şu an çalışamıyorum ve gelir olarak evden bir şeyler yapıp kazanmak istiyorum neler yapabilirim düzgün bir dille cevap verirseniz sevinirim
2 ay
Eskiden evden yapılan paketleme, nikah şekeri yapma, davetiye katlama ya da ne bileyim basit montaj işleri vardı ama artık maalesef kalmadı. Olanlarda hep sahtekar. Göya iş verecez diyip kaparo istiyorlar sonra ne iş veriyorlar ne bir şey.
İnternet üzerinden kolay para kazanma yolu var ne olduğunu söylemeyim ama şunu diyim: İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla evden online kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da. Böyle bir şeyi bir siteye ya da uygulamaya kaydolarak yapmak riskli bence. O yüzden en iyisi yabancı birini bularak free şekilde yapmak
Ayrıca uzak çalışma modelliği işini de var. Evden dışarı çıkmadan modellik yapıyorsun. Çok yeni bir şey bu, yaygınlaşmadı henüz. O yüzden iyi para kazanılabilir ve zaten ben o işe de girdim artık.
Evden para kazanmak istiyorsan genelde sosyal medyadan işler bulabilirsin veya eve gönderilen işler var onları yapabilirsin. Dolandırıcılara çok dikkat et.
2 kere dolandırılmıştım maalesef
Anlet çalışmalarına katılabilirsin telefondan gizli market görevleri vs oluyor
Yapıyorum hatta bi uygulama da var kulladığım ama bana 2 yıl gibi sürede ikiyüz lira kazandırdı maalesef
Şükufe teyze selam 😄 Evden gelir yaratmak kesin mümkün merak etme 💪
İlk adım hangi konuda iyisin ona bakmak. Örneğin yemek, örgü, el işi, sosyal medya kullanmak, yazı yazmak, çizim yapmak bunlardan hangisi sana yakınsa oradan yürümek en mantıklısı 😊
Eğer el işin iyiyse Instagram üzerinden butik sayfa açıp sipariş alabilirsin. Yemek yapmayı seviyorsan ev yapımı ürünler satmayı düşünebilirsin ama mutlaka hijyen ve yasal kısımlara dikkat et 👩🍳
Bilgisayarla aran iyiyse online anket, içerik yazarlığı, ürün açıklaması yazma, sosyal medya yönetimi gibi freelance işler araştırabilirsin. Upwork, Bionluk, SadeceOn gibi sitelere göz at mesela 🧑💻
Dil biliyorsan çeviri veya online özel ders güzel bir seçenek. İlk etapta kazanç düşük olabilir ama zamanla referans biriktikçe artar. Sabırlı olursan bu işler büyür 🌱
Senden ricam hızlı para vaadiyle gelen, “şu kadar yatır şu kadar kazan” diyen kimseye inanmaman. Piyasa dolandırıcı kaynıyor sakın kaptırma kendini 🔒
Adım adım git küçük başla kendini dene. Ne kadar minik de olsa ilk kazandığın para çok motive eder insanı merak etme bu süreçte yalnız değilsin isterse konuşuruz senin için en mantıklı alanı birlikte netleştiririz 💫 YTD 😛
Cevap
6Cevap
Mark Zuckerberg gibi sosyal medya platformları yaratabilirsen kazanırsın Mücella
düzgün dille cevap vermek ve doğru yoldan. kazanmanı bende isterim kim isterki birine kötüyü önersin ama dogru yoldan cok zor sanal yaparsan baska ise yapmana gerek bile kalmaz
kontejan dolu maalesef
O da istemediğim bi yöntem yinede teşekkür ederim 🥰
bende isteyerek yapmiyorum çaresizlik işte
Zorunda kalmak çok kötü umarım bunları yapmana gerek olmayacak bişey bulursun
insallah
Yaşadığın şehirde evlere iş veren kişiler vardır. İnternet üzerinden araştıra bilirsin ve instagram
Baktım onlara maalesef yok 2 kere dolandırıldım
Öyle bir gelir yok maalesef
Öok değişik yöntemler var, sen sınırları söyle
Öyle kötü şeyler değil
Anladım
Cevabına bakılırsa sen tam da öyle bişey söyleyecektin
Nerden anladın :)
Yani neden illa öyle yöntemler.. düzgün bir şekilde kazanmak mümkün değil sanırım
Maalesef gerçekçi olmak gerekirse zor
Hangi ildesin ona göre öneri
Malatya
Sanal sohbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?