Kimi kırıcı olur yargılayıcı, kimisi vermek istemez ama verir kurban... Ben bir haftalığına ünideyken yurtta kalmıştım kızın biri bir elbisemi istemişti vermemiştim.😅 Sabah uyandım dolaptan çalmış. Gittim okulda sırıtarak bana bakıyor, herkese de Seda'yı nasıl kekledim diye anlatmış belli. Ben de ters psikoloji yaptım kahlaha ile güldüm, alacağını biliyordum kaşıntı tozu ile kitap tozuna sürdüm demiştim🥳 okadar canım demedi öyle bir şeymi var hani.. yazık kız kendi kendine kaşındı durdu acillik oldu plasebo etkisi ,.. Valla hep anlatırım böyle durum olduğunda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ablam ya da sevgilim olsa onunla paylaşırdım başka kimseyle paylaşmam.
Kardeşim dışında kimseye kıyafet vermem. Hoşlanmıyorum, bunu da belirtiyorum. Yüzsüzlük yapıp almayı başardı diyelim benden, senin olsun diyorum. Bir daha gelemiyor kapıma.
😅😅 illa vermek zorubdamıyız sabki
Sevdiğim biriyse belki yoksa paylaşmam iyi yapmışsınız bin pişman olmuş 🤣🤣
Valla o zaman sormadımsen ne saçmalıyorsun diyr inandı gitti🤷♀️
Oyle placebo etkisi yapmak var mııı kalpsiz Levi hanım. Ben veririm ya kim neyimi istiyorsa kullansın no problem. Kız kardeşim genelde benim sweatleri alır giyer. D
Çaldılar zaten😅
Onunki de iyi cesaretmiş :D Çalmak nedir arkadas yaa
Valla işte bende yıkılmadım ayaktayım ğozları oynarken karlarda bana vole göründü🥳😅
Fırsatını bulursan rovaşota ya kalk kaçırma sakın :D
Kıyafet paylaşmaktan hiç hoşlanmam. Evime gelen insana tabiki veririm ama 1 haftalığına ver giyineyim olaylarından hiç hoşlanmam. Ben de başkasının kıyafetini giyinmem.
Evet giymediğim kıyafetleri yakın çevreme veriyorum. Özel günlerde de elbiselerimi yine çok yakınlarıma veririm. Her istiyene giysilerimi vermem.
Kıyafetlerimi paylaşmayı hiç sevmiyorum. Ama yeğenlerimle paylaşmaya çalışıyorum 😅
Genelde başkasının tenine değen tekrar yıkansa bile benim tenime değdiğinde bi irite oluyorum.
Genelde abi dışında biriyle kıyafetimi paylaşmak hoşuma gitmez... Ama zorda kalınan bi durum söz konusu olursa elbette paylaşırım... Keyfi durumlarda kimse dolabımı kurcalamasın mümkünse...
Paylaştım paylaşırım giydim yine giyerim shskfş ama bana da g. t. ü başı ayrı oynayan insanlar denk gelmedi
Hikaye harika 🌸 Bende pek sevmem çünkü tekrar kendim kullanmak istemem ama nadir kişilerle paylaşırım 😌✨
Kardeşimle paylaşırız😅 arada olaylı olsa da hallediyoruz bi şekilde
Sana yorum yapmamayi birakali cok oldu. Biz görüşlerimizi bile hakedene olana yaparız. Onudaa gizliden degil açıktan yaparız.
Ne alaka benle , tanımıyorum etmiyorum seni. İster yorum yap ister yapma.. bu da yeni çıktı ya görüşlere gelip bir algı yaratma durumu
Algiyi basit kişiler üstünden yapmayacagimi cok iyi bilirler. Cekilebilirsiniz hanim efendi
Paylaşmak benim için sorun olmazdı. İç giyim hariç tabi
Hiç sevmem bu durumu ne kimsenin bir şeyini almayı severim nede kendi eşyalarımı birine vermeyi
Hayır paylaşmam benim olanı sadece ben giyerim
Kim benim elbisemi ne yapsın
Kimse ile paylaşmam, belki mont falan olur..
ya bilmiyorum herkesle eşyalarımı paylaşmam ama ben sevgilimin kıyafetlerini giymek isterdim ya da sevgilim benim kıyafetlerimi giysin isterdim
Hic sevmem kıyafetimi birisinin giymesini kimseninkinide giymem
Çok yakınım olan birkaç kişiyle evet ödünç kıyafet alırım da veririm de
Kardeşiniz varsa böyle seyler normal gelir🙂
Özel eşyalarıma dokundurmam
Hayır kimseyle paylaşmam
Kadın kıyafeti giymeyi isterdim,
Paylaşmıyorum ula
Sorun olmaz benim için
Paylasmam
Paylaşmam
Hayır paylaşmam
En gıcık kaptığım şey ya