bir kaç gün önce eximden red yiyince bu durum daha da arttı
ilaç kullanmadan geçmez mi?
bir kaç gün önce eximden red yiyince bu durum daha da arttı
ilaç kullanmadan geçmez mi?
Çivi çiviyi söker hayatın tadını çıkar yahu, exin senin ne hake geldiğini ilaçla ayakta durduğunu önemsiyor mu yoksa deniz, kum, güneş ve yeni manitalarla mı? Değer mi?
benleyken de manitalarlaydıki
Ve hala üzülüyorsun? Sana değer vermeyen seni hak etmiyor, toparla kendini..
sevgili yapmak dünyanın en zor şeyi benim için ve arkadaş edinmek
çok içime kapanığım
Bak işte bir tane arkadaş edindin şu an. Yine içine kalan ama anlat, içine kapanan sen ol dertlerin stresin olmasın yoksa kalbin ağrır, uykuların kaçar, yüzün asılır, moralin bozulur. İnsanlar tek başlarına yaşayıp nefes almak için evrimleşmemiş, kabileler hakinde konuşup dertleşip sorunlarını anlatarak ve çözüp bularak evrimleşmiş. İlaçlar kadar insanlara da değer ver, şans ver, kabuğundan çık zaman zaman.
kabuğumdan çıkıyorum kazık yiyorum yine kabuğuma çekiliyorum
Tamam birini bulduğun zaman nasıl biri diye bana sorarsın, en azından dışarıdan bir göz olarak fikrimi söylerim dikkate alıp almamak sana kalır 😌
Ahh, bu karşılaştırma huyu insanı yora yora bitirir ama biliyor musun, hepimizin dönem dönem düştüğü bir şeydir. Görüyorsun başkalarını, başarıları, mutlulukları filan, ama sen sadece üst yüzeyi görüyorsun, arkadaki çalkantılardan haberin yok. Eksini düşünürsek, reddedilmek biraz can acıtır ama bu senin değerinden bir şey kaybettirmez. İlaç kısmını bilemem ama önce kendine biraz nazik olmayı dene. Kendi içinde mutlu olmayı başardığında, kıyas yapmana gerek bile kalmaz. 🌻😊
Cevap
3Cevap
Evet, bir kaç gündür..
Duygu dalgalanması var sanki sende,
Sakin, relax
Uykusuz filan mısın?
Uyu biraz toparlar seni.
exim reddettiğinden beri iyice dibe vurdum
bu kadar dipte değildim
Ne ilacı ya şu psikolojik ilaçlar kullananları anlamıyorum abi en iyi ilaç beynin beynini kullan kalbini iyileştir önce.
Terapiyle ilaçsız geçebilme ihtimali var
teşhisli okb'm var ama artık ilaç kullanmak istemiyorum
terapi işe yarar mı gerçekten
Gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?