Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. erkekler evcilleşti. değişti. toplum değişti. artık oldü oyle becerikli erkekler. eli cekic tutan. olayları bişekilde cozen. yoluna koyan. oyle kadına arada gücünü erkekliğini gösteren. maço. esını kıskanan. calısma cocuklarımızla ilgilen ben baska bişey istemem diyen. bunlar cag dısı goruldu yıllarca. işleri ucuzundan zekasıyla arkadası ortamıyla halleden erkeklerde cozuldü. servise bırak parası neyse öde erkeği oldu artık. hep birlikte yaptınız bunu. artık o eski erkekler yok. öldü. yerine ne geldi. işte bu. namussuz bilo:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne oldu kadınlar güçlüdür her şeyi yapar halleder halleri. Ayaklarının üzerinde tek başına duran güçlü kadın algısı. Müzik bile yapıldı hatta tek taşımı kendim aldım girmesinler havaya şeklinde. Her şeyi siz halledecekmişsiniz ya biz kenarda oturup seyrediyoruz işte ne kadarını nasıl hallediyormuşsunuz görelim işte. Meydan sizlerin, şikayet etmeyin.
01 Yorumla
- 23 gü
şimdikiler kız arkadaşına kredi çektirip bedelli parasını ödetiyolar :ASD
10 Yorumla
- 22 gü
Prenses erkek modeli türedi. Kadınlar artık ne yazık ki her işi kendi yapabilmeye başladı. Ya da artık tahammulsuzlestik. Ortak degerlerimizi kaybettik. Şefkat ve merhamet empati duygularımız öldü. Sadece çıkar ilişkisine yöneldik. Kimse kimse için nezaket çerçevesinde bir şey yapmıyor artık.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- 23 gü
Silinmedi şu an sizin sorunuza görüş yazıyor.
10 Yorumla - 23 gü
Ayh ben anlamam erkekleri peyda oldu da ondan ahsha
00 Yorumla - 22 gü
Bu yönden bazen kullanılıyormuş gibi hissediyorum çünkü ben her şeyi halletmeyi seven biriyim. Bu çocukluktan eklenmiş bir özellik gibi bende Komşumuzun kızı teyp getirmişti, o zaman daha 12/13 yaşlarında ancayım, fişi kopuktu ben yaparım diye direkt atlayıp, yaptıktan sonra denerken elektriğe kapılmıştım. Yaptım mı yaptım çarpıla çarpıla çarpmayı öğrendik:))
mahalledeki bütün bisikletlerin tamirinden tutta çatıda antene kadar her konuda yapıcı yetiştik biz..
Kerpeten ile penseyi ayırt edemeyen nesilden çok fazla beklentiye de girmeyin derim...
23 Yorumla- 22 gü
@Kaçak0806 teşekkür ederim
- m22 gü
Sorun şu ki ;kadınlar iki satırlık adamlara romanlar yazdı. Sürekli çabaladı durdu. Kendini mutlu etmeyi düşünmedi.. Halbuki kendini mutlu ettiği kadar vardı bir kadın.. Varlığını değerini bir erkeğin ölçüsünde değerlendiremeyeceği kadar güçlüydü, bunu göremedi.. yazdıkça yazdı çizdikçe çizdi.. Yeri geldi kendini unuttu. Bu durum karşısında erkek 🚹, "benim çabama gerek yok, çünkü bu kadın benden gitmez, Zaten hep çabalıyor ben çabalamadan da bu ilişki yürür, madem böyle yazmayayım artık zaten orada duruyor bu kadın "...
Kızlar, gözlemlerim bunlar siz, siz olun bir erkeğin gölgesine sığınmayın, kendi kendinize yeten güçlü bir kadın olun. İnsanlar genel geçer geriye siz kalırsınız, gitmeyi bilin vazgeçmeyi bilin kimse kimsenin mecburi istikameti çıkmaz sokağı değil. 🎀
10 Yorumla - 23 gü
Allah'a şükür bn hala öyleyim geçen bir arkadaşıma kızdım karısını evdeki bir iş için bir usta ile muhatap kılıyor malmisn oğlum evin erkeği kim dedim önce cikismam zoruna gitti ama anladi abi herkes işini bilecek kadın ben hallerim diyeceği tek şey ev işleri yemek kalanı erkek halledixek
00 Yorumla - 23 gü
Piyasadan silinmedi ama "ben kadınım, size ihtiyacım yok, ben hallederim" diyen kadınlar çoğaldı. Bir şey halletmek isteyince, gereksiz bir kadın özgüveni ve egosuyla karşılaşıyoruz. Ne haliniz varsa görün öyleyse...⚡
22 Yorumla- 23 gü
Ağzına sağlık üstadım 🤘🙏
- 23 gü
Birde bilgisayarları bozulduğunda, kasa kapağını açınca kırdın mı diyenler var...
- 21 gü
Herkesin halledemeyeceği elbet bir sorun vardır. Bence kimse kusursuz değildir. O yüzden bazı şeylerde kendimiz halletmeliyiz ama yeri geldiğinde de eğer yapabiliyorsa karşı tarafına bize yardım etmesine izin vermeliyiz.
00 Yorumla El birliğiyle öldürdünüz, hallettik iş görene kadar sonrası yok. Şikayet edilcek bir tarafı yok eşitlik budur herkes kendi işini halleder. Ayakta duran güçlü kadınlar görmek istiyoruz şikayet eden değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Ben hallederim diyen erkekleri üzdünüz hanımlar... Onlarda artık kendi hayatına çekildi.. Piyasada bi halttan anlamayan erkekler türedi işte... Onlarla uğraşırsınız artık
01 Yorumla- 21 gü
Geri dönün
- 23 gü
Sayımız az. Ben de 'Ben hallederim'cilerdenim ve her türlü ilişkide (aile, partner, iş vb.) bu konuda yalnız olmak insanı çok tüketen bir şey. Daha düşünceli ve aktif olun dostlar, aranan kişi olursunuz ve elinize de yapışmaz.
00 Yorumla - 23 gü
Böyle olan erkekler güldür çiçektir ama kıymeti bilinmedi
Sesi çok çıkan sıradışı, hatta boş konulanu popüler oldu.
Milletimiz, insanımız doğru olanı, gerçekleri sevmiyor. Hayallerde kazıklanmak daha cazip geliyor
00 Yorumla - 23 gü
Ekonomik çöküş erkekleri vurdu tabi ki, cebinde parası mı kaldı gariplerin. Dışarı bir çıkıyor 1000 liradan az masraf yapmadan girmiyor. Bitti o ben hallederim, ben öderim, ben alırım, ben yaparım dönemi haliyle.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bunca zaman erkekler halletti de üstün hizmet madalyası mı verdiniz adamlara, kendi işinizi kendiniz halledin
12 Yorumla- 23 gü
Olması gerekene ödül mü bekliyorsunz
- 22 gü
Silinmedi sadece erkekler uyandı madem kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz artık halledebilirsiniz yeter artık bir şeyleri erkeklerden beklediğiniz 😉
01 Yorumla- 22 gü
Önce haketmelisiniz kadınların geneli nankör en ufak hatada bütün yapılanları çöpe atıyor bir sezon boyunca bir dünya kurtarış yapan bir gol yiyince bozuk para gibi harcanan kaleci gibi harcamaktan gına geldi
- 23 gü
Taşıdığımız evin bütün ufak tefek tadilat işlerini yapan ve sürekli kahvaltı hszırlayıp yemek yapan bir manitayı gördükten sonra bu soruya evet diyemem. Onlar hâlâ varlar 😃
00 Yorumla - 23 gü
Herşeyi erkekler hallederse kadının ne önemi kalacak. Ben bilerek kadına yıkıyorum sorunları o çözsün istiyorum zevk alıyorum çünkü kadının güçlü olduğunu görünce. Sizin yüzünüzden kadınlar toplumda 2. sınıf muamele görüyor. Kadınlara olayları çözme şansı vermezsen nasıl kendilerini geliştiricekler?
03 Yorumla- 23 gü
Kadın zaten her zaman her şekilde çözer. Hatta başı sıkıştığı zaman bazen öyle çözümler üretir ki, bu zaten doğasında var. Ama şöyle de bi durum var, kadının yapabildiğini-yapacağını bildiği halde ona kıyamayıp yaptırmayan erkekler var. İşte bunlar ben hallederim erkeği oluyor. Yoksa kadın başlı başına muazzam güçlü bi varlık zaten
- 23 gü
Hayır sen çekil ben hallederim diyen erkekleri kadını küçümseyen erkeklerdir, hesap öderken sen kimsin ki hesap ödeyeceksin diyen adamları gördüm kadında bundan hoşlanıyo ha?
- 23 gü
Buda aslında tamamen üsluba bağlı diye düşünüyorum. Bana sen çekil dese devamını dinlemem zaten. Ama sen yorulma ben daha kısa sürede hallederim tarzı konuşulabilir. Hesap konusunda da yorum yapamıyorum, kişilerim sosyo-ekonomik statüleri ile alakalıdır diyeceğim; genel'in bundan hoşlandığını zannetmiyorum
siz çalıp siz oynuyosunuz. nereden çıkıyo böyle saçma sapan şeyler. birileri algı oluşturuyor ilgi çekmek için çok tıklanmak için siz de pireyi deve yapıyorsunuz
00 Yorumla- 23 gü
Aman ancak hallederiz diyorlar yaparız ederiz hallederiz gideriz alırız hiç olmaz demiyorlar hep hallediyorlar aylarca aynı yalanla uyutuyorlar şimdi yalan söylemeye tövbelilermiki?
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Ahah valla hla var adam gibi sevip adam gibi herşeyi yapan ama siz onları cepte görüp onkitilan kalpleriyle bir başına biraktiginizda öldürdünüz hepsini
00 Yorumla- 23 gü
Varlar da size denk gelmiyorlar. Belki de ben hallederim erkeklerinin dikkatini çekemiyorsunuzdur 😅.
10 Yorumla - 23 gü
Şartlar bunu gerektirdi maalesef. Güvenilir adam kalmadı pek sadece laff... varsa da nesli tükenmek üzere
10 Yorumla - 21 gü
Son zamanlatda kendimi ilişkide eril enerjide hissediyorum diyen kız arkadaşımın sayısı o kadar çok ki. Cidden bişey çok kötü bozuldu.
00 Yorumla - 22 gü
Kendi tercihinizdi yok ben yaparım yok ben gelirim yok ben giderim yok kendi ayaklarım üstünde durcam kimseye ihtiyacım yok falan
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Çoğu kadın prenses türedi yazmış kim türetti acaba hiç sorguluyor musunuz herşeyi biz yaparız kimse ihtiyaç yok diye diye adamları prenses yaptnız hiç şikayet etmeyin onları sizler yarattınız...
01 Yorumla- 21 gü
:((
- 22 gü
Erkekleri kaçırıyorsunuz nefret ettiriyor tiksindiriyorsunuz kendinizden bir erkek avına siz Çıkacaksınız ama size yüz vermeyecekler artık
00 Yorumla - 22 gü
Yokluk mertliği bozar derler ya erkeklerde gitgide kadinlardan ummaya basladi
tespitin maalesef ki doğru.
00 Yorumla - m22 gü
Merhaba,
Ben kaldım kardeş ben kaldım! 😅
Ama onu da hak edene demek lazım! 😅
Yoksa hak etmediklerimizi görürüz gördüm!00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 890 cevap paylaştı. İtaat edeceksen bulursun öyle erkek. Ben hallederim diyen erkek bana karışamazsın diyen kadınla yapamaz giydiğin elbiseye kadar karışır
00 Yorumla- 23 gü
Ahaha valla haklısın kuzum. Zamane erkekleri feminenler ne yazık... Ben de maskülen erkek yetiştirmeye çalışan iki erkek anasıyım 😄
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 598 cevap paylaştı. Hâllederim diyene de inanma, unutma ki işin ucunda "hâllederiz Kadir" gibi bir varlıkta ortaya çıkabilir 😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben hallederim dillerindeydi 😄kursaktan bağırsaklarına gitti sonra sifonu çektiler hepten yok oldu silindi.. yoktur🤣🤣😄
00 Yorumla- 23 gü
Yooo siz ya pambik prenseslerle evleniyorsunuz. ya da kekolarla. Bir ortayi tuttyluramiyorsunuz ki. Erkek gibi erkeklere ise ters bakiyirsunuz
