merhaba
ülkenin hali ortada gelirim ben ve baktığım iki köpeğe sağlıklı bir şekilde yetmiyor
evde ek gelir olarak iş yapmak istiyorum sizin çevrenizde bildiğiniz veya kendinizin deneyimlediği iş var mı önerebileceğiniz
merhaba
ülkenin hali ortada gelirim ben ve baktığım iki köpeğe sağlıklı bir şekilde yetmiyor
evde ek gelir olarak iş yapmak istiyorum sizin çevrenizde bildiğiniz veya kendinizin deneyimlediği iş var mı önerebileceğiniz
Evde paketleme işleri var. Firmalarla iletişime geç. Ama güvenilir olanlarla. Sonra paranı alamazsın
Google yaz bulunduğun ilçenin adıyla beraber çıkar. Mesela Nazilli evde paketleme işleri ya da ne bilim Fethiye evde Paketleme işleri vs
Cevap
8Cevap
Blog yazarlığı yap. İngilizcen varsa yabancı dilde aç siteyi. Dolar üzerinden kazanç sağlarsın
Eğer ingilizceniz varsa çeviri yapın.. bir köpek sahibi olarak sizi çok iyi anlıyorum
Köpek gezdir. Kendi köpeklerini zaten çıkarıyorsundur baya kolay olur senin için
İlgi alanın olan bir konuda Youtube kanalı açarak Youtuber olabilirsin
Bunun yerine daha kazançlı bir işe girmeni öneririm ya da kedi köpek üretip satmak
Abd menseli sitede Anket yaparak ve oyun indirerek dolar kazanmak isterseniz yardımcı olabilirm
Ürün satıp para kazanmak ister misin?
Bana da yüz bin lira lazım ya nasıl bulucaz
Paketleme
Onlyfans :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar