4 gü

F*minist bazı kızların cevaplarını takip ediyorum. Neden böyle çifte standartlar?

Erkek 50 yaşında kız 20 yaşında ise soru içeriği, cevapları erkeği kötüleyen yorumlar oluyor.

Kadın 50 yaşında erkek 20 yaşında ise soru içeriği,

Kadını savunan yorum yapıyorlar bu sefer. Çok ilginç.

Buna benzer farklı konularda bir sürü ikiyüzlülüklerini gördüm. Bir arkadaşım f*ministlerin dünyanın en ikiyüzlü insanları olduğunu söylemişti. O zamanlar pek ciddiye almamıştım. Ama şöyle bir bakınca az bile söylemiş diye düşünmeye başladım. Ve bunun gibi o kadar çok farklı farklı konularda örnekler gördüm ki.

Mesela bir başkası. Bir yerde kadın çalışıyorum diyor ve erkeğine sen de ev işi yapıp bana yardım etmelisin diyor. F*minist (erkek düşmanı yaratık) destek oluyor kadına. Başka bir gönderide ise kadın çalışıyor ve kendi parasını sadece kendine harcıyor ve eve bakmıyor. Eşine de sen erkeksin bu senin görevin diyor ve hepsini erkeğin üstüne yıkıyor maddi kısmı. F*minist de yine o kızı savunuyor.

Yani benim gördüğüm kadarıyla f*minizm tam olarak şu: Her zaman ve her durumda erkeği aşağıla ve haksız olduğunu söyle, her zaman ve her durumda kadını savun ve kadının haklı olduğunu söyle. F*minizm kadını üstün gören ve erkeği her durumda aşağılayan cinsiyetçi ve nefret içerikli bir ideolojidir.

Güncellemeler
4 gü
İyi insanların faşizme, şeriata ve f*minizm gibi cinsiyetçi, ırkçı, cinsiyet ırkçısı faşist ideolojilere karşı mücadele etmesi ve bunların manipülasyonları ile mücadele etmesi gerekir
F*minist bazı kızların cevaplarını takip ediyorum. Neden böyle çifte standartlar?