AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Neden kapandın neden açılacaksın sorularını kendine sor ve karar ver hayırlısı
yani çogunluk açılderse açılıcan öylemi sonrada onlara uydummu dicen
bu tür şeyler görüş alınarak yapılacak şeyler değil, ağzı olan konuşur. bunun hesabını sen mi vereceksın onlar mı?
Türban takmamayı şeytana uymak olarak nitelendiriyorsan önce beynini açmayı dene derim ben.
Neden kapandın? Neden açılıyorsun? Bunların cevabını düşün.
Açılıp nedenin nedir? Kendini daha mi güzel hissedeceksin? Noldu da açılma isteği uyandı?
Neden peki? Ozelden konusmak istersen ben bu konuyu seninle konusmak isterim
Senin kendi tercihin, Her iki seçeneğede saygı duyarım.
Kapanmayı hak görüyosanız saçını açmakta haktır ozaman. Sonuna kadar destekliyorum seni
Kapanmak bukadar onemli olsaydı, hırsızlığın vebalinden onlarca kez bahseden kitap bir cümle olsun kapanmamanın vebali şudur derdi. İnsanların önemli hale getirdiği bir konu bukadar abartılıyor asıl günah bu galiba Kafaya göre element uydurmak.
Kapali ya da acik olman onemli deyil vucuduna giydigin yakismali dar pantol giyipde amin disari bakmamali
açılma açılırsan ipleri kopartırsın bir daha da dönüşün olmaz... kararsızlığı at üzerinden bir yola girmişsin geri dönme
Açılmak senin kararın ama saçla ilgili değil bence giyimin düzgün olursa zaten dikkat çekmeyerek aynı şeyi yapmış olursun
Hayata bir kere geliyor insan ve istediği gibi yasamali hayat senin tercih ve seçimde eğer kendini öyle daha mutlu hissedeceksen neden olmasın denemeye değer.
kendini en iyi sen bilirsin açılmak istiyosan açıl kapalı kalmak istiyosan kal ama kafayı yeme psikolojini bozma içinden geçeni yap tek tavsiyem bu olabilir sana
Tebrikler böyle düşünerek yarı açıldın zaten. Şeytana uyma
Madem açılıcaktın ne diye kapandın diye sorarlar insana kusura bakma
Yahu su dini bari buraya alet etmeyin. Nasil istiyosan oyle yap
Kişisel tercihin bu senn nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın.
Dualarım seninle kapanmisken bidaha neden aciliyosun sen yapmazsin güveniyorum sana
neden
Ne güzel doğru yolda ilerlerken açılma boşver uyma başkalarına :)
peki neden kapandın neden şu an açılmayı istiyorsun bir sebebi olmalı
Çevredeki arkadaşlarinin tepkisi kotu olurcarkandan konuşmayan kalmaz
Bukadar mi yoldan cikmaya meyillisin birak ne guzel iste bende kapanmayi dusunuyorum allahin izniyle
(İçindeki sen) ne diyorsa onu yap rahat et mutlu ol
açıl saçıl ya
bir örtünün altına sığınıp
hayatını zindan etme..
Asıl hayat kapanınca guzel
@irerir
sana göre öyle
Evet bana gore oylr bütün kapananlara gore oyle. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Kapalilarin bir dah acillmasina izin vermesin. Kapanmak isteynlere de nefislerine hakim olmayi nasip etsin. Herkesi hakkiyla kapananlardan eylesin insallah
Açıl mı diyelim, kapalı kal mı diyelim ne isityorsun?
Asla öyle birşey yapma derim emin değilsen neden kapandin ki
Akepekakalılar beynini yıkamış senin. Türban diye birşey dinde yoktur aç kafanı rahat ol rahat takıl saçma sapan hurafelere inanma.
hangi dinde yok?
Nur Suresi 31. Ayette var, ezbere konuşma, dinden çıkıyorsun, kim sana bunları öğretiyorsa git kafasına çal bunu
Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunanlar (köleleri), erkeklerden, ailenin kadınına şehvet duymayan hizmetçi vb. tâbi kimseler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye ayaklarını yere vurmasınlar (Dikkatleri üzerine çekecek tarzda yürümesinler). Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz.
Asıl dinden çıkan sen ve senin gibi kitabı yanlış çevirip kelimeleri çarpıtan insanlardır. O ayette başörtüsüyle alakalı hiçbir ifade geçmemektedir. Edip Yüksel'in Başörtüsü videolarını izleyiniz youtube'ta. https://www.youtube.com/watch?v=hBdN9LUxF-4
@cokoko Etiketlemeyi unutmuşum, ilk cevabımı oku.
edip yükselden nefret ederim, bir tarih bir uygulama vardır, ben hadis inkarcısıyım ama bütün uygulamayı reddetmek, peygamber ile alakalı tüm kabulleri yıkan şeyler tabiki islama ait değildir, asıl bir çarpıtma yapan varsa senin edip hocandır, edip hocan haklıysa tüm hocalar haksız, tüm hocalar haklıysa edip hocan haksızdır, edip hocana göre örtü yok, namaz yok, o hoca dingil diye küfreder, bu salak diye. Bayağı araştırdım, deist olma ihtimalim edip yüksel gibi bir dingile, felsefe ve algı yoksununa inanmamdan daha olasıdır. Yoksa sen de inanıyor musun peygamberin farz demediği bir şeyin bütün mezheplerde farz kabul edilebileceğine :D
@cokoko Git videolarını izle bütün sorularının cevabı orda.
izledim :D kelimelerde bulunan açıklardan faydalanıyor işte, o adam Kur'anın değiştirildiğini de iddia ediyor :D mesela namaz bir uygulamadır, başörtüsü bir uygulamadır, ve islam tarihi boyunca, peygamberden bu güne, tartışmasız olarak aynı şekilde uygulanmıştır, ve bir kendini bilmez çıkıp bu uygulama böyle olmamalıydı bu kelime kafayı kapsamıyor, ya da namaz değil, sadece dua geçiyor diyemez, çünkü başka bir uygulaması yok, peygamber de mi yanlış uyguladı diye sorarlar :D sonra da gülerler, kelimelerde açık bulması da ilginç, çünkü Kur'anın öyle bir özelliği vardır ki bazı kelimeleri Kur'an arapçaya kazandırmıştır, bazı kelimelerde de farklı manaları kazandırmıştır, dil konusunda böyle bir sonuca varması saçma oluyor o yüzden. Bence çok dikkat et, o adam Kur'anın manasını kaydırıyor, Kur'anı değiştirenlerin cezası büyüktür, onun yolundan gitme derim
@cokoko Anlayarak ve düşünerek izleseydin şu an burada olmazdın.
sen ciddi ciddi onun peşinden giden ve İslamın yarısından fazlasını reddeden topluluğun arasında mısın? :D
@cokoko Benim hiçbirşeyi reddettiğim yok. Asıl sen dini reddettip uyduruk ve hurafe olan şeyleri kabul eden birimisin?
Senden daha büyük bir hurafe yok kefere
birader edip yükselin neleri reddettiğini biliyor musun?
Allah ıslah etsin seni
@uuyuzz Allah asıl seni ve partini ıslah etsin. Türbanın dinde olmadığını düşündüğüm için bana bunu diyorsan sende o partinin münafık dinine girmişsin.
kapı demi bu bir açıl bir kapan saçmalıyorsun vebali büyük bunu bir düşün.
Şeytna uyma ama karar senin hayat senin sen bilirsin
Kapanırsan kendine açılırsanda yine günahı sana iyi düşün derim
Bundan 3 yil önce bir karar vermissin ve kararina sadik kal
Şeytana uymuş olmuyorsun saçını açtığında... İnsan ol ve edebinle davran bu yeter
niye sonradan böyle bir şey yapma ihtiyacı hissetin
3 sene önce nasıldın?
Çocuk oyuncağımı bu? aptal cocuk seni.
neyin senin için doğru olduğuna inanıyorsan öyle yap derim
Açıl veya kapan senin kararın ama kapanmak Arap kültüründe var ve Arap değiliz tanrıya bin şükür..
Türk olarak kapanmak bilemiyorum...
TENGRİ BİZ MENEN...
Al bir tane turşu beyinli işte tanrı seni korusun ☺
Görüşlerimi beğenmiyorsanız orda eksi var ona basın yeter gece gece feriştahınıza kaydırmayın iyi geceler
Bence bu hataya düşme tabi karar senin ama benim tercihim açılmamandan yana
acil bence suslen kadin ol biraz namus ortuyle olmaz imanda bence hersey allahla senin aranda sonucta bu hayat senin hayatin
Bence nekadar açılıcağına bağlı yinede açılma neden dersen dünya hayatı kısa namazını kıl cennetin yolunu tut.
kapalıyım derken , vücut hatlarını belli eden şekilde giyiniyorsan zaten kapalı değilsin. Ama değilse açılmamanı tavsiye ederim
Açılmak veya kapanmak arasında ki düşüncelerini kendine yönelt kendini eleştir ama şunu demeliyim her zaman sonuca bakmalısın.
mühim olan kalbinin güzelliği , Bez parçası senin namusuna leke sürmediği gibi namusunu da korumaz.
yürü beee kardeşim harika demişsin de bu site cahil yuvası
l*n ne malsiniz be uc bes zilli yapiyoduye her kesi ayni kefeye koymak nasil bir kafadir bas kapak Allahin emridir ister uyarsin ister uymasin o kadina kalmis sen kalkip Allahin emrine yzrden yere vursan ustunede vallahi dersen Allah sen buldi gibi yapar zaten :/
Her basi kapatan namuslu oldunu kim soylemis dinden iman habersiz yasayip millete iftira atmak ne kolay Allah topunyzun belasini versin 😉
şu an ki acık olan kızlardan bir adım öndesn her anlamda bence böyle kal
Ben de kapanmayı düşünüyorum zor geliyor. Kapanmışsan sakın açılma zor kısmınü halletmişşin.
Neden acmak istiyorsun?
Bende korkuyorum o yuzden hazir olmadan kapanmak istemiorum
Iyice arastir zaten farkedersin acil ama imaninini kaybetme
Aman açıl 3 günlük dünya bugün varız yarın yokuz öbür tarafıda ruhun düşünsün boşver
nefsin seni kandirmasin izin verme
sen şeytana uymaaa... şeytan sana uysun .. :)
özelden mesaj at bana daha detayli konusalim
şeytan aklına girio sakın vaz geçme çok gunah
bence açılma nefsine hakim ol
niçin açılmayı düşünüyorsun?
Tercih sadece sana ait ne bana ne bir başkasına
Bence acılma bıkere kapanmıssın canım
Bugün hadi biz ikna ettik yarın ne b*k yicen
açılma, iradene hakim ol.
Bence tesettüre devam et