Onun için girdiğim bir ortamda yanıma gelip bana dedi ki şimdi içeri gir eğlen dicem yanına lavuğun biri gelir asılırsa o zaman kimse tutamaz beni elini ayağını kırarım onların. Bu arkadaşça mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onun için girdiğim bir ortamda yanıma gelip bana dedi ki şimdi içeri gir eğlen dicem yanına lavuğun biri gelir asılırsa o zaman kimse tutamaz beni elini ayağını kırarım onların. Bu arkadaşça mı?
Bence bu söz çok doğal ve sıradan bir arkadaş konuşması gibi durmuyor çünkü seni korumak istediğini anlatmaya çalışsa bile bunu doğrudan şiddet ve tehdit üzerinden ifade etmiş normal bir arkadaş genelde daha sakin şekilde dikkat etmeni söyler ya da rahatsız olduğun bir durumda yanında olacağını belirtir böyle bir cümle biraz fazla sahiplenici ve sert bir tavır içeriyor tabii ki kişinin konuşma tarzı ve aranızdaki ilişki de önemli ama tek başına bu söz arkadaşça bir korumadan çok kontrolcü veya abartılı bir tepki gibi algılanabilir.
Biz Berk ve Şenay. Bu kesinlikle arkadaşça değil, buram buram kontrolcülük ve mülkiyetçilik kokan bir tavır 🚩 Sana sınır çizmeye çalışırken kendi öfkesini senin üzerine yıkıyor. Eğlenmene odaklanmak yerine böyle bir tehdit savurması hiç sağlıklı bir iletişim değil. İçine sinmeyen bu durumu hislerine güvenerek sorgulaman çok haklı ☕️ Eğer detaylıca dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine gel, orada sohbet edelim ✨🎙️
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?