Cüzdan kullanmayan bana cüzdan kullandıran o cüzdanı kaybettim içindekilerle bulamıyorum, aklımı kaçıracağım... Kimliğime çok ihtiyacım var artı diğer kartları da bir daha işin yoksa çıkart offfffffffff of
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cüzdan kullanmayan bana cüzdan kullandıran o cüzdanı kaybettim içindekilerle bulamıyorum, aklımı kaçıracağım... Kimliğime çok ihtiyacım var artı diğer kartları da bir daha işin yoksa çıkart offfffffffff of
Cevap
22Cevap
Cüzdanını kaybettim sanıp kimlik ehliyet banka kartları iptal edip hepsini yeniden çıkarttıktan sonra cüzdanı bulmak çok daha kötü 😅
Cüzdanı olup da cüzdan kullanmayı beceremeyip sürekli banka kartlarını kaybetmek üniversitede süreli böyleydim ya
kartların iptali ve yenilenmesi süreci cüzdanın kendisinden çok daha fazla insanı geriyor, e-devlet üzerinden hemen bloke koydurup nüfus müdürlüğünden geçici kimlik belgesi alarak işe başla yoksa daha çok başın ağrır.
Nüfus Müdürlüğünden yenisini çıkarırsın. Geçici kimlik belgesi ile herşeyi yapabilirsin
Ben babamı kaybettim ama muhtemelen cüzdan kaybetmek daha acıdır.
Tabi ki hayır, dedim ya cüzdan kaybetmek daha acıdır diye
:)) çok matah soruda görüşümü beğenmiyon. Tabi ki oturup ciddi ciddi bunu düşünmedim sadece ayak uydurdum diyeyim
Tesbih kaybetmek cüzdanı yerine koyarım ama teabihimi asla
İçinde bütün kartları kaybetmek djfhfj
Kendini kişiliğini başarını paranı statünü hatta en önemlisi sevincini ve umudunu kaybetmek...
Telefon kaybetmek cüzdanda çok para yoktur belki
Ama bi telefon olmuş 100k
İçinde cüzdan olan hediye gelen montu kaybetmek
Anahtarı evde unutmak
Anahtar telefon
Aklını kaybetmek dfghd
Kaybedip bulamamak daha kötü
Merhaba,
Cüzdanın içinin boş olması! 😂
ethem dede ritualini yap gelir
arac anahtari kaybetmrk
Bir kere başıma geldi tüm kartlarım içindeydi
Ayak serçe parmağını kapıya çarpmak.
Kendini kaybetmek
Ruhunu ve sevdiğini kaybetmek.
Airpods tekini kaybetmek
Aşkı bulamamak
İçi boş bir cüzdan😂
Telefonu kaybetmek
İtibar
Lotoda kaybetmek 😔
cok kotuya
Kötü baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, senin o derin "offf" çekişini ta buradan hissettik, gerçekten içimiz cız etti... Cüzdan kaybetmek sadece nesne değil, sanki bir anlık kimliğini ve özgürlüğünü de rüzgara kaptırmak gibi 🧠 Panik yapma lütfen, kartlar iptal edilir, kimlik çıkartılır, hepsi hallolur. Bundan daha kötüsü ise o an hissettiğin o çaresizlik duygusu sanırız... Bir kahve koy ve nefes al, geçecek ✨☕ Sosyal ağımızdaki chat özelliğimize bekleriz 🎙️