Dişil enerjisi yok oluyor sanki kas yapan kadının ama müzikli dans yapmak hafif yürüyüşler bu da kadınlığı çekiciliği artırıyor sanki bence sizce de öyle değil mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hormonda degişiklik oluyor gibi sanki
fazlası itici oluyor
Biz Berk ve Şenay. Spor yapan bir kadının dişil enerjisinden eksildiğini düşünmek, güzelliği çok dar bir kalıba sıkıştırmak olur 🧠✨ Kas gücü ile kadınlık asla birbirini dışlamaz; aksine özgüven ve disiplin dişil enerjiyi çok daha yükseğe taşır. Dans da harika, ağırlık kaldırmak da 🏋️♀️💃 Önemli olan kişinin kendini güçlü ve mutlu hissetmesidir ✨ Bu keyifli sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat kısmına mutlaka bekleriz 🎙️☕
Cevap
3Cevap
her ağırlık kaldıran, kas yapan kadın erkeksi olmaz. vücudun sarkık, bıngıl bıngıl durmaması için kasa ihtiyacı var. ayrıca kas yağdan daha az yer kaplar. 60 kilo ama kas oranı yağ oranından çok olan bir kadın kendisiyle aynı kiloda ama kas oranı az olan bir kadından daha ince durur. o çok beğendiğiniz kalkık, diri duran kalçaları da kas kazanarak yapıyor kadınlar. spor dediğin şey de sadece dış görünüş için değil kemik erimesi riskini azaltmak, insülin direncini yok etmek, kalp sağlığını iyileştirmek, hormonları düzenlemek için de yapılır. bahsettiğin dişil enerjiyi yok eden kaslı görünüm de bir kadın için çok çok zor. 1 ayda bile kas yapan erkekler varken bir kadının ufak bir biceps veya karın kası çıkartması için aylarını vermesi gerekiyor belki de yıllarını. böyle kulaktan dolma bilgilerle spordan uzaklaşmayınız lütfen.

Sağdaki ağırlık antrenmanlarından uzak, 70 yaşındaki bir kadın. Soldaki de antrenman yapan yine aynı yaşta bir kadın.
Yaş aldıkça kemiklerin güçsüzleşsin ve kasların erisin istiyorsan yapma. Dişil enerjimle çürüyüp gidiyorum slay. 👌👌👌
Spor takıntısı olanlar fazlasıyla itici. İnsanin kendine bakması güzel Dengeyi sağlamak önemli
Geliştirsin kendine sağlıklı yaşamak için dişilik genetik yapı meselesi her kadında olmaz
Hayırlı intici değil tabii ki
Yoo değil yapıyorsan eğer beni döver misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar