+1 yılKardeşim yorumları okudum da bence sen en doğrusunu yapmışsın zaten bir erkek kolay kolay bir kıza öyle boş konuşmak için yazmaz illaki bir flört olma sebebi vardır sen ilk konuşmadan tavrını koymuşsun ve gayet de iyi olmuş millet sevgilisi varken başkasıyla rahat rahat konuştuğu için bu yaptığın absürt gelmiş zaten en başında çocuğa olumlu yaklassaydin sen zararlı çıkardın sonra da sevgilisi varken başkasıyla konuştu derlerdi artık
017 Yorumla
Soran+1 yılİÇİMDEKİ SES OLDUN YA 🥺💘 ben sevgilim var demeseydim flört etmek isteyecekti ben sevgilim var dedim diye flört etmek amacım yok dedi.
- +1 yıl
Aynen sen en doğrusunu yapmışsın güzelim boş ver kimin ne dediğine takılma 🦋♥️
Soran+1 yılLinç ve hakareti ben yiyorum. Linç edenlerde sonra sadakat arayışında oluyorlar
- +1 yıl
İnsanlar linçlemeye çok müsait yeter ki bir sebep bir açık bulsunlar
Soran+1 yılburada bi sebep yok. Herkes sadakat peşinde ama öylesini görünce de kendileri gibi değiller diye laf atıyolar
- +1 yıl
Sana bir şey diyim mi benim burada öğrendiğim tek şey ne biliyor musun iyi biri olmak sadakatli ya da bakire vb şeyler bak bunlar herkesde yok insnalar kendilerinde olmadığı için böyle şeyler eziklemeye linçlemeye çalışıyorlar gerçekten kimin ne dediği umrunda olmasın sen doğru olanı yapmışsın ve öyle devam et
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi insanların hala var olması umut verici kendi hemcinslerim bile bu durumu linçliyor ne yapabilirim ki 🤐
- +1 yıl
En acısı da o dimi hadi erkeklere alıştık ama hemcinsimiz yapınca ayrı bir koyuyor halbuki destek olmak varken birbirimize 😒
Soran+1 yılYaptığım eziklik ve kezbanlık oldu ama sorsak hepsi sadakat peşinde
- +1 yıl
Ahahahah valla öyle ya sorsan onlardan sadakatlisi yok boş ver aldırma çamur atıyorlar işte salla
Soran+1 yılBöylesi kirli bir dünyada temizleri görünce onları gibi olmadıklarını görünce sallamaları kolay. Çünkü onlar bizim gibi olamazlar
- +1 yıl
Aynen aynen öyle olamayacaklarını bildikleri için zaten bu ezikleme hakaret etmeler
Soran+1 yılMoralim bozulmadı DEĞİL ben yanlış bir şey yapmadım
- +1 yıl
Tabiki sen yanlış bir şey yapmadın güzelim diyorum ya yanlış olan sen değilsin onlar insanlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💘
- +1 yıl
Rica ederim 🦋♥️ üzme kendini insnalar ne yaparsan yap hep kötü bir şey söylemek için birşeyler bulurlar
Soran+1 yılÇok doğru 💘
En İyi Cevaplar
+1 yılGeldim kanka yetiştim jdndmfm
Valla bunlar halden anlamaz ama bu devirde selam veren erkek on saniye sonra işi flörtleşmeye döküyor, biliyorum. Eh tepkin biraz sert olmuş direkt engellesen yeterliydi ama onun dışında haklısın.08 Yorumla
Soran+1 yılBUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM ANLAMIYORLAR DELİRCEM QĞWNAĞSLS tavrımı normal koydum Kİ işi gevşekliğe çekmesin ayrıldıktan sonra bana yazarsın demesine sinirlendim. Sen olsan sende kızarsın. Kalkıp benle siyaset Ya da ekonomi konuşacak hali yok
- +1 yıl
Aşırı haklısın da bu sitedekilerden bunu düşünmelerini bekleme djdmdkdkkf
Soran+1 yılİlk başta zaten düzgünce söylemişim. Bir erkek bir kıza ekonomi Ya da siyaset konuşmak için yazmaz. Flörtlükten başka ne amacı olabilir. Ben arkadaş olmak İÇİN mesaj atan bir erkek görmedim
- +1 yıl
Arkadaş ayağına yürüyorlar, erkeklerden arkadaş olmaz
Soran+1 yılİşte bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyolar
- +1 yıl
Anlamazlar yorma ellerini 💅🏼
Soran+1 yılDoğru 💘
- +1 yıl
💙💙
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi yapmışsın sadece konuşma tarzın biraz daha iyi olabilirdi. Onun dışında erkeğin niyeti gayet açık flort etmek istedi eğer öyle olmasaydı ayrıldıktan sonra gel demezdi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen o tavrı koymasaydım haddini aşacaktı ama yorumdaki sevimsizler anlamıyor Bunu
Cevap sahibi+1 yılSende karşındaki kişiye göre konuşmuşsun galiba neyse yorumlardaki görüşleri de takma boş ver
Soran+1 yılEvet oma göre konuştum bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Cevapsız bıraksaydın okeydi ama saçmalamışsın..
01 Yorumla
Soran+1 yılCevapsız bırakınca küfrediyorlar kanka
+1 yılSevgilisi eşi arkadaşı olursa olsun onlar için biliyorlar olduğunu hala yazıyorlar. bir kız arkadaş bulmak değil niyet eğlenmek istiyorlar aklı sıra
11 Yorumla
Soran+1 yılBen söyleyince suçlu oluyorum. Madem bu kadar iyi saygı duyar giderdi pişkinliğin lüzumu yok
+1 yıl🤣🤣🤣 manyakmısın merhaba yazmasında bir sakınca yok sen fazla abartmışsın arkadaşım ilk defa erkek arkadaşın oldu sanırım
15 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım var dediğimde uzatmasın mk
- +1 yıl
Sen biraz lügatını düzelt çok itici bir konuşman var ganster mi saniyorsunuz kendinizi nedir koyucularda mi oturuyorsun mk nedir
Soran+1 yılEvet gansterim sorun ne?
- +1 yıl
Hahaha kocaman kafa tasına gelen o büyük beyninden başka sorun yok gereksizsin sadece
Soran+1 yılOk
+1 yılValla çocuk haklı mal mısın ya sksndb ben erkek tarafıyım böyle hemcinslerim de benim sadece yüzümü buruşturuyor
32 Yorumla
Soran+1 yılKimin tarafında olman umrumda DEĞİL. Ben şimdi ona onun gibi samimiyet kursaydım sonra sevgilisi aldatmış moduma girerdim kanka ben en başından tavrımı koydumki ona göre yerini bilsin. Hiç bir şey yokmuş gibi davranırsam sonra kadınlar aldatır moduna giriyoruz tabi siz ne bilirsiniz:)
- +1 yıl
Bu neyin kafası ya 😂
+1 yılBen olsam böyle bi kezbana mesaj bile atmam mk csfsfsf
45 Yorumla
Soran+1 yılSiz alışıksınız ihanetler içinde kendinizi ezik durumuna koymaya
- +1 yıl
Ne akaka selam yazınca tecavüz mü edecek csfsfs ama ha evden çıkma hatta balkona bile çıkma bi erkek falan görür abuu csfsfs
Soran+1 yılKardeşim sen mal mısın yoksa böyle davranmak hoşuna mı gidiyor? Ben tavrımı koymasaydım flört etmek amacıyla konuşmak isteyecekti ben tavrımı koyunca R yaptı.
- +1 yıl
Tabi efenim herkes senin peşinde xsfsfs daha düzgün ifade etmek var bi de senin gibi kezban olmak var
Soran+1 yılEvet herkes benim peşimde? Kardeşim zaten yazmasın diye tavır koydum erkek arkadaşım var dedim sevgilim var ama sende ikincisi mi ol diyeyim. Benle ülkenin durumunu konuşacak hali yok heralde. İlla flört etmek için yazdı
niye erkeklerin zoruna gitmis bu olay LAMXKSMXKWKCKWMX kiza laf atmak yerine kendi ezikliginize bakin kalede kaleci var diye gol de mi atmayalim kafasindan cikin artik
03 Yorumla
Soran+1 yılYA YEMİN EDERİM KONUŞ YA
Soran+1 yılAğlicam yorumlara bak qğwmwşkssş
Ayrılınca gel dediğinde gereksiz kezban tribine girmişsin. Ayrıca günaydın yazdığında cevap vermek zorunda değilsin. Verip erkek arkadaşım var demen gereksiz olmuş. Onun dışında dediğin şey doğru
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılınca gel demesini niye bu kadar normal buluyorsunuz?
- +1 yıl
Normal bulmadım xd espri yapmış kendince kezban gibi davranmana gerek yok. Çok sadık ayakları yapıyorsan günaydın yazdığında cevap vermeseydin. Ayrıca mesaj isteklerin neden açık 😅 ya da diyelim isteklerin açık değil takip ettiğin için mesaj atabiliyor. Neden sevgilin varken elin adamını takip ediyorsun 😅😅 Aynen kezbancım herkes senin peşinde tamam
Soran+1 yılMesaj isteklerim kapalı karşılıklı takip varı şekerim:)
Soran+1 yılSevgilim olmadan önce takipleşiyorduk kanka bilip bilmeden konuşma bence :)
+1 yılSacmalamissin iliskin olunca tum erkeklere kör sagir dilsiz mi oluyorsun belki adam arkadasca yazdi sohbet muhabbet icin yazdi gunaydin ama sevgilim var ne demek hem eziklik vs cidden sacmalamissin
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet tüm erkeklere kör sağır dilsiz oluyorum.
- +1 yıl
Bu sadakat degil bu baska bisey kardesim
Soran+1 yılBen sizden değilim beni kendinizle karıştırmayın
- +1 yıl
Biz nerden geldik baska bi gezegenden mi
- +1 yıl
Yasin kucuk heralde son iliskin olur boyle gidersen sana aldat demiyoruz ama boyle cocukca seylere ne gerek var birde bu ss leri sevgiline de atip diger cocukla konusturmussundur da sen hahah
Soran+1 yılHayatımda birisi varsa ve böyle kişilere bunu dile getirmem suç DEĞİL kanka. Ha ben suçluyum okey de eywallah saygı duyuyorum demesi çok mu zor
- +1 yıl
Suclusun demedim kankaağ senin icin konusuyorum oky eyvallah
Soran+1 yılAyrılınca bana geri gelirsin demesi çok saçma.
- +1 yıl
Sen sevgilim var diye girersen adam onu dalga gecmeye elbette yazar
Soran+1 yılİyi de ben onu demesem kardeşim yapıp devam edecek. Kendini bir şey sanıyor
- +1 yıl
O degil sen kendini bir sey saniyorsun her mesaj atan sana ilgi duydugu flort istedigi icin yazmazz her zaman bi erkek mesaj attiginda bu da bana dadandi öf napicam havasina girme bak boyle komik duruma dusersin
- +1 yıl
Dersin iliskim var diye ama cocugun niyetini tam olarak anladiginda dersin
Soran+1 yılBir erkek maksat zaman geçmez diye bir kıza yazmaz kanka ben tavrımı koymasaydım flört olmak istediğini söyleyecekti. Benle siyaseti konuşmaz heralde mk
Soran+1 yılErkeğin niyeti umrumda DEĞİL hayatımda başkası var
- +1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Bana göre gene hatalısın 😂😂 niye muhatap oluyon ilk msjdan sonra bas engeli geç
10 Yorumla
+1 yılÇocuk günaydın demiş mk sanki sıkmiş gibi tavırlanmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sevgilim var diyom mk saçma sapan konuşmasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk merhaba demiş sakin ol klasik TC kızı ndjdjdnz
41 Yorumla
Soran+1 yılTamam
yaptıgın doğru ama konuşmalar çok vasat
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşıya göre hareket ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni baya kullanmış zamanında özgüvene baksana
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam beni kullanmadı daha bana ilk yazışı bende tavır koydum beni kimse kullanamaz
Cevap sahibi+1 yılDemişsin ya “aynen ben ayrılınca geri sana geleceğim “ cümlesi eskiden senleydim , bi daha sana dönmem demek değil mi?
Soran+1 yılHayır ya o sen sevgilinle ayrılırsan benle konuşmak istersin dedi bende hayır dedim aramızda bir şey yok onla ilk defa gördüm ilk defa yazdı bana
Cevap sahibi+1 yılMal özgüveni o zaman
Soran+1 yılEvet aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam böyle bi kezbana mesaj bile atmam mk csfsfsf
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHak etmişsin sen
Cevap sahibi+1 yılBenim. Sevgilim var kim demiş yok diye sadece aynı şehirde değiliz
Cevap sahibi+1 yılYa kes ya
Cevap sahibi+1 yılkuduran ben değilimki. Soruyu buraya taşıyan kişi
Cevap sahibi+1 yılİhanet mi ettik mk
Cevap sahibi+1 yılSus ya
Cevap sahibi+1 yılSen yaylan gizliye bak
Cevap sahibi+1 yılSus mal kadın
Of ergen ergen konuşmuşsunuz ikinizde. Madem öyle ilk yazdığında cevap vermeyip engelleseydin. Erkek arkadaşım var diyip koyduğun emoji de komik bu arada.
00 Yorumla
+1 yılBebeğim sevgilisinden ayrılır ayrılmaz başkasına gidecek olan çok var kızma bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle değilim kızdığım nokta bu
- +1 yıl
hadi ordan etmek gerek boş ver takma, biliyorum zor ama yapacak bir şey de yok
Soran+1 yılBu kadar karaktersizlik olmaz ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Helal sana ama baştaki emoji olmamış.
10 Yorumla
+1 yılBxbxbxb hiç cevap vermemeyi deneyebilirsiniz
10 YorumlaBu ne tripler hahhah seni kezban
21 Yorumla
Soran+1 yılDaima ikinci planda kullanılacaksınız :)
Kız haklı yazma mk
15 Yorumla
Soran+1 yılSuçlu ben oluyom mk
Soran+1 yılKız dediğin benim qğwmsğsmssşöa oğlanı tersleyen benim
Soran+1 yılSorun yokk
+1 yılilginç gerçekten..
gereksiz konuşmalar olmuş..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılZaten olması gereken bu neyin reklamını yapıyorsum
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen reklam yapıyorum ĞQMEĞWLWŞSŞSŞAŞ
- +1 yıl
YouTube da ver reklamı bari para kazanırsın belki işe yarar
Soran+1 yılFikrini sormadım kendinde kalsın
+1 yılsana merhaba demiş! tecavüz davası falan açsaydın
05 Yorumla
Soran+1 yılAçarım canım isterse
- +1 yıl
açarsın biliyorum. uzak durulması gereken insanlardan birisin
Soran+1 yılSenle yakın olmak gibi bir amacım yok Zaten
- +1 yıl
zaten öyle bir amacının olduğunu da kimse iddia etmedi
- +1 yıl
Haha
+1 yılKnk yazmana bile gerek yoktu çünkü değmez
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yazacaktı bende kökten hallettim
- +1 yıl
İyi yaptın, uygulama ismi nedir?
Soran+1 yılTwitter
+1 yılHastalar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlanın suçu yok kız yollu😎😎
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimin kudurduğu belli ağzından köpük saçıyor hasbam bu kadar gürültüye göre umarım bişeye benziyorsundur
Soran+1 yılOkkk senin gibiler kapımda köpek 😀
Cevap sahibi+1 yılHoşt ulan hoşt sen kim köpek kıçıma kaş göz çizsem senin kadar olur zaten
Soran+1 yılZaten beynin olmayınca anca kıçınla övünürsün
Cevap sahibi+1 yılKişi kendinden bilirmiş işi asdfghjk
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk aşırı haklı.
43 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda
- +1 yıl
kusura bakma sevgilisi olan biriyle daha fazla konuşamayacağım. iyi sohbetler dilerim.
Soran+1 yılKonuşma zaten kanka ĞQJWPDNWĞSNSLSNAL umrumda mısın
klasik kezban tavrı
15 Yorumla
Soran+1 yılKudur
Soran+1 yılBana laf atan sensin görüş paylaşmak zorunda değilsin
Soran+1 yılBenim kezbanlığıma laf edeceğine önce adamlığı öğren yüz verseydim ne kadar yavşayacağını bildiğiniz halde kadına sallamak size daha mantıklı geliyor doğru çünkü hiç sevilenmişsiniz
+1 yıltc erkekleri: ok
01 Yorumla
Soran+1 yılĞQKWĞELRMELÖSWİÇSŞSŞS
+1 yılahahahahxhdhdjd
00 YorumlaNe olur mesela?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım