Sevgilim zayıflamamı istemiyor?

Benim sevgilim var 3 yıllık, biz sevgili olduğumuzda ben 60 kiloydum boyum kısa olduğu için biraz zayıflamam gerekiyordu. Ben zayıflamaya başladıkça erkek arkadaşım bundan rahatsız olmaya başladı. "Neden zayıfladın ki? Zayıflamana gerek yoktu. Bi anda nereden çıktı bu zayıflama işi?" deyip durmaya başladı. Ben zayıfladım şu an 51 kiloyum. Ben zayıflayınca erkek arkadaşım makyajıma da söylenir oldu. "Makyaj yapmana gerek yok sen zaten güzelsin. Makyaj yapma. Önceden makyaj yapmazdın neden şimdi bi anda yapmaya başladın? " deyip duruyor. Makyaj yaptığım zaman benden uzaklaşıyor ve trip atıyor ki makyaj yapmayayım diye. Ben zayıflamaya başladığımdan beri sürekli söylenip duruyor. Erkek arkadaşımın neden bunu yaptığını asla anlamıyorum. Nedenini sorduğumda diyo ki "Ben seni beğendim, sana aşık oldum zaten zayıflamana, makyaj yapmana falan gerek yok. " diyor. Ben zayıflasam ne olur zayıflamasam ne olur ya da makyaj yapsam ne olur yapmasam ne olur. Nedenini asla anlamıyorum, sizce neden böyle davranıyor olabilir?
Sevgilim zayıflamamı istemiyor?