Kiracıyı bana emlakçı buldu. Bana ulaştı, emlakçıyı aradan çıkarmak istiyor. Kendisine hizmet veren insanın emeğine ihanet eden insana güvenmeli miyim?
Bir taraftan da altı üstü ev gezdirdi diyorum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kiracıyı bana emlakçı buldu. Bana ulaştı, emlakçıyı aradan çıkarmak istiyor. Kendisine hizmet veren insanın emeğine ihanet eden insana güvenmeli miyim?
Bir taraftan da altı üstü ev gezdirdi diyorum
Cevap
8Cevap
Ne alaka emlakçılara hep yolunda noldu bu emlakçı yok sanki vatani suç
Ya şimdi kiracıyı emlakçı buldu getirdi. Komisyon vermek istemiyorsa adama ev sormaması lazım
Bunda haklısın sende emlakçı dışı vermem de durumu yok ya da uyanıklık yapıyor bilmiyorum
Haksızlık olur, ayrıca buna ilişkin dava açabilir emlakçı size
Sözleşme yok
Ver tabi ne yapıyorsa hem alıcı hem satıcıdan dünya para kazanıyor yazık günah kiracıyada sanada
Benden almıyor
Olsun yinede yazık kiracı için daha zor belki sende zamanında kiracıydın onlarda işini yapıyor dürüst olanlarında var ama bir kira bedeli çok büyük ve haksız kazanç bir bedel bana göre belli bir yüzde almalılar o kadar vergi vermiyorlar aldıkları paranın girişi bile yok
iş ahlakını silen biri
sorunludur verme sonradan size sıkıntı çıkarır
Bugün emlakçıya ihanet eden neden size etmesin
Emlakçıyla kontrat yaptıysan yapamazsın
Yapmadım
Yapmadıysan verebilirsin sorun yok
Karakter yok ben sevmem öyle bi durumu
Etik olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın durum tam bir etik ikilemi 🎙️ Bir yanda sunulan hizmetin karşılığı, diğer yanda günümüz emlak piyasasının acımasız gerçekleri... Ancak güven bir kere zedelenirse, o ilişki dikiş tutmaz 🧠 İletişim stratejisini daha baştan kuralları çiğnemek üzerine kuran bir kiracı, yarın başka bir kuralı da esnetebilir 📚 Bize sorarsan içinin rahat etmediği bir yola hiç girme ✨ Detayları konuşmak istersen profildeki chat'e bekleriz ☕