Bu davranışlar ne demek?

O kişi erkek X diyelim konuştuk falan normal bende çizimini getirir misin dedim yarın okula çizeyim dedim oda getiririm getiririm dedi ve onun çizimi başkasındayamış o kişiden birden istemiş o kişi diyor banada neden bana birden yazıp istediği belli oldu dedi ben şok oldum ben istedim diye hemen istemiş o kişiden bana demedi bile bende değil bile demedi. Sonra benim arkadaşlarımla kanka muhabbetti oldu konuştular bende ordayım ama telefonla ilgileniyordum şey dedi uzun ilişki şu anlık istemiyorum 1,2 yıl sonra olduğunda direk evlenirim dedi benim canım sıkıldı şuna istemiyorum falan diyince ben seviyor sandım oda bana karşı bişeyler hissediyor sandım davranışları öyleydi sonra dün çıkışta ben eve gitcem ilk birlikte gidecektik o sonra bir arkadaşıyla başka yere geçecekmiş sen de otobüsle gitme dedi annene sor bi dedi bende tamam ya sen git ben giderim dedim sonra tamam annem geliyor dedim ohhh tamam dedi sonra ben aşağıya indim hava karanlık 2 kızla birlikteyim onlar sonra geri sınıfa çıktı bu X erkeği de diğer 2 arkadaşıyla yanımızdan ayrılalı çok oldu bir baktım arabanin ordalar gitmemişler ben arabaya bindim annem geldi onlarda öyle bindi bunda ya da bu gibi şeylere tuhaflık sezebilir miyim. Bugün de mesaj attı çalışmasını "nasıı sence" diye birden

Güncellemeler
+1 yıl
Önce ismiyle hitap ettim uzatarak gibisinden ""efendiiim"" yazdı 2 dk geçti falan bende ""X kişisiyle yarın okula gitmeyi düşünüyoruz sende gelir misinn müsaitsen tabii"" dedim 23.04 de cevap yok birden vermesi lazımdı bakk
Güncellemeler
+1 yıl
NAZMİYYYY BEN CEVAP YAZAMIYORUM NEDENN
Bu davranışlar ne demek?