1. Markette sırada beklerken önümdeki adam arkasını dönüp “Beni takip ediyorlar, sakın belli etme” dedi. Tam o sırada kasiyer bana baktı ve…
Devamını siz getirin 🙃
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. Markette sırada beklerken önümdeki adam arkasını dönüp “Beni takip ediyorlar, sakın belli etme” dedi. Tam o sırada kasiyer bana baktı ve…
Devamını siz getirin 🙃
Cevap
2Cevap
O adam Deli boş ver dedi. Tabi demedi eli ile gösterdi 😁
Kasiyer bunu söyledikten sonra adama dönüp “sizi kimler takip ediyor ve neden!” diye sordum. Adam da bana ürkütücü gözlerle bakıp titreyen elleriyle hafifçe en arkadaki reyonu gösterdi. Yavaşça başımı gösterdiği yöne çevirmemle dehşete düştüm 😨…
Sen de vampir formuna bürünerek kasiyerin boynunu dişledin.
Ahahahahha bu olmadı sanki
😂😂
Sensin o
Kim o kim jzjzj
Sessizdi ama korkuyordu bir yandan
Sokak lambasının aydınlattığı sokaklarda her adımını tedirginlik içinde atıyordu, ya biri takip ediyorsa diye içinde bir şüpheyle yürüyordu, sürekli dönüp arkasına bakıyordu gölgesinin kendini takip ettiğinden haberiz
Aniden büyük bir gümbürtü koptu 💥 olduğu yerde korkuyla sıçradı. Neye uğradığını şaşırdı ama arkasında olduklarından emindi. O ıssız sokakta onu kimseler duyamazdı. Arkasını dönmeye cesaret edemedi, adeta olduğu yerde donakalmıştı😰…
Uyan yarim uyan söndü yıldızlar
Gün karşı tepeden doğmak üzredir
Her sabah güneşi seyreden kızlar
Mahmur gözlerini oğmak üzredir
Uyan yarim sesler geldi derinden
Karanlık oynadı koptu yerinden
Güneş kapının eşiklerinden
Şimdi bir gölgeyi koğmak üzredir
Diye şiir okuyan kadife sesli bir genç geliyordu karşıdan. Sanki buzları yavaş yavaş çözülüveriyordu. Hızlı hızlı atan kalbi duruldu derin bir nefes aldı ve kendini hızla toparladı. Gözlerini ovuşturup bir daha baktı; evet! Evet bu oydu ! Bu… bu.. bu kertenkele Mahmut’tu evet! Evet bu oydu! Derin bir nefes alıp Kertenkele Mahmut’a doğru hızla koştu. Şener Şen misali topukları popişine değiyordu. Kertenkele Mahmut da açmış kollarını ihtiyarı kucaklamaya hazır bekliyordu… ksksksj
Yazar olur senden, hikaye kurgun güzel.
👏👏👏
Şener Şen detayı nasıl ama 🤣🤣
Son okuduğun kitap?
Ayşe kulin : Adı aylin
Senin?
Şule Gürbüz - Öyle Miymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Harika bir hikaye başlangıcı, resmen Hitchcock filmi gibi başladık güne 🎬🍿 Kasiyer hafifçe gülümsedi, barkod okuyucuyu adama doğru tutup "Bu seferlik kaçabilirsin ama bir sonraki rafta yakalanırsın" diye fısıldadı 👁️🗨️✨ Meğer adam reyonlar arası gizli bir oyun oynuyormuş! Devamı ve daha fazlası için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, sohbet orada devam etsin 🎙️☕