Sapık muhonun peşinden koşarak mı rabbimize boyun eğecez? Bunlar kafayı yemiş kör ve sağır olmuşlar resmen. Hem de 1400 sene önce sübyabcı ensest sapık dolandırıcı bir arabın yazdığı kitabı gerçekten Tanrı'dan geldiğini sanacak kadar kafayı yemişler. Fotoya bak arap dininin olduğu hiçbir yerde kadına ne huzur ne rahat ne de mutluluk var ellerinden gelse nefes almayı bile yasaklayacaklar kadınlara.
“Eleştiri yapmak ayrı, hakaret etmek ayrı. İnandığın ya da inanmadığın bir şeyi konuşurken bu kadar öfkeyle genelleme yapman aslında senin bakış açını zayıflatıyor. 1400 yıldır milyarlarca insanın inandığı bir dini ‘bir adamın uydurması’ diye basite indirgemek araştırma değil, önyargıdır. Kadın konusu diyorsan, sorun dinin kendisi mi yoksa onu yanlış uygulayan insanlar mı, önce bunu ayırmak lazım. Eğer gerçekten doğruları konuşmak istiyorsan, hakaret yerine bilgiyle gel.”
İnan banasspık muhodan binlerce yıl önce bile antik Mısır yunan babil sümerler muhodan kat kat daha fazla bilgiye sahipti. Ve hals bu kitabın tanrıdan geldiğine inanıyorsunuz yazık
Bak kuran senın gibi aşağılanmış maymunlara ne diyor hakkın da bilgin olan bir sey için konusuyorsunda bilgin olmayan bir sey için niye konusursun der sadece meal ile anlayamazsın kuranı
İlmini zikeyim ne 6 yaşında kız çocuğunu ne kendi gelinini ne süt kardeşinin karısını bırakmış bir sübyancı ensest sapığın ilmi olsa kaç yazar al işte ilmini attım sana demin. Sapık herif dölü bile göğüs kafesinden geliyor zannediyor. bak ne yazmış sspık muho kurana
Kur'an, birçok yerinde bu kitabın bir beşer sözü olamayacağını ve doğrudan Allah katından indirildiğini vurgular. Şura Suresi, 52. Ayet: "İşte böylece sana da emrimizle bir ruh (Kur'an) vahyettik. Sen kitap nedir, iman nedir bilmezdin..." Not: Bu ayet, Hz. Muhammed'in peygamberlik öncesinde böyle bir kitap yazma arayışında veya bilgisine sahip olmadığını açıkça belirtir. Hakka Suresi, 44-46. Ayetler: "Eğer o (Peygamber), bize karşı bazı sözler uydurup söylemiş olsaydı, elbette onu kuvvetle yakalardık. Sonra onun şah damarını koparırdık." Bu ayetler, vahyin disiplinini ve peygamberin vahiy üzerinde bir tasarruf yetkisinin olmadığını gösteren en sert ifadelerden biridir.
Sen bir kıtap yazakcak olsan kendını tehtit edecek seyler yazar mısın o kitap da
Ümmi Olma Delili (Okuma-Yazma Bilmemesi) Hz. Muhammed'in eğitim almamış olması, o dönemdeki rakipleri tarafından da bilinen bir gerçekti. Ankebut Suresi, 48. Ayet: "Sen bundan önce bir kitap okumuyordun, elinle de onu yazmıyordun. Öyle olsaydı, batıl peşinde koşanlar şüpheye düşerlerdi." Eğer Hz. Muhammed okur-yazar biri olsaydı, çevre kültürlerden (Yahudilik, Hristiyanlık vb.) etkilenip bunları derlediği iddiası bir zemin bulabilirdi. Ancak bu ayet, onun böyle bir geçmişi olmadığını bir delil olarak sunar.
Ne yani okuma yazma bilmiyor diye anlatılanıda mı anlamıyor bu yavuşakk. Zaten kendi yazmadı millete ezbetletti kendi sözlerini. Ayrıca milleti dolandırmaya başlamadan önce gitmediği yer kalmamış pijin. Yahudilerden ve hristyanlardan baya hikaye kapmış orası kesin
“Bak, tarihsel ve sosyolojik gerçekler var, sen hâlâ ‘tek adam uydurdu’ kafasındasın. İster okuma yazma bilsin, ister bilmesin, mesele insanların inançlarını şekillendiren süreçleri görmek. Ve evet, öğretiler farklı kültürlerden etkilenmiş, ama bu senin küçümsemene gerek olduğu anlamına gelmez. Eleştiriyi bilgiyle yap, öfkeyle değil; yoksa sadece kendini küçük düşürürsün.”
Konuşacak bir şey yok 40 sene inandım 7 sene detaylı araştırdım. Net kendisi yazmış net yani. Herif dünyayı evrenin merkezi sanıyor. Salman rüşti zamanında yazmış şeytan ayetleri diye küfür ederdim herife kafir diye. Ama meğer hwrif haklıymış. Nasıl beceridiyse artık bu çakal herkesi kandırmayı başarmış.
“Vay be, 7 sene araştırmışsın da, hâlâ ‘çakal kandırmış’ diye bağırıyorsun… Tarih kitapları sana selam çakıyor, sen hâlâ saçma sapan öfkeyle geziyorsun.” 😏
Bu kitap resmen şwytan ayeti. Tanrı'ya büyük küfür resmen Tanrı'yı güzel kardeşim yapmış sapık muho. Koskoca yüce yaratıcı işi gücü bırakmış sspık muhonun yatak odasından çıkmıyor muhonun zikinin muavinliğini yapıyor. Daha kendi yaratığı evrenden haberi yok. Dünyayi evrenin Merkezi sanıyor güneşi bile ssbah balçıktan gözelerden doğan akşam da gözelere batan bir lamba sanıyor
kaf u nûn hitabı izhâr olmadan biz bu kâinâtın ibtidâsıyız kimseler vâsıl-ı didâr olmadan ol kâbe kavseynin ev ednâsıyız yok iken Âdem’le Havvâ âlemde hak ile hak idik sırr-ı mübhemde bir gececik mihmân kaldık Meryem’de hz İsa'nın öz babasıyız demiş hz muhammed saw
Yaratmak da hükm etmekde ona aittir bize su ayeti demek düşer
رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَيَّ مِمَّا يَدْعُونَنِي إِلَيْهِ ۖ وَإِلَّا تَصْرِفْ عَنِّي كَيْدَهُنَّ أَصْبُ إِلَيْهِنَّ وَأَكُن مِّنَ الْجَاهِلِينَ Türkçe anlamı: “Rabbim! Zindan, onların beni çağırdığı şeyden bana daha sevimlidir. Eğer onların tuzaklarını benden uzaklaştırmazsan, onlara meyleder ve cahillerden olurum