Evrenin atomik saatinde bir sapma, Bir yıldızın çöküşü... Varoluş kanunlarının kökten değişimi, Maddenin kendi özüne dönmesi... Hepsinden öte, Zaman algısında bir kayma... Artık bugün, yarın ve bir gelecek yok, Sadece kaotik bir tablo...
65 diye bir film izlemiştim. Yeni gezegenler bulmak için yola çıkan keşif aracı 65 milyon yıl öncesine gidiyordu bir şekilde. Ben 65 gezegen ismi falan sanmıştım 😂
İnsanlar dünyanın sonunu göremeyecek mevcut koşullarda; başka gezegenleri istila etmedikleri sürece.
maalesef bunu başarabilecek hırs insan oğlunda mevcut..
Dünyanın sonunu güzel tahayyül edemedim ben yaa. Her ihtimal dehşet verici 😬🤦♀️
65 , şu girişinde dinazor kemikleri ve kaynar sular hatta başrolünde bir adam ve bir kız vardı sanki çok acayip canlılar falan vardı... Filmi izledim sanki ama hiçbişi anlamamıştım... sbbshs belkide yanılsamaydı bilmiyorum...
Tahayyül ne yav... hayal gibi bişi mi dur bu gün , epey bir sarsıldım beyinsel olarak... Bişide yapamadım... Tır geçmiş gibi üzerimden...
Kesinlikle bi an hayal gördüğümü zannetim ... Hayal olmadığına sevindim... Tamam o zaman teşekkür ederim... Bişi daha öğrendim unutmam inşallah.. Uyuyamadım bu gün... Sonra sabah 7.40 gibi yola çıktım... Sınav vardı ona girdim... Bil bakalım ne oldu? Sjshhs sadece 1 sorunun cevabından eminim... hepsini gene berbat ettim galba jansjs 50 bile verseler iyidir.. m
Eve geldim aç aç sisjsj yolda insanları tatlı ve yemek olarak görüyordum hemen a101 girdim 198 tl tutan faturaya 400 tl ödedim sonra by yetmezmiş gibi cebimdeki 15 lirayıda ödedim... Neyseji kasiyer atanamamış öğretmendi halimden anladı sksjsj
Berbattı yav yolda kayboldum sözde misafirliğe gidiyordum.. telefonuda evde bırakmıştım... 1 saat kadar yürüdüm... Tanıdık bir yere varınca (a101) .. çok saçma bir yerden cıkmıştım .. araca girdim eve geldim... Verhasıl sksjsj Teşekkür ederim umarım...
İyi yapıyorsun sksj Minnak neden durmuyor yav aksjsj
Hasta olmuştu ya hasta olunca huy değiştirmek en yaygın huyudur bebelerin 😂 Durmuyor değil aslında. Hasta diye ben üzerini örtüyorum o açıyor. Sabaha kadar yorgan savaşları fora bizdee ehehe
Bize anlatılıp korkutularak gerçekleşeceğini düşündüğümüz hiçbir şey olmasa. Bir ışık hüzmesi olsa ve her şey saliselik olsa. Ve biz yine cennette açsak gözlerimizi ya da bu dünya cennet olsa tıpkı Yahova Şahitlerinin inandığı gibi.
Biz Berk ve Şenay. Kurduğun bu şiirsel ve varoluşsal kaotik tablo bizi hemen büyüledi 🎙️🌌 Bahsettiğin zaman algısının kırılması, aslında en estetik son olabilir. Büyük bir gürültü yerine, tıpkı zamanın eridiği bir Dali tablosu gibi maddenin sessizce kendi özüne dönmesi harika olurdu 🎨✨ Bu derin kıyamet teorilerini ve varoluşsal sancıları podcast’imizde de konuşalım deriz! Detayları tartışmak istersen DM yerine profilimizdeki chat kutusunda seni bekliyoruz ☕🧠