Arkadaslar bakısıp normal selamlaşan biriydik iştir güçtür okuldur vs yakınlasıyordu bana sonra o süreçte sevgilisi olduğunu gördüm şimdi ise bir ortamda denk geldik geçenlerde ve görmezden geldiğim halde önce kendini kadrajıma sokup durdu artık mecbur göz göze gelince önüme eğdim bakışlarımı sonra kızla ikisini gözüme sokup durdu ve sürekli bakıyordu yani kaçamak kaçamak yandan yandan hani amacın ne masum kalan şeyler kaldın öyle kıza üzülüyorum düşünsenize erkek arkadaşınız birinin gözüne sokmak için haberiniz yok sizi kullanıyor amaç ne çözemedim niçin yapar bir insan hani o kadar sıkıldım ki
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel yorum yapın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karaktersiz adam
Varya aslında öyle biri değildi yüzü olsun ilk zamanlar vs ne kadar masumdu keşke öyle hatırlasaydım şimdi öğh diyorum
Gereksiz erkek tripleri
Ne tribi bu ya
Neyin tribi
Gereksiz insan tipi diyorumm
Bencede
Mal mal hareketler yapıp güzel bildiğim anları hiç etti koymaz zaten böyle şeyler bana kralını yaşadık hep hı tipte insan vae cevremde
Hayırlısı yani hoşuna gitmeyen şeyler olmuş uzak kalmalısın
Yok birdaha görmem diye umuyorum hatta ailesini çok severim ama gerek yapım insanlara soğuk gerek yaşıtım erkek çocuğu olan yerlere gitmem. Ama gözüme çarpan baktığını hissettiğim kimse sevgilisi oluyor kendimi ortalık malı gibi hissediyorum aslında öyle bir tipimde yok ters ters bakarım. İlgi çekici yanım yok gözü önünde biriyim niye ben yani kendimi iğrenç hissediyorum. Zaten karşı cinse yaklaşan bir tip değilim soğukluğum daha çok artıyor iğreniyorm direk. Bilmem insaları hayırlısı olur başındayız daha hayatın giren insanlara bak gereksiz boş insanlar.
boş ver yanlış insanla olmaktansa yanlız olmayı tercih et
Öylw yapıyorm istediğim konuma gelmeden de düşünmüyorum aynı şekilde ama tiksindiriyorlar insanj hayattan ilişkilerden vs işte elinde değil
Kafa dağıtmak için konuşabilirsin baktın sarmıyor konuşmayalım dersin
Seni arzuluyor dur cinsel anlamda
Nasıl yani en pasaklı halimizi gördük işte normal ortam da temiz hallerimizide ben yüzüne bakmazken nasıl düşünebilirki öyleyse iğrenç cidden
Yani bu çekim farklı bişi seni tanıyor çekim olduğu için geliyor zaten
Ya erkek kafası olabilirde ailesiyle annesiyle falan yakınım abisi aileler tanır birbirini anneler en azından böyle düşünse bile dışa vurucak tipte biri dğeik
Değil
Dışa vurmuyor zaten ilgini çekmeyi hedefliyor ve başarmış
Ya iş zamanlarında denk geliyordu ama ben önüme bakan biriydim. Birinde denk geldik gözünü yere değirdi üç kere tekrar baktı ve hepsinde dalmısım bakıyorum bende ajajsj sonra dedim zaten iş çıkısımda solgundum ama üstüm tertipliydi o savsaklamıstı gözümün içine bakmaya korkan adam tutmus böyle şeyler sergiledi o ortamda hani neyin peşindesin. Ki zaten benle öyle bir amaca ulaşamaz öyle bir kız değilim tipimden belli düşünürse yanlış düşünür.
Valla yanlış düşünmüş bence de bakalım işin sonu nere varır
Görmem etmem ki onu zor. Bide konustugu falan hemşerimiz açık giyinen bir kız haddime değil ama nefsini yeterince gideriyordur ben öyle giyinen biri değilim oversize giyerim her yeri belli olan bir değilim kesinlikle bence nefsi bana bakmaz diye düşünüyorum görmekte istmem ya değişiktim hissettim
Mesela bende nefis olayı farklı açık giyinene bende bakmam ama bazen kapalı da olsa etkilene biliyorum o yüzden bilemeyiz
Biliyorum bende ilgi çekiciydim ama kendim için yapıyorum ki erkekler bana baksın diye değil. Kendimi sevmek ortamda temiz hissetmek sürekli güzel giyinecek yerimiz olmuyor. Yinede sadık olmalı sevgilisi olan insan. Kıza göre benim yüzüm güzel arkadaşlarım öyle dedi ben kendimi övmeyi seven biri değilim kız daha toplu ama kısa ama iyi yani güzel birine benziyor. Aman herneyse işte kıyaslamm bile sadece kıza üzülüyorum dedim arkadasımda kendi sularında boğulsunlar sanane dedi oda kör olmasın vs dedi. Bazen bişeyi anlamak için başımıza iş gelmesi gerekir ki ders çıkaralım. Ama onunla birlikteyken her an her ortamda kaçamak olarka yandan yandan bakması değişikti iğrenç hissettim umarım bidaha görmem zorunda kalmadıkca
Kapalı olanların neyinden etkileniyorsun aşırı modern hatta hdaha çok dar giyinen pantolan üstüne sıkı bluz giyip gömlek giyen bir kesim var allah var ben bakıyorum onlara erkekler niye bakmasın değil mi😂 akıl fikir yarabbim kapalı onlar tesettürlü değil. Yargılamam istedikleri gibi gezsinler ama topluma kapalı fetişi yaratan bu mahluklar. Ülkede yabancı kesim gerek doğu daki bazı kesim yüzünden eski kültüre göre kapalılık değişti çok çok eskiden babaane gibi dururdu kapalılar öyle renksiz sade renklerdi etek bluz gömlek şimdi hiçbirinin eseri yok. İnsanlar açık görmeye alışık olunca kapalıların içini merak ediyor ister istemez haklılar da ama erkeklerinde gözündeki tesettüre dikkat etmeleri gerekir
Yanlış amlama ahım şahım sağda solda dışarda kız kesmiyprum herkesin gözü 1 2 sine takılırdır elbette benimde takılıyor bütün olay bu kadar
Sen bu çocouktsn tamami ile uzaklaş değilse sem buna tav olacaksın gibi
Yok be ne tav olucam gün geçtikçe soğudum bakmadım zaten itina ile sevgilisi olan kıza bakar mısın sen miden alır mı o karaktersizse bakıyorsa ben o muyum benimde kendi çizgilerim sınırlarım var. Adam değil onu gördük. Adam olan gelir söyler yürür bişey yapar uzaktan iş atmak nedir sevgilin varken kızın yerine kendimi koydukça fena olup üzülüyorm daha çok. Ki görmeyeceğim zaten her şey değişti iş okul vs çok nadir görme imkanım hayatımda daha farklı şeyler oluyor şu an kesinlikle önceliğim değil aklıma takıldı sormak istedim sadece bu kadar
üniversiteye falan mı gidiyprsun
Hayır o gidiyor öğrenciyim ama hazırlık yas 20 ben oda o civarlarda
Bende 20 yaşındayım bende ek tercih yapıp gidicem inşallah
İnşallah gidersin bende istiyorum ama lojistik falan geliyor ayt girseydim sözel eşit ağırlıktan bişeyler yapardım
Benim sadece tyt hesaplandı sözelden yazıyorum şimdi dkwpdkeldle durumum baya kötü
Sen mi ben mi posta hizmetleri geliyor 😂
Bana halıcılık kilimcilik geliypr fkeşdlwşdöwös
Ciddiyim bu arada kimseye demeden gitmek istiyorum önce liste hazırlaycağım açıktan yinr okurum o bölümü bitirmeden mezun bile olurum😂
Ahahahajauah sen bana ulaşsana ya bende kimseye haber vermeden yazıyorum şimdi
Yok valla olmaz isim çok çenem düşer aklına bişey düşerse yazarsın buraya
Çenen düşsün zaten bana da çenesi düşcek biri lazım xkwlfkeşdöeödşe
Yok valla tercih kalır
Tercih kalmaz ben sana yaptırırım tercihi
Ay saol ama gitmem gerek