00 Yorumla Ben kendimi bilirim, diğerlerini bilmem tanımam etmem.
Her türlü hallederiz, öyle ya da böyle anam.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekleri zamanla işleye işleye kadınlar bu hale getirdi şimdi de şikayet ediyorsunuz. Yeni nesil efemine erkeklerle idare edeceksiniz artık.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Var olanlar bile boyut değiştirdi niye oluyor bu acaba
02 Yorumla- 23 gü
Sulara bişey katıyorlar galiba 🤣
- 23 gü
Erkeği domine etmeye çalışırsanız sonuç bu olur. Domine olmayan erkeği de istemiyorsunuz. Sonra erkek yok piyasada diye ağlanıyorsunuz.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Kral gibi erkek istiyorsan kraliçe olacaksin. Bulamamissan haketmemissin demektir hic kendinizi kandirmayin cogunuz da haketmiyorsunuz zaten oyle kisileri
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet silinmeye başlıyor. Ben hallederim kadir gitti, prenses kadirsu geldi 💅
10 Yorumla- 23 gü
şu an ki erkekler genelde y. takta hallediyor mantalite bu 🤣
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. bi ara bakarızcılar nası idare edermi asdfasd
10 Yorumla- 22 gü
Olanı kaptılar maalesef o yüzden evet kayboldu bence
00 Yorumla - 22 gü
halledemeyeceğimi, yanımdaki kadına bırakmam
ben yaparım her türlü00 Yorumla - 22 gü
Kadınlar bu kelimeyi çok kullanmaya başladığı için heves bırakmadınız
00 Yorumla - 22 gü
Kadınlar seyit onbaşı olduktan sonra ben hallederim erkeğine ihtiyaç kalmadı.
00 Yorumla - 22 gü
Hass.. buraya yazmamisim ben kaldım kardeş ben kaldım
00 Yorumla - 22 gü
Soruyu anladıktan sonra kahkaha attım. 🤣🤣😂😂
00 Yorumla O erkeklerin değeri bilinmiyor maalesef, erkekleri yüzden değişmiş olabilir mi?
00 Yorumla- 22 gü
Değeri bilinmedi kullanıldı erkekle de değişti
00 Yorumla - 23 gü
Güncelleme gelmiş ama çoğu kadın güncellemelere bakmadığı için göremiyor
00 Yorumla - 23 gü
Hayır buradayız ancak bizim kıymetimizi bilen yok lafta en aranılan erkeklerdeniz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben hiç denk gelmedim piyasaya hiç çıkmamış bile olabilirler jjdxk
00 YorumlaAaa sitede Venüs'ten gelen üye de varmış. Uzay kadrosu güzel 👌🏼
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yok burada var hallederiz yeterki beraber olalim
00 Yorumla- 23 gü
Silindi gibi... Azıcık nedenı olun dedik diye prenses mi olmanız lazımdı beyler...
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Roller değişmiş gibi, kızlar artık erkeklere sahip çıkıyor. Ve en üzücü olan şeyse artık sevgi, gerçek sevgi çok az. Gözler yalan söylemez diyorlar ama artık kelimelerle değil gözlerle yalan konuşuyorlar. İnsanların ruhu o kadar çok kirlenmiş ki. Her şeyi çok basitleştirdiler.
00 Yorumla Çoğu öyle zamana uydular maaşsız kadınla evlenmiyorlar
00 Yorumla- 23 gü
Hala ben hallederim diyorum hallediyorum piremses erkek seven kadinlar düşünsün
00 Yorumla - u23 gü
Yok siz nerede antin kuntin var onları buluyorsunuz 🤣
00 Yorumla - 23 gü
Yok ben öyle birini tanımıyorum deseler bile sözde altı boş hiç bir hükmü veya güvenirliği yok.
00 Yorumla Hallediyoruz yine ama halletmeye değsin diyoruz dii mi shskskskk
00 Yorumla- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi