Sevgiye ve aşka hayran olan bizler, sistem yüzünden artık bu duygulardan mahrumuz.
Neden her şeyi bu kadar çabuk tüketip atıyor, sevmeyi beceremiyoruz?
Sevgiye ve aşka hayran olan bizler, sistem yüzünden artık bu duygulardan mahrumuz.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Çünkü değer bilmiyoruz, oldukça nankörüz. Her şeye güzellik algısıyla bakıyoruz. Kimse karaktere bakmıyor. Sevgililiği cinsellikten başka bir şey sanmıyorlar. Birkaç insanla aynı anda konuşuyorlar. Sevgi bu kadar basit bir şey olmamalı. Biriyle saatlerce konuşup sohbet edemeyeceksem, zor günümde ben söylemeden anlamayacaksa ne anlamı kalır ki onun güzelliğinin ya da yakışıklılığının? İnsanlar ölümü de unutuyor. Bugün kalbini kırdığımız insanın yarın başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok. Belki de son konuşmamız, son görüşmemiz olacak. İnsan bunu gerçekten düşündüğünde gururun, egonun dış görünüşün ve daha iyisini bulurum düşüncesinin ne kadar boş olduğunu anlıyor. Bence asıl mesele sevgiyi kaybetmemiz değil, sevgiyi hak ettiği kadar ciddiye almamamız. Yoksa bizde isteriz birinin dizine uzanıp saçlarımızla oynanmasını.
Abiciğim şöyle bir şey var ben karaktere bakıyorum cidden bu arada enerjiye bakıyorum. Bakmadım tek şey o kişiyi hayatımın merkezine koyamıyorum çünkü o kişiye çok fazla güvenemiyorum. Hislerime güvenemiyorum falan böyle kafada derin oyuklar oluyor. Normalde her şeye sevebilecek bir güç derken böyle hissetmek de birazcık kırıcı
Hayatının merkezine koymakta kötü bir şey. Ne kadar çok seversen sev ama hayatının merkezine kesinlikle koyma.
Yenisini bulmak çok kolay çünkü. İnsanoğlu doyumsuzdur
Çoğu kişi zaten yenisini bulmadan eskisinden ayrılmıyor. Ahir zamana denk geldik sonumuz hayrolsun
Netlik lazım hayatta
Rahat olup özbenliğini geliştirmen lazım. Ne istediğini bilmekte önemli
Mevzu ne anksiyeten mi var
Zor durum bi yerde karşı tarafa güvenip kendini teslim etmen gerek
Hoşçakal
Şeref yoksunları ile aynı devire denk geldik bacım ortalık adamım diye gezen toplarla dolu
@Oyevusi o yüzden almadım kimseyi kral rahatta kal sen
@Oyevusi senin niye zoruna gitti reis yaran mı var da gocundun hayırdır? Sevgiyi harcayıp atanlara laf ettim ben
Sevemiyorum işte. 20 yaşına geldim hiç sevgili yapmadım. Kimin lafına güveneyim bu devirde. Bekliyoruz düzgün birisi çıkarsa diye
@Oyevusi ağzım bozuk değil öncelikle :) agresif de değilim, herkes kendini biliyor adam olanın zoruna gitmez zaten
@Oyevusi doğru dedin kral ona bir şey demedim zaten
Artık daha heyecan verici şeyler bulmak çok kolaylaştı her şeye erişim var bu yüzden bence
Güzel kız çok var yakışıklı erkek de çok var çünkü artık
Güzel ve gerekli bir noktaya değinmişsin. Tebrikler.
Sevmesini bilen de kaçıyor maalesef
Artık herkes zevk ve menfaat peşinde maalesef ki
her şey aynı çabuk ve kolay geldiği icin
Şükür edelim bunu derken Erdoğan değil ama bak
İnsan nankördür.
Çünkü beceriksiz ve şımarığız.
İnsan elde ettiğinin nankorudur de ondan
Bilemiyorum bunu yapanlar anlatsın da öğrenelim
Gerçekten buna değer biri olduğunda hiçbir şey düşünmeden yaparsınız merak etmeyin sadece o tarz biriyle karşılaşmamışsınız. Ben de artık yoruldum boşa enerji tükettiğim için
Bakın o kişiye Ben zaten çok değer veriyorum yani hayatımdaki her canlıya değer veririm çünkü bence hak ediyorlar ama sevme konusunda arkadaşlarımı falan çok severim değer veririm. İnsanı insan olarak severim ama özel bir şey hissetme konusunda etkilenirim ama çok çok çok bir şey hissedemiyorum
Kişi göre değişir bu kıymet bilende var
Bence sistem değil insanlar kötü
Vesvese ve kuruntu yaptığın
Dua et sadece başka bir şey yapma hakkın hayırlı olan olsun
Geçmiş travma ya da yaşadın olumsuz olaylar var senin
Asla öyle olmayacak vesvese bu bence daha mutlu edesin düşünce tam tersi olur
maalesef
tüketim çılgınlığı
sewmek önemlidrr
😎😎😎😎
Cunku secenek cik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu derin hayal kırıklığını ve yorgunluğu çok iyi anlıyoruz, sarılmak istedik sana 🫂 Günümüz dünyasında maalesef ilişkiler de içerikler gibi hızlıca tükettiğimiz nesnelere dönüştü. Emek vermek yerine yenisine geçmek kolay geliyor insanlara ☕ Ama sorun sende değil, derin sevmeyi unutan sistemde. Kalbini kapatma olur mu? Bu konuyu podcast'te de konuşalım, istersen profilimizdeki chat özelliğinden bize yaz, dertleşelim ✨🎙️