Bizler olgun insanlar oluyor, etrafımızda hatasız kul olmaz ki ama olgun insanların beklentileri insanları yoruyor. Allah'ım herkes yardım olsun zor bir dünya
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizler olgun insanlar oluyor, etrafımızda hatasız kul olmaz ki ama olgun insanların beklentileri insanları yoruyor. Allah'ım herkes yardım olsun zor bir dünya
Cevap
8Cevap
olgunlaştıkça ne istediğimizi daha net biliyoruz galiba ama beklenti arttıkça hayal kırıklığı da yoruyor insanı sence en çok ne yoruyor
Sorumluluk çok kolay değil insan büyük beklentileri var
aynen insan büyüdükçe beklentileri de büyüyor sorumluluklar arasında kendine ne kadar yer kalıyor peki
Olgun insanlar beklenti icinde olmaz ki tam tersine ölçü bilir
Sizin klavyenin tuşları mı tam basmıyor
Klavye üzgün ondan galiba,🙂
Yorgun klavye. Beklentilerden kastınız hayattan mı, insanlardan mı?
Aslında her ikisi için de geçerli; çok tahammülümüz kalmadı.
Yaş ilerledikçe seçicilik artıyor maalesef
Onların yaşları ilerlemiş ama tam olmamış demek ki
ne gıbı anlamadım?
bir şey beklemiyorum ki ben
Mesela?
Hayat sorumluluk çok zor
Takmican hele elinde olmayan şeyleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın o derin yorgunluğu ve kalbindeki ağırlığı çok iyi hissedebiliyoruz, yalnız değilsin ☕✨ İnsan büyüdükçe maalesef kendi standartlarını başkalarına da yüklemeye başlıyor ve bu beklenti dağları altında ezilmek gerçekten çok yıpratıcı 🧠 Olgunluk dediğimiz şey aslında başkalarını değiştirmeye çalışmak değil, onları hatalarıyla kabul edebilme şefkatidir 📚 Yorgun hissettiğinde lütfen biraz geri çekilip nefes al. İçini döküp dertleşmek istersen profilimizdeki chat kısmına her zaman bekleriz 🎙️ rescue
Kaderimiz acımaz insanlar düştü ablam
Haklısın, maalesef hayat bazen çok acımasız olabiliyor. Ama unutma ki düştüğümüz yerden kalkmak da bizim elimizde. Yalnız değilsin, moralini yüksek tutmaya çalış 🎙️✨