaz. Sadece zamanla kaybeder güzelliğini.
Lizzie Velasquez'i unutma. O kendisini o kadar seviyor ki.
Dünyanın en çirkin kadını seçilmesine rağmen.
Şu ana hiç çirkin insana rastlamadım. Çirkin hissedenine rastladım.02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaybedeyim güzelliğimi kötü bir şey mi yaptım yani
- +1 yıl
Karşındaki göz de kaybeder güzelliğini. Kiminin kalbi kiminin yüreği çirkinleşir zamanla. Çirkin yürekle bakan elbette her şeyi çirkin görecektir. Çirkin yürekle aldanma. Her insan güzeldir. Zamanla kaybettiğin şey güzelliğin olabilir nedenleri de vardır mutlaka suçlama kendini. Bunun kalp kötülüğüyle bir alakası yok kötü bir şey yaptığın için çirkin değilsin. Ben açıkçası hiçbir insanın çirkin olduğunu düşünmüyorum. Hafif kusurları olabilir elbet.
Imtihan olmadığı doğru Allah'ın bazı insanları çirkin yaratması ona o kadar deer biçtiği anlamına gelir herkesi dilediği surette yaratmis seni de bu surete layık görmüş senin yapabilecegin tek sey tevekkül etmek isyan etsen de degismiycek Allah seni buna layık görmüş
00 Yorumla
+1 yılBir de bu açıdan bak
https://i.hizliresim.com/lk5P5b.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılHayır insanlar yuzume vura vura bu hale geldim eskiden böyle değildim
- +1 yıl
Ne diyorlar
Soran+1 yılŞuran şöyle şuran böyle evde kalcaksın falan ailem bile diyor
Kimine güzellik verdi kimine çirkinlik kimine para pul şöhret kimine muhtaçlık kimine normal hayat kimine dert tasa verrdi öyle sınadı
03 Yorumla- +1 yıl
Elin olmayaydı kolun olmayaydı konuşamayaydın ya da ailenden biri hasta olaydı ya da ailesiz olsaydın ya da gözün girmeseydi bugününü aramazmıydın o halde şükret ki rabbim mükafatlandırsın seni ve gerçekten güzel olmak istiyorsun 5 vakit namaza başla ve gece namazı (teheccüd) namazı kıl Allahın izniyle
Soran+1 yılNamaz kılıyorum ama etkisi olmuyor bu arada berbeçat bir ailem vat
+1 yılHer ne olursa olsun şükretmesini bil bence. Beterin beteri vardır. Bende sivilcelerimden dolayı isyan ediyordum jhep ama benden daha kotulerini gordum sukrettim
00 Yorumla
+1 yılBence allah yaratmadı, ama herneyse. kendinle barisik olmak nedir? Değiştiremeyeceğin bir şeye bu kadar takma. Sen kendini o şekilde kabul etmezsen başkaları neden etsin ki? Ve bana gore cirkin kadin yoktur, az vodka vardir. Şerefe!
00 Yorumla
+1 yılÇirkin şansı diye bişey var duymadın mı? Şanslısın inan ki...
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar bir kez bile şanslı olmadım keske güzel olsamda sanssız olsam
- +1 yıl
Emin ol istemezsin..
Her güzelin de bir ömrü var. Yaşlanınca herkes çirkin. Deme öyle isyan etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam o zaman grnclikteki güzellik daha önrmli oluyor
- +1 yıl
Sen baya bir isyan bayrağını çekmişsin arkadaş. Ne desek fayda vermez. Güzellik yarışmasına gideceksen güzelliğini dert et. Onun dışında makam mevki kariyer para ne istersen herşeye ulaşabilirsin. Ulaşamayacaklarını değil ulaşabileceklerini düşün ve gayret et. İsyan ederek kendini küçümseyerek hep mutsuz olursun.
Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. burada tatmin olacağın bir cevap alinca nolcak ne değişecek? Mutlu olacak mısın ya da kendinle barışacak mısın?
Meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın..01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir cevaü bulursam onu uygulucam
- Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılböyle deme üzüldüm şimdi..! bende kendimi pek beğenmem. orta halliyim çok yakışıklı sayılmam ama kendimle barışık olmaya çalışırım sürekli. sende böyle yap biras spor ve birazda kozmetik işi halleder..
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsini denedim
+1 yılBeni görsen şükür namazı kılarsın :D keyfine bak ya takılma böyle şeylere. Hiçbirşey sebepsiz nedensiz yere var olmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılEliniz ayağınız sağlamsa gözünüz kulağınız yerindeyse, sağlık probleminiz yoksa, şükretmelisiniz... Güzellik filan takılmayın bunlara ne para ne başka bir şey bu dğnyada en önemli şey sağlıktır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Baska kullarina kiziyor kiziyor ondam sonra sinamak ici baska kulu kullaniyor :/ her seye gucu yetmiyo da ondan bacim.
10 Yorumla
+1 yılBazılarına güzellik verirken akıl vermeyi bazılarına da akıl verirken güzellik vermemş mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel avuntu ama bazılarına her seyi vermiş akıl vermese bile güzellik yeter
- +1 yıl
Onlarda da illaki bişey eksiktir. akıl vermese bile güzellik yetmez. bak hürrem sultana güzel değilmş ama zekasıyla kanuninin gönlünü fethetmiş :D
+1 yılGüzellik gelip gecici sen iyi bir insan ol iffetli namuslu ol elbet gercekten seven cikar üzme kendini görünüş ekin ol okadar önemli degil temiz bakimli ol azda spor erkekler bakimdan baska cok seye bakmaz
00 YorumlaNeden çirkin yarattıdiyorsun ki onun yerine sakat olmadığına şükretsen daha iyi olur madem Kuran'a inanıyosun belli başlı ayetler var onları okumanı isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay yasamayan bilemez
- +1 yıl
ayne öyle tipe bakılmıyo değil mi paraya bakıyolar
- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yıltek tanrıysa niye böyle dengesiz sistem? belki üretim yerinde melekler çalısıyor ya da baska yetkili.. orda bir sorun var bence... bazıları iyi sanatcı bazıları acemi
10 Yorumla bir kadına güzelliği hissettirilmez veya güzel olduğu hissi doyurulmazsa o kadın kendini önce çirkin hisseder, sonra da çirkin olduğunu veya hiç değilse "güzel olmadığını" düşünür.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu durum aileden gelen bir sey, napıcam peki ben?
Kimini güzelliğiyle, kimini çirkinliğiyle imtihan eder.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herseyın yerlı yerındeyken boyle dusunme bence. Dıs gelıp gecıcı onemlı olan ıc kardesım..
00 Yorumla
+1 yılSende kusurlarını öğren, kendini değiştir. kıyafet olsun saç, baş olsun hatta zayıfsan kilo alabilirsin inan bazı kızlar tipten çok akla ve zekaya bakarlar sende bir sanat dalıyla ya da sporla uğraşarak sempatik ve çekici olabilirsin inan bana 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yaptıımm.
- Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılİsyan etme, çirkin kul yoktur bence. Sen kendini beğenmiyorsun sadece, kendini beğen her şey tiple olmaz ki
00 Yorumla Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır. Sanki Ben dört dörtlük bir erkek miyim yoo. Kendinden iğrenme. Günah. Sen kendini beğenmesen başkası beğenir. Merak etme... ;)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBende cirkinim çoğu kişiye göre ama aynada kendime baktığımda çok yakışıklı buluyorum kendimi aynı Johnny Bravo misali kendinle barışık ol yeter o sana :)
00 Yorumla
+1 yılZor diyorsun. Zor olacak ki imtihan olsun...
demiş Mevlana.
Sana yüz, göz, kulak veren Rabbine şükredeceğine isyan ediyorsun, bu bir Müslümana yakışmaz.00 Yorumla
+1 yılBende çirkinim kanka o doğal güzel kızlardan olamıyorum :D neyse yaşasın çirkinlerr
01 Yorumla
Soran+1 yılAma haksızlık :(
+1 yılÇirkinlik. Peki doğuştan zihinsel veya bedensel engelliler ne yapsın? Yat kalkta biraz şükretmeyi öğren.
10 YorumlaÜzülme, sende güzelleşebilirsin;
Yeter ki doğru şeyleri seç kendin için.10 Yorumla
+1 yılHey allahım.. elin ayağın tutuyor mu?
Sukret meyi unuttuk iyice00 Yorumla
1 yılKızları ağlatmamam için beni çirkin yarattı diye düşünüyorum çok tehlikeliyim ve eğer yakışıklı olsaydım neler yapabileceğimi biliyorum. Birnevi kendimi bufflanmış hissediyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 19,2b cevap paylaştı. çok samimi.. sende meziyetlerini geliştirmeye odaklan
00 Yorumlagüzel olanlarda kıymet biliyormu
sen güzelsin sanırım
güzelliğinin kıymetini biliyormusun sanmam00 Yorumlaİsyan etme ! ( sorma nickimi salladım isyankar değilim)
02 Yorumla
Soran+1 yılŞükretçek bir sey mi vardı?
- Kişilik & Karakter konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllahın canı sıkılmıştır çirkin yaratmıştır çok irdelememek gerek
00 Yorumla Allah kimseyi güzel ya da cirkin olarak yaratmadi sadece insanlara zevk duyusu verdi ve ona gore insanlar guzel cirkin diye ayrim yapiyo
00 Yorumla
+1 yılKendi psikolojini etkileyerek sürekli kendini daha da çirkin bulma durumunun suçunu Allah'a yükleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya saçma
- +1 yıl
l*n senin yaptığın asıl saçma a. k.
Aynaya bakıp bakıp kendini çirkin bulup bulup isyan ediyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDış görünüşe fazla takılıp aldanma mutlaka seni karakterin için sevicek birileri çıkıcaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakterim için mi peh
Cevap sahibi+1 yılİnan bana etrafımda çok yakışıklı olup çirkin kızlarla çıkan çok arkadaşım var biraz sempatik olursan ya da sevecen o zmn tipinden daha çok ilgi çekersin
- Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılBu dunya sonsuz degil imtihan dunyasindayiz kim isyan ediyor kim sukrediyor belli olacak
00 Yorumla
+1 yılIsyan etme şükret kolun bacağın olmasa daha mı iyi olurdu 😏
00 YorumlaALLAH herkesi eşit ve güzel yarattı sen kendin beyenmiyorsundur belki ALLAHA göre güzelsindir bence
00 Yorumla
+1 yıll*n niye yüzüme vuruyon çirkinliğimi hatırkattın yine
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı. Güzellerin kıymetini bilelim diye yarattı bence.
011 Yorumla
Soran+1 yılBizim suçumuz ne?
- +1 yıl
Suçun olduğunu söylemiyorum, ancak her kör satıcının kör alıcısı vardır derler. Bunu kesinlikle hakaret olarak algılama... Aslına bakarsan güzellik kavramı ilginç bir kavramdır başlı başına. Karşı tarafta biter senin güzelliğin. Asıl sanat güzel olanda değil, insandaki güzelliği görebilmektedir diye düşün.
Soran+1 yıl@Ece2309 sonuna kadar haklısın, arkadas toparlamaya calıştı ama daha da battı
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzellerin kaderi çirkin olurmuş..
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke güzel olsamda şanssız olsam
- +1 yıl
o öyle olmuyor işte.. bu anın durumu ile o anı istiyorsun ama o anın durumu içerisinde bu anı istemeyeceğin ne malum? bence kaderin çirkinliği insanın hayatta başına gelecek en kötü şeydir..
+1 yılSende yakisikli biri mi bekliyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe haddime! Ben erkeklerin yüzüne bakmaya utanıyorum bu halle
- +1 yıl
Bende cok yakisikli degilim cok kotu bir tipimde yok allaha sukurr konusmak istersen mesaj at
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt