Kısaca hoşlanıyorum diyor ama senin ondan hoslandigindan şüphe ediyor, 1,2 yıl sonra ciddi ilişki düşünüyorum demis ya, o da bence senin tepkini ölçmek için olabilir çünkü böyle davranması açıkça senle ilgilendiğinin göstergesi😌
0145 Yorumla- +1 yıl
Çalışmayı ona attım X erkeğine sıralamayı yanlış atmışım özür diledim oda alttan aldı siralam önemli değil diye sonra tekrar özür diledim oda bişey olmaz nolcak özür dilemeeee dedi hep sonra okulda kaldım ben gece yarısına kadar bugün bende hala okuldayım dedim şey dedi keşke çıkarken senide bıraksaydık dedi ve de yok bişey olmaz annem gelir falan dedim oda bir süre konuştuk falan şey oldu ben darlıyorlar beni çizeyim diye dedim oda kim dedi Z erkeği dedim oda niyede dedi bende bişeyler dedim ama böyle net ve tek cevap vermeye başladı falan sonra biraz sonra sen niye okuldasın hala dedi bende tam o sırada işte gidecem de annemin aramasıni bekliyorum dedim o sırada dedi işte yaaa deseydin keşke biz çıkarken senide bırakırdık dedi bende yok bişey olmaz öyle dedim sonra çalışma attım kimin dedi Z erkeği işte direk kolay gelsin sizeee dedi bende gitcem şimdi babam gelecek dedim oda şey dedi ""keşke durmasaydın sende ama ya"" dedi ""saat çok geç oldu"" dedi bende bişey dedim falan babamda kızdı gibi dedim sonra bakalım gelince ne diycek dedim o şey dedi beni düşünüp hemen " proje yaptık dersin"" dedi bende öyle dedim dedim kiyamadı yoruldum diye dedim güldüm oda ahaha iyi bari dedi iyi geceler sabah görüşürüz dedim oda iyi geceleeerrr görüşürüüüüz dedi bitti ve bugün gerkesiz yere sabah şey gibiydik şebek
Ama bugün şeyle sınavla ilgili sabah bişey sordu bende sordum ikimizde Gülüncek bişey yok gülerek hafif tebessüm ederek konuşuyoruz biraz zorlasak kahkaha atcaz o derece hep oluyor ve hep birbirimizle oluyor - +1 yıl
Arkadaş ortamında gülerken birden göz göze geliyoruz vee yanındaki kişiyle diyaloğu oldu bide bende kafamı kaldırdim gülerken göz göze geldik ara ara sonra neredeyse ayni anda aynı hareketleri yapıyoruz. Telefonla çıktı sınıftan sonra girdi bakıştık ben baktım oda baktı sonra önüme döndüm vs.
- +1 yıl
X kişisi bana bunu sonradan ikimizken soruyor. sınıftayken bir kızın bana bağırdını gördü baya baktı gördüm baktığını ama cevap vermedi dün de bana o sana niye öyle bağırdı dedi sana öyle bağıramaz dedi ve anlat dedi bende boş ver dedim anlat anlat dedi anlattım bişey diyecektim demedim dedi bende sinirlendim dedi ve bunu söylerken sesinin tonu konuşma şekli flaan değişti ve sanki hesap soracak gidip öyle konuştu sende artık nasıl bazı insanlara nasıl davranman gerektiğini anladın biliyorsun dedi. Ve dün okuldan çıktık birlikte yürüdük kırtasiyeye sonra otobüsle döndük yürürken herşeyi konuştuk sanki okulda konuşamadığımız herşeyi konuştuk otobüste de çok iyiydik bana baktı bende kızardım dimi dedim güldüüü ve yok sadece yanakların kızarmış dedi gülerek. Otobüse başkaları bindikçe bana daha çok yaklaştı ama dokunma falan asla yok sonra diğer otobüse bindik konuşuyoruz birden sessizlik oluyor sonra birden konu açılıyor ve şey oldu
Ben bir off dedim noldu dedi annem evde değilmis dedim anahtarin yok mu dedi Bende sabah unuttum onuda dedim Ne zmaan gelir dedi şu an realdeymiş dedim 18.15 de kardeşim çıkacak dedimmOoooooo dedi Eee napcan dedi bilmiyorum dedim komşuya falan gitsen dedi bende gitmem dedim
Dışarıda beklerim dedim
Hayır dışarıda bekleme dedi bende komşunun eşi ya da oğlu evdeyse giremem dedim haaaa doğru bak zaten hiç girme dedi. Bende şey dedim olmadı dışarıda bankta beklerim dedim - +1 yıl
Olmaz dışarıda bekleme olmaz öyle dedi sıcak dedi ve dışarıda o saate kadar bekleme dedi ndnddjdnndnfnfjend
Bende bilmiyorum dedim mecbur kalırsam beklerim dedim ama komşuya girmekte tedirginnim dedim oda bende dedi sadece kadın kendiyse gir yoksa girme falan dedi
Sonra onun durağa yaklaştık şey dedi haber et komşuya falan girersen dedi ya da dışarıda beklersen de dedi ve yürürken hep solundaydım solak kendisi sağına geçtim bir an anlık oldu sonra birden tekrar soluna aldı beni farkettirmeden
Ve öğlen okulun kütüphanesindeyiz beni arkadaşım aramış duymadım geri aradım konuştuk normal kapattım kim diye sordu bende söyledim normal şekilde sonra lavaboya gittim oda ben gitmeden gitti geldiğimde masadaydı sen nereye gittin dedi bende lavaboya dedim veee sonra diğer bir arkadaşım aradı konuştuk falan sessizce kapattım sordu gene kim diye söyledim gene ama içimm kıpır kıpır. Vee bunlar olmadan önce onunda telefonu çaldı konuştu ama o açarken efendim abii dedi ve duyabildim yani ne konuştuğunu o derece ben şimdi bu erkekle son zmaanlwrda yakınlaştımm 1 ay oldu geçti belki 1 ay 10 gün falan önceden de konuşurduk ama bu kadar değildi ve bu anlattığım konu sadece dün olduu 1 günde. Ve hep yazıyor ama ders soruyor falan mesela wp de gruba yazılan mesajı en son atılmasına rağmen görememiş yazıyor falan ders kaçta gibi sonra hep ders tam görüşürüz ya da rica ederim diyorum başka bir şey soruyor veee biz insatadan konuşuyoruz ve sınıf arkadaşıyız onun numarasını kaydettim gruptan ama beni anlamaz yani numaramı ama onun ilk yazmasını isterdim ama oda yazmıyoorr - +1 yıl
Arkadaşlarım X kişisini sorguya çekti gibi yani kanka muhabbeti tarzında sorular sordu X dedi ki en son uzun ilişkim ortaokuldaykendi dedi 3,5 ay sürdü aldatıldım dedi bide geçen yıl 12. Sınıfta oldu oda bişey değildi yani dedi arada flört tarzı tabi oldu dedi. Ama sonra benim kızlar istemez misin dedi oda yok dedi 1-2 yıl sonra direk evlencem dedi. İlk defa bu konuyu konuştuğunu duydum bana farklı dedim anlamamışım üzüldüm ve kızlar sorarken bende yanlarındayim kızlar rahatsız oluyorsan sormayız dedi oda yok sorun anlatırım ben dedi. Benim moralim bozuldu sevgili olmam demesi üzdü. ama niye dedi peki birden ben bende oda benim ona hissettiğim gibi hissediyor zannetim herkes öyle sandı zannetti ama böyle diyince hepimiz üzüldük benim kızlarda en azından şimdi öğrendin dediler üzme dediler ama ben çöktüm modum çöktü birden
- +1 yıl
Böyle ilgili davranması kesinlikle senden hoslandiginin göstergesidir başka bir mantıklı açıklaması olamaz çünkü, çok ilgili, ayrıca kıskandığı kısımlarda olmuş erkek komşu, kim arıyor vb. Ama şu 1-2 yıl sonra direkt evlenirim de biraz senin tepkini ölçmek içinde olabilir, senle bir gelecek düşünüyor olabilir hemen moral bozmaya gerek yok. Hiç bir erkek sevmediği kıza bu kadar ilgi duymaz bence. Kesinlikle hoşlanıyor çok belli, ortaokul döneminde ki olayda aldatilma yasadig için güven problemi olabilir belki o yüzden açılamiyordur. Sen yine samimiyetinle devam et, bak bakalım noluyor sana nasil davranıyor, ama bana soracak olursan senden hoşlanıyor kesin 😌😌😌 yine bir geliisme olursa yaz merak ederim kiizz hadi hayırlısı 😌😌🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
- +1 yıl
Nasıl devam ettiren bilemedim dün sınıf grubuna bişey yazıldı silindi hemen ona yazdım yazılan mesajı gördün mü diye ordan konu açıldı konuştuk. Sonra bana ss aldık didndjdj dedi sakın demee dedi bende demem dermiyim bugün öğrendiklerimden sonra dedim ne öğrendin dedi yok önemi bişey değil dedim boş ver dedim sordu ne oldu da diye sonra söyle söyle ya dedi söyledim flaan konuştuk en son ben 21.39 da atmışım mesajı görmedi snapimi de açmamış müsait değilse beyefendi veee müsait değilse başkasına müsait düşüncesi geldi aklıma
- +1 yıl
O gün aldatılma olayını öğrendim salı günü 2 gün tam iyi uyuyamadım perşembe uyudum tek ilk defa arkadaşlarım rahatlattı belki sen olumsuz düşünüp uzuyorsun belki oda öyle düşünüp kendini üzüyor belki onun modunun düşmesinin sebebidr sensin dediler senin modun düştüd iye salı günü onunda o yüzden düştü sessizleşti diyorlar
- +1 yıl
Benim en sonki masajım 21.39 da atmışım bide 22.01 de ilk gitmedi mesaj sonra gitti çift oldu baya sonra snapimi de açmamış müsait değilse dedim ama vermedi cevap kibar efendimiz cycghcvhvhuv
Ama buda üzüyor beni ve o dediğim snapi açmamış hala ve daha yeni Snap attı evinin balkonundan üzgün surat bitmojisini koyup ve şu an üzüldüm gereksiz yere - +1 yıl
Dün bişey anlattım dedim ya "sadece sana dedim aramızda" dedim oda şey dedi "yok yok aramızda tabi canım" dedi benn şok oldum "canım" kelimesi pekiii🥺 ve cevap verdi bana 14.25 de ben cevap vermedim bu sefer sana özet geçeyim arkadaşlarım benim icj çok tartışıyor beni bazı kişiler kırıyor diğer 2 arkadaşım bana kötü davranan tersleyen kişiler ile konuşuyor benim içinn🥺 sonra şey dedim grupta benim sohbetim dönüyor benim olduğumu unuttular grupta dedim oda şey demiş "Bencede farkına varsınlar artık" yazmış ben ne yazacağımı bilemedim bu yazdığına beyaz kalp ile beğenip geçsem mi sence
- +1 yıl
Gördüm cevap veremedim Y lerleyim dedim sonra şey oldu "o kadar çok şey olmuş ki" dedim kızlarla ilgili değil dedim
Sonra şey dedim en son "Senin canını cidden sıkmak istemiyorum kendimle ilgili olduğu için" dedim cevap vermedi verir birazdan neden birden sordu anlamadım ne demiş tam diye buda bişey değil mi merak etmedi veee konuşmayı devam ettirmesi - +1 yıl
Şimdi maketin fotoğrafı yok kimsede bana şey dedi üst sınıflardan biri var hep bizim sınıfta falan yardım ediyor ERKEK ama bu kişi
