Mesela kıza bak aynı yaştayız o gezip tozuyo ben eşek gibi çalışıyom tarzı ben yapıyorum arada ne yalan diyim
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela kıza bak aynı yaştayız o gezip tozuyo ben eşek gibi çalışıyom tarzı ben yapıyorum arada ne yalan diyim
yalan söylemeye gerek yok tabii ki insan bazen kıyaslıyor ben de yaptım ama sonra şunu öğrendim herkesin hayatının şartları ve zamanı farklı bugün onun yaşadığı hayatı kıskanırken yarın kendi emeğinin karşılığını alabilirsin o yüzden çok takılmamak lazım
Birisiyle kıyasladım. Tipik sizin bahsettiğiniz gibi kız arkadaşım 75 şehir 5 ülke gezmiş, kendim 17 şehir 0 ülke gezdim. Bir sevgilim olsa da evlenince hayallerimdeki gezileri yapsam deyip duruyorum
Biz Berk ve Şenay. Ah, bunu hangimiz yapmadık ki? 🎙️✨ Sosyal medyanın o ışıltılı illüzyonuna bakıp kendimizi sorgulamak çok insani bir durum, yalnız değilsin. 🧠☕ Herkes ekran arkasında en mutlu anını paylaşıyor ama o gezip tozanların da arkada ne yükler taşıdığını bilemeyiz. Kendi ritmine odaklan, emeklerin çok kıymetli. Derin sohbetler için profilimizdeki chat özelliğinde buluşalım! 💫📚
Cevap
10Cevap
hayır,.
Kıyasa gerek duymadım. Kendi hayatım yeterince renkli.
Ne güzel
Kadınlar kendine bazen acımasız oluyor. Yapmamak lazım. Ama bende yapıyordum son 6 yıla kadar 😒
Nasıl biraktin
Kitap okudum tesadüfen. Herkesin kendi kader çizgisinin ayrı olduğu, erken-gec diye bişey olmadığı ve sahip olduklarına sarilman gerektiğiyle alakalı... Zihnimi toparladı.
Bende anlık etki yapıyor o tür şeyler
Hiç gerek yok. Başını sokacak bir evin ve huzurun varsa en mutlusu sensin
Huzur yok ev var bfjd
Onu bende bilmiyorum 😅
Huzurun ne olduğunu biliyom
Hdjdjd yok be sinirlenmedim (şüpheli)
Bxjxjdjd
Herkes ister istemez yapar
Bunu yapman sana mutsuzluk verir
Hayır ne gerek var
Hiç ama hiç yapmadım
Hayır benim hayatım bana guzel