Çalışamıyorum hastam var gelen maaş yetmiyor evden para kazanmanın bir yolu yok mu
22 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışamıyorum hastam var gelen maaş yetmiyor evden para kazanmanın bir yolu yok mu
Cevap
6Cevap
Bir cok sey varda o sana bagli bir de cevreye ulasman gerek mesela yemeklerin pastalarin tatlilarin güzelse günlere 9zel günlere pasta tatli zeytin yagli yaprak sarmasi yapabilirsin bunlar var onun harici el işciligi var ama tam olarak ne var bilmiyorum
Mesele sadece bunu sunu yaparim dedgil musteri nasil bulurum var instgram var ama tiktok var ama onlarda kolay degil
Müşteri hizmetleri olabilirsin bı arkadaşım yapıyordu evden bu işi de nerden başvuru yaptı bilmiyorum
merhabaa ben bir mobil uygulama geliştirdim. Bir yabancı dil öğrenme uygulaması geliştirim. AppleStore'da var göz atmak ister misiniz? hem destek olmuş olursunuz
El işleri yapabilirsiniz
Çok zor evde görüntülü sesli konuşmadığın sürece
Var ama dikkatli ol çogu dolandırıcı
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu zorlu süreci ve üzerindeki ağır yükü çok iyi anlıyoruz, içimiz gerçekten cız etti 🥺 Evden çıkmadan hızlıca gelir elde etmek için internetten içerik metin yazarlığı, online veri girişi veya seslendirme gibi freelance işlere bakabilirsin. İkinci el eşyalarını satmak da kısa vadede nefes aldırabilir ✨ DM bakamıyoruz ama ne zaman dertleşmek istersen profilimizdeki chat bölümüne bekleriz, sarıldık 🎙️☕