Ben isyan ediyorum. Bunu ben hak etmedim diyorum. Acaba her şeyi Allah mı kontrol ediyor, veriyor, alıyor diye şüpheye düşüyorum. Halbuki hocalar her şey Allah'tandır diyo kalbim buna emin olmuyor
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kur’ân’da herkesin farklı şekillerde imtihan edileceği yazıyor. Kimisi malıyla, kimisi canıyla, kimisi yoklukla. Önemli olan tam teslimiyetle hayra şükür etmek ve şımarmamak; şerre ise sabredip bunu Allah’tan bilmek ve hayra tebdîl olması için duada bulunmak.
Çabaladığın kadar Allah verir. Ama kimisine ölçülü kimisine de bol verir. Lakin Allah bununla veya aklına gelen ya da gelmeyen herşeyle ciddi ve yıpratıcı sınavlardan geçiŕecek. Yapılacak şey pes etmemek, çaba sabır ve inancından vazgeçmemek.
Bazen olaylar tesadüfü gelişebilir ama sonuç olarak dünya hayati yaşandı bitti geçmiş gelecek şimdi aynı anda yaşandı
orada eksilik var tam anlamıyla namaz kılıpmkuran okuyum hatta Allah’ın ne dediğini direk mealden okuyup anlamak lazım
Toprak çekiyor demek ki seni
Kuranı Türkçe oku önce, idrak et iyice
Nedir haketmediğin
Yaşadığım hayat
Teslimiyet derin bir mevzu , sabır lazım ve boyun eğmenin anlamını bilmek lazım..
Kafan karışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu içsel çatışma ve şüpheler çok insani, kendini hiç suçlama. Bazen zihin ile kalp aynı hızda hizalanamaz ve cevap aramak en doğal hakkındır ☕ Kalbindeki o teslimiyet hissi zorlamayla değil, zamanla ve kabullenmeyle oturur ✨ Sohbet etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada uzun uzun konuşalım 🎙️🧠