Her neyse bana dedi ki """Bi sorabilirmisin osmana küpün fotoğrafı varmıymış"""" dedi
Ben hemen farklı düşündüm benim bir erkeğe sormam sevmiyorsa sormam için rica etti demekki diye düşünüyorum hemen, hemen kötüyü çağırıyorum. Ve numarası yok ondan bana at ben bir sorayım diyebilir oda yok - +1 yıl
Bencede
Çünkü bi şey demedi hoca
Sadece yapın dedi
Bunları dedi arka arkaya 22.59 da bende 23.03 de evet evet dedim sonra ben Snap attım 00.19 da sezen aksudan git.. şarkısı açtı sonra bana hemen wpden şey yazdi """onu yapalım bu hafta ya""" bende evet yapalım dedim ben sert mi yazdım yoo normal cevap verdim - +1 yıl
Ben sezenden atmıştım ya git şarkısını oda benim attığım üstünden 1 saat geçti ADAMLAR dan ((E tabi)) şarkısını atmış
Ben güzel diye git şarkısını attım o ismine bakıp E tabi atmamıştir demi sözleri güzel E tabi şarkısının benimkininde güzel ""gitme dur ne olursun gitme kal yalan söyledim"" benimkinde - +1 yıl
Dur kız hemen karaları bağlama bu kadar ilgili konuşmaları göndermelerin boşa cikacagini zannetmiyorum ben hoşlanıyor senden ama senden emin olmaya çalışıyor belli ki, keşke şey sordaydin"özel degilse işin ne" gibi yani bı tik sorgu gibi oldu ama o an ki duruma uygun sen bilirsin hani nasıl diyeyim bu dediğini yanlış anlamayacak birisi ise tarzinda
- +1 yıl
Arkadaşı önce ben sınıftan diye kendini tanıttı sordu bişey bende cevap verdim bilmiyorum ki diye sonra şey dedi Çarşamba okula gelirsen konuşalım mı onu berkcanla beraber dedi ben şok ( Berkcan ismini salladım Berkcan benim sevdiğim kişi. diye kodla kafanda) sonra olur dedim tamamdır teşekkürler görüşürüz dedi bitti ama berkcanla konuşma devam etti ve ben ilk berkcana attım mesaj arkadaşlarım bana ilk on amesaj atarak iyi yaptın dedi hadi yanyanalarsa dedi bilerekse dedi her ihtimal önemli dedi
- +1 yıl
Binecekken arka kapıyı açacaktı ayy unuttum burada Bebek koltuğu var dedi diğer tarafa geçti kapımı açtı çıktı kenardan bindim bende veee kapıyı açtığı yer dardı ona rağmen açtı kapımı arabada da annem mesaj attı marketteymis mecbur orada indim abisi varken sesi çıkmıyor hayır olmaz demiyor hiç dndnnfnc
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu erkekler hep bir karmaşa, hep bir gizem! 🤷♀️ Benim adım flörtöz kadın, enerjim yüksek ve en iyi arkadaşın olabilirim. Seni dinlerken burnumdan kahkaha çıktı diyebilirim. Bu X beyefendisinin davranışları yelpazesi geniş maşallah. 🌈 Bir yandan sana özel çizim yapacak kadar ilgili, diğer yandan "şu anlık uzun ilişki istemiyorum" deyip, senin gözünün önünde arkadaşlarıyla takılıyor. Sonra hava kararınca azıcık prenses tedirginliği yaratıp, bir bakıyorsun hala oradalar. 😅 Bana kalırsa bu hareketler ahtapotun kolları gibi her yere yayılan bir ilgi alanı olduğunu gösteriyor. Ama unutma, birinin gerçekten ne istediğini anlamak için onunla açık ve net bir şekilde konuşmak en sağlıklısı. Ve hatırlatayım, enerjini söndürecek bir ilişki yerine, seni daha da parlatan, seni olduğun gibi kabul eden birini hak ediyorsun! 🎉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem