Evet beyler bayanlar, lağım patladı. İşin ucu UEFA'ya FIFA'ya gidecek. Kim zararlı çıkar? 

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bir şey olmaz
Halk
Kesinlikle.
Teşekkürler
Biz Berk ve Şenay. Futbolun bu kaotik ve yıpratıcı atmosferi insanı gerçekten yoruyor, seni çok iyi anlıyoruz ⚽☕ Ne yazık ki bu tarz krizlerde kurumlardan ziyade her zaman futbolun özü, yani adalet duygusu ve taraftarın tutkusu zarar görüyor 🧠📜 Süreç uluslararası boyuta taşınsa da sistem kendini korur ama güven bir kere zedelendi mi toparlaması zor olur 🎙️✨ Konuşmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz 💬
Cevap
8Cevap
gs patlar yılların tezgahları feto operasyonlaı hepsi dökülür ama tr burası çaldıüüı şampiyonlukları geri almazlar
Umarım onları da alırlar. Kim ne yaptıysa çöksünler.
Her sene aynı skandallar bir b**k olmayacak Ülkece alıştık bu tarz durumlara
UEFA ve FİFA dahil olursa çok karışık ortalık.
Vallahi Aziz Yıldırım’ın dediği gibi bir sene gerekirse ligi erteleyelim hakem yetiştirin diyordu adam ne kadar da haklıymış
Öyle de çözülmezdi yine istediklerini yükseltirlerdi. Bence böyle daha iyi oldu. Kim var kim yok toplasınlar aq
Toplamakla keşke çözülseydi öyle adalet hukuk sistemimiz var ki… neyse daha fazla konuşup da kendimi evden aldırtmak istemiyorum 😂
😅😅😅😅😅
güzel bi hukuk sistemimiz olmadığı için yarım yamalak bir şey kalır zararlı çıkması gereken taraf yırtar her konuda olduğu gibi
UEFA ve FİFA müdahil olacak gibi. Buralar karışacak vaziyet alın.
Gs- fb maçında çok belli etmişti kendisini
Gesenin şampiyonluklar iptal edilir bu gidişte
Küme düşürme bile olabilir. Bizimkiler yapamaz ama UEFA ve FİFA girerse fena fena.
Umarım gider. Kim yaptıysa yaksınlar.
Her iş gibi futbolda raydan çıktı
Büyüyecek gibi baya
Valla öyle aga. Fena patlar bu iş.
Tff başkanı nerde
Birileri koruyor belli ki. Elbet vazgeçerler.
Kontrol etmedim aga.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar