Çok şişko ve ona zayıfla diyemiyorum ben zayıf bir kızım o çok ağır ve yağlı. Onu seviyorum ama yanımda her sabah böyle bir görüntü görmek istemiyorum. (Lezbiyenim)

Beraber spor salonuna yazılmayı teklif et. İkinizin ortak aktivitesi olursa alınganlık etmez. Kalk spora git biraz dersen kavga sebebi :) Yine aynı şekilde yaz geliyor, biraz formumuza dikkat edelim de. Gerekiyorsa yemekleri sen pişir. Bak ben de farklı bir şey yemiyorum de, otur onunla aynı yemeği ye.
Şimdi şöyleki sen onu boyle sevmissin zaten. Kimsenin kimseyi degistirmeye hakkı yok. En fazla sağlığı icin soylersin bunu ona. İstemezse de karismamalisin daha fazla
Sevdiğimde zayıftı
Ya hani bir söz var gülü seven dikenine katlanır diye. O şişman mesela ama onun bu tür fotoğraflarını burada yayınlayan insanlara rezil eden sensin. Ben sevgilimin bunu yapmasindan sa şişman olmasini tercih ederim.
ben şuna çok inanıyorum bir ilişkide lezbiyen olmuş bir seksüel olmuş o olmuş bu olmuş hiç fark etmez seks önemli ve bende şişman biriyle yapamıyorum
sizin ilişkinizin devamı için onun zayıflaması şart ptur konuş
Boşa bu kızı boşa kimseye hayır gelmez bundan, hem madem lez oldun bari doğru düzgün biriyle ol bu ney l*n :D
Cevap
11Cevap
Lezbiyensin ve şisko lezbiyen bir sevgilin var? Sen bunun icin mi lezbiyen oldun?
Zayıftı...
O zaman ne yedirdin sen buna l*n böyle?
Çocuk gibi elinden alamıyorum ki sürekli yiyo boş durmuyo
Vay camış, gel benimkini de ye diye hunharca espriler yap ona.
Neler diyorum bir bilsen.. Biraz trip atıyo geçiyo beni kıskanıyo bide
Kizim git ozmn kendine zayif bir manita bul. Gormek istemiyosan zorunda deilsin yani..
iğrenç. değil yanında bulunduğun kıtada görmek istemez insan bunu
Alacaksın eline döner bıçağını ince ince kısık ateşte dograyacaksin ipince kalır
sağlığı için onu nikna edip beraber spor yapabilirsiniz ve fiziğini düzeltmesine yardım edersin
Alın bunu buradan.
Troll gey işine.
Zayıflayamaz ki bu
Allah cezanızı versin münafıklar
verdigi her kilo icin odullendir onu
Haahhaah ceza olarak göbek yumrukluyorum
Kessen butun ks doyar mj
iyi ne güzel senide görsek
Beni göremezsin onu da bh sabah uyurken çektim gizli yani...
bencede lazımmış :D hemde baya bir lazımmmış :D
Yemiş yemiş sıçmamış resmen :D
Abuvvvvv çostu mıllet 😃😃😃
Midem alt üst oldu. Güneş doğmaz len buna.
oyşş... doggy zevkli olurdu aslında bununla
Taşıyamıyorum ayı resmen...
ben bile taşıyamam bunu :D iradesi nasıl sevgilinin
İradesi olsa bu hale gelmezdi sanırım
sen onunla böyleyken sevgili olduysan bir şey diyemezsin :) ama şunu önerebilirim. piyasada bütün yağ yakıcıların maddesi l-carnitin'dir. l-carnitin de yeşil çaydan yapılır. o yüzden her yemek sonrası yeşil çay içsin. hiç abur cubur yemesin. hiç fast food yemesin. sebze ağırlıklı beslensin. beyaz ekmek hiç yemesin. öğünlerini azaltsın. havalar da güzelleşiyor düzenli olarak 1 saat yürüse çok başarılı bir şekilde kilo verir.
Yok zayıftı ya o yüzden şikayetçiyim ama seviyorum
dediklerimi uygulasın o zaman. başarılı olur. ha bir de unutmadan vücutta yağ yakımı yarım saat spordan sonra başlıyor.
Kaybol